Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 10. 4. 2024 20:55

Přijde mi, že Trinity slušně promeškala ten moment, kdy u ní mohlo část klientů zůstat, kdyby zavedli okamžité platby, platební karty, které slibují roky a možná i jednoduchou mobilní aplikaci. Prostě něco navíc, než jen postavit celý marketing na tom, že mají nejvyšší úročení na spořáku. Co pak, až bude repo sazba 0,5%? :-)

Za tu dobu, co Creditas koupil Expobanku > Maxbanku už stihli předělat mobilní appku, vyměnit bankovní systém, teď spustili tu investiční aplikaci.. kromě okamžitých plateb použitelná banka pro běžné lidi. :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 11. 4. 2024 04:05

Nemyslím si, že by TB chtěla být bankou vhodnou pro běžný platební styk.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Peta-x 11. 4. 2024 04:40

123123123 píše:Nemyslím si, že by TB chtěla být bankou vhodnou pro běžný platební styk.

Pokud by byla stabilně jedničkou ve spořících účtech tak budiž, ale není tomu tak, vzhledem k faktu, že celý loňský rok byla nejvýhodnější maxbanka (a po ní VÚB), která má tu přidanou hodnotu, že je použitelná na běžný platební styk.
Peta-x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod __Pavel 11. 4. 2024 07:06

123123123 píše:Já mám zkušenost, že přednostně odesílají platby zadané ten den ráno, než zadané den dopředu. Platba zadaná ráno dorazila dopoledne, platba zadaná den předem dorazila pozdě odpoledne.

Tak nevím, ale menší částka zadaná včera mi dorazila do PB v 7:51 ;-)
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 4. 2024 08:03

Příkazy zadané včera s dnešním datem splatnosti došly do UniCredit v 7:42 a do Partners v 7:55.
Ten co jsem zadával dnes ve 4:30 do Partners ještě nedorazil. Byla to vyšší částka než ty včerejší.
Doplněno:
V 10:27 dorazila ta ranní platba.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 11. 4. 2024 09:31

Já poslal do PB zkušebně pár stovek dnes ráno v 6:51 a dorazily před 9:40. Přesný čas nevím - v 9:40 jsem posílal jinou platbu a to už tam byly.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod zoul 11. 4. 2024 09:39

Jdu nastavit prevod z Trinity do MaxBanky na pondelni rano, ale trebas to za par tydnu pujde zpatky, uvidime...
Sony KD-70XF8305, Yamaha HTR-4065 + Yamaha NS-F150 set 5.1, Zyxel NAS326, Samsung A51, Peugeot 308 SW, CF Moto 800MT, Gladiator X450, HP ZBook Firefly 16, Nikon D3100
zoul
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lightblackfox 11. 4. 2024 09:53

U Trinity se nedá zrušit nastavený účet pro připisování úroků? :shock: :mrgreen: :roll:
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 4. 2024 10:01

Myslím, že dá. Zadáš ho jakoby znovu a nevyplníš/vymažeš ta políčka.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod adeeeee 11. 4. 2024 10:38

Do kdy myslíte, že Partners udrží úrok 6,03? Protože dle jejich operátorů zůstává do konce dubna a "pak se uvidí". Aby vůbec měl smysl přechod od Trinity a nebyl to pak rozdíl třeba o 0,1% :-)
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 4. 2024 10:39

Myslím, že to vydrží právě do toho konce dubna, pokud to takto tvrdí.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 4. 2024 10:43

Vždyť je to pár kliknití ... :-)

osobne: včera večer (před 21 hodinou) jsem zadal převod s dnešním datem splatnosti, cca po hodině manželka. Peníze řádově ve stejné výši byly ve stejné cílové bance dnes dopoledne, ale časově v opačném pořadí s odstupem také cca 1 hodiny. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 4. 2024 10:46

Je prima, že tu zkoušíte rychlost převodů, ale co jsem pozoroval, problémy jsou vždy v "napjatých" dnech, a tam někdy opravdu platilo, že příkaz zadaný večer se splatností další den odcházel později než příkaz zadaný ten další den ráno. Takže zkoušet dnes, jak to bude vypadat v pondělí, mi přijde na prd.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 4. 2024 10:55

Jak to zde čtu a tuším dělostřeleckou přípravu na pondělní přesuny, tak odběrem elektřiny neshodíme jen metro a tramvaje, jak psal dala, ale asi i Temelín a Dukovany :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 4. 2024 10:59

Já si to zatím rozmýšlím, ještě se úplně nechystám. :) (Musím překonat odpor k Partners jako poradcům. Nic jiného zatím nemá moc smysl (trochu Maxbanka).)
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka