Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eur.martin 11. 4. 2024 17:52

Trinity už nebude mít nejvyšší úrok, uvidí se jak dlouho :idea:
Naposledy upravil eur.martin dne 11. 4. 2024 18:28, celkově upraveno 4
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 11. 4. 2024 18:35

myšpulín píše:Pár plateb kvůli úrokům či vedení účtu zdarma je díky samoobslužným pokladnám hračka. Ještě jsem si rozměnil 1000 Kč :D

No tvl, dělám každý týden jeden ústav a už při 4 platbách blbnu. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 12. 4. 2024 07:21

fines píše:jenze partners banka ma jen mobilni aplikaci na vsechno, je to nepohodlne, male, neprehledne, proc nemaji klasicke internetove bankovnictvi?
jak na tom budete hledat, tridit, atd platby,,hruza
navic to nejde zaslat z trinity primo na sporici ucet partners banky, musite na bezny a pak to zase prevest...

To si děláš legraci? Partners banka má krásně přehlednou a rychlou aplikaci. Kdežto Trinity a jejich IB to je to nejhorší, co jsem kdy viděl. Jen ten proces se tam přihlásit. Kódy z SMS nejsou automaticky vkládat ani kopírovat (Apple ecosystem) - vše musím psát ručně. To samé třeba čísla účtů. Měl jsem Trinity fakt jen kvůli tomu vysokému úročení.
Ano, to že nejde z Partners přímo zadat plánovaná platba ze spořícího účtu je nevýhoda, ale zase Partners umí okamžité platby, takže třeba splátku kreditky mohu poslat okamžitě, i když to nemohu naplánovat.

Pokud jsem "líný" a nechci dělat 5 plateb kartou, tak si stačí pořídit ten vyšší tarif za 50 Kč/měsíc, což se asi na úrocích ve finále stejně vrátí.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 12. 4. 2024 07:41

Souhlas. My, co jsme prošli s úrokovým cestováním přes různé obálky, spravování osmi cílů v mBank a hlídání limitů, UCB (kapitola sama pro sebe) a další věci za ty 2-3 roky, tak bereme Partners Banku jako naprostý luxus. :-D
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 12. 4. 2024 08:10

Každému může vyhovovat něco jimého.
Naposledy upravil 123123123 dne 12. 4. 2024 12:26, celkově upraveno 1
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 4. 2024 11:43

Včera jsem zadal v Monetě příkazy na přesuny peněz do MaxBanky na dnešní den a byly v MaxBance již záhy po 7 hodině. Tedy jestli někdo bude přesouvat peníze v pondělí z Trinity do MaxBanky a nepříjdou do MaxBanky v pondělí, problém bude s největší pravděpodobností na straně Trinity.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 12. 4. 2024 13:00

Už mám posunutý budík o 15 minut, abych stihl zadat příkaz před 7:00
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod martin7601m 12. 4. 2024 13:31

Nastav příkaz už dnes se splatností v pondělí a můžeš budík zase vypnout...
martin7601m
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eur.martin 12. 4. 2024 13:54

Je otázka, zda se úročí zůstatek, který je blokován v budoucích platbách?
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 4. 2024 13:55

Nejsem si jistý, že nějakých 6:45 nebude pozdě, pamatuji si, že vyzkoušeno to bylo do 6:00.
A včera byla rychlejší platba zadaná předem než ve 4:30 ráno.

Žádná blokace na účtu při plánované platbě není nikde vidět
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 12. 4. 2024 20:37

eur.martin píše:Je otázka, zda se úročí zůstatek, který je blokován v budoucích platbách?

Budoucí platbou se zůstatek nijak neblokuje a samozřejmě se normálně úročí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod beet 13. 4. 2024 06:25

Dnes mi přišel email, ze bude setkani klientu Trinity v Ostrave. Ma to cenu tam chodit? Z historickych zkusenosti, byva tam neco zajimaveho?
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 4. 2024 08:19

Jednohubky, kafé, lanaření na akcie Trinity ... To je jen můj tip, na setkání jsem nikdy nebyl. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 14. 4. 2024 06:49

Omg, rychlost převodu peněz je u TB tragická. V patek dopoledne zadán prikaz a naivně jsem jsem cekal D+0.
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bodyczech 14. 4. 2024 07:18

Tragická je... ale hlavně je to od založení Trinity známá věc, zmíněná v tématu snad 100x a jen na této stránce aspoň 5x, takže to už nikoho opět a opět nepřekvapí... nebo?
bodyczech
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka