Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tramin 16. 4. 2024 07:50

Mám a stejně nic nepřišlo...
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bnone 16. 4. 2024 08:00

Měl jsem podstatně méně a pozvání přišlo. Možná záleží i na bydlišti - vzdálenosti od pobočky nebo místa konání.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomáš81 16. 4. 2024 08:13

...s těmi 2 mio jsem si dělal legraci, i když nějaký spodní limit bych asi předpokládal. Na druhou stranu klient jako klient a třeba mají zkušenosti, že stejně dorazí určité nízké procento z oslovených. Ale určitě bude hrát roli ta lokálnost.
tomáš81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 16. 4. 2024 08:16

peliculiar píše:
culti píše:Podle toho, co píše @peliculiar, tak sazbu 6,08 mu nastavili a nechali i po dnešním snížení.
Že by huráá zpátky do Trinity? :-) To je blázinec.

Jen pro vaši informaci ... Nový Spořící účet Výhoda+ Jarní Skvělý účet N založen a je tam úročení 6,08 % (do 250K) ... :lol:

Nevím, jestli je to k smíchu nebo spis pláči. Docela děsivé, ze takto neschopné instituci člověk svěřuje peníze.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod adeeeee 16. 4. 2024 09:14

Otázka je, na jak dlouho to má nastavené a aby to za pár dní nesnížili za porušení podmínek. Známe TB... ;-)
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 16. 4. 2024 09:32

Taky si myslím, že mu to za pár dnů změní a na konci účtu nebude mít N ale S a úrok jen 5,58%. Jen se podivuji, že nového (N) a stávajícího (S) klienta nejsou schopni správně identifikovat hned při zakládání nového účtu :roll:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 16. 4. 2024 13:07

tomáš81 píše:Dnes (16.4.2024) setkání klientů v Ostravě. Nevíte prosím dresscode? Dáváte hostiteli nějakou láhev vína, či jiný drobný dárek? Lze někde hlásit požadavek na veganskou stravu? Děkuji.

Dresscode tak nějak normálně. Láhev vína snad ještě nikdy nikdo nepřinesl. Vstupenku si musíš osobně vyzvednout na pobočce, při té příležitosti ti jistě budou všechny otázky zodpovězeny.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 4. 2024 13:16

Bylo někdy nějaké setkání klientů ve Zlíně?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod 123123123 16. 4. 2024 13:47

I za časů MPÚ vždy bylo ve Zlíně ne?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 4. 2024 14:27

Netuším, v Trinity jsem již nějaký rok (ne v MPÚ), ale žádné pozvání jsem nikdy nedostal, asi jsem jako ortodoxní kritik na black listu. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mate59 16. 4. 2024 14:34

Jako privátní klient dostávám od os. bankéře pozvánku emailem,kdysi i telefonicky.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 16. 4. 2024 15:27

Jak vůbec dopadli privátní klienti? Nechali vám úrokové sazby na stejné výši nebo také snížili na 5,58? A nebo byl prostor pro nějaký kompromis?
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peliculiar 16. 4. 2024 15:55

Milos píše:Taky si myslím, že mu to za pár dnů změní a na konci účtu nebude mít N ale S a úrok jen 5,58%. Jen se podivuji, že nového (N) a stávajícího (S) klienta nejsou schopni správně identifikovat hned při zakládání nového účtu :roll:

Nejsou, protože já mám účet N a moje partnerka, které jsem účet zakládal o něco málo později má účet S.
Jak se tu psalo, garážovka ... :/
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 16. 4. 2024 16:19

:-) Asi brigádnice se zapomněla kouknout, jestli už nejsi klient. Já radši ani nechci vidět, jak uchovávají zaslané doklady, co jim posíláme. Amatérská banka, doufám, že už jediné dočinění co s nimi budu mít je zpracování zrušení těch 8 účtů, nebo kolik jich tam vlastně mám. :)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 16. 4. 2024 16:20

Účet Výhoda+ dobrý klient nechali na 5,69%,vše ostatní na 5,58%,žádná výhoda.
mate59
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka