Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 5. 5. 2024 23:19

Scitaji ztraty po tom nelogickem masivnim snizeni uroku?
Posledni dobou vzdycky v Topu, ve finisi cuknou a snizujou na jeden z nejhur urocenej.
Myslim, ze PB, TB a Max jsou banky jen na vklady; a zde plati - kdo posledni, ten vyhrava. Spousta lidu urcite to soupla do zminenych dvou nebo jeste par do VUB. Az i ony snizi, tak proste to 0,XX % nebude dostatecnym motivakem to zase prelit do TB. Odhaduji, ze pocitaji a uz smoli email pro “věrné” :D
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peliculiar 6. 5. 2024 00:11

Podle sebe soudím tebe ... ? Jenže takto to nefunguje. Počítám, že většina klientů TB peníze nepřelívala jinam. Prostě akceptovali, že úroky na SÚ jdou (obecně) dolů. A TB se taky potřebuje "zahojit" po nějaké době, co šla proti proudu a úroky dotovala. Ne, to není obhajoba TB, jen jsem měl potřebu dát vědět, že většina lidí nepřemýšlí a nejedná jako my tady. ;-)
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 5. 2024 04:35

Tak před chvilkou vše fungovalo, mám těch 5,08 i na tom jarním účtu O co mi před týdnem opět zvýšili na 6,31/6,08.
Vše odesláno pryč.

Zároveň dnes v rodině řeším přenos mobilních čísel, to taky proběhlo, proto jsem tu v tuto brzkou hodinu.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 5. 2024 07:53

Tak do Partners už peníze z Trinity došly.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod ski1961 6. 5. 2024 11:43

V Maxbance zatím stále nic z Trinity.
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 5. 2024 11:55

Do Maxbanky jsem taky v ty 4:30 ráno posílal peníze a jsou tam.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 6. 5. 2024 12:13

Zkoušeli nebo budete zkoušet s bankou uzavřít dodatek o individuální sazbě? V podmínkách platných ode dneška pro Jarní Skvělý účet tu možnost nabízejí.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 12:27

Trinity nabízí a poskytuje Individuální sazby dlouhodobě, není to žádná novinka. Jestli si ale myslíš, že ti individuálně nabídnou třeba sazbu 6,08%, tak na to můžeš předem zapomenout :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 6. 5. 2024 12:46

To asi jo. Ale myslím, že třeba by mohli dát alespoň to samé, co dávají novým klientům. Případně, pokud si vyhodnotí, že odliv vkladů byl ve výši, s kterou nepočítali, tak třeba i něco navíc.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 13:00

Však nic ti nebrání je o individální sazbu požádat a následně se zde pochlubit, co ti nabídli ;-)
Získat sazbu 5,58% místo 5,08% pro vklad do 250tisíc mi přijde naprosto zbytečné s ohledem na to, že v jiných bankách lze získat výhodnější sazbu zcela automaticky, bez nutnosti individuální žádosti.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 6. 5. 2024 15:31

Ráno v 9 jsem posílal čtvrt mega z Trinity do Max a není po nich ani památky. 10 tisíc, co jsem posílal z Air Bank v 11, dorazilo do Max před půlhodinou...
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ski1961 6. 5. 2024 15:39

já jsem posílal taky větší sumu už ráno v 6 hod. do Maxbanky a doted nic...
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 16:00

@Pravý Tomáš Marný: Lhůta pro platbu v režimu D+0 je do 6 hodin (teoreticky do 7 hodin). Jestli jsi peníze odeslal v 9 hodin, tak do Maxbanky dorazí až zítra.

@ski1961: Když píšeš "v 6 hodin", v jaký přesný čas to bylo?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 6. 5. 2024 16:14

Stejny problem, posilano v 9:00 do Creditas a stale nic.
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ski1961 6. 5. 2024 16:14

@Milos : přesně to opravdu nevím, ale bylo to krátce po 6 hod. ráno řekl bych mezi 6:00-6:15 hod...
ski1961
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka