Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jenda_s 7. 5. 2024 13:53

nene, to je ten pro nového zákazníka, co měl 6,31% a po snížen od 6.5. má těch 5,58%
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 13:55

@123123123: Jedná se o nového klienta (na konci názvu účtu je "N") a ta sazba 5,58% mu bude platit minimálně do 13.5.

Akce je na dobu určitou, a to do 13. 5. 2024, přičemž doba trvání akce bude automaticky prodlužována o jeden týden (a to i opakovaně), pokud nedojde ze strany Trinity Bank k informování o změně Podmínek akce, resp. změně doby trvání akce nebo přerušení/ukončení akce, a to minimálně 5 dnů před touto změnou/přerušením/ukončením. Informace o případné takové změně/přerušení/ukončení či jiných změnách Podmínek akce, bude předána formou e-mailové komunikace, případně také v kombinaci s aktualitou na webových stránkách Trinity Bank a prostřednictvím zprávy zaslané do internetového bankovnictví.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ski1961 7. 5. 2024 14:30

Tvl, obdivuji Vás, kteří se v tomhle dokážete orientovat, já se v tom jejich guláši naprosto ztrácím. To je až pro banku nedůstojné, hrát s klienty tyhle hry.
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 7. 5. 2024 15:15

Mám v Trinity 3 účty, na všech nyní 5.08%, tak jsem to vyprázdnil, a vlastně kromě toho jednorázového spoření nějak nechápu, na čem ta banka přežívá. Spousta nových bank je schopna přijít rychle s dobrou appkou (Partners), některé nové banky (Creditas) mají bankovnictví lepší jak ty zavedené, včetně Garmin Pay třeba a kvalitního webu, ale tady prostě nevidím vůbec nic.
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 15:41

jenda_s a Milos díky, 250000 tam asi 15.5. soupneme tedy ...

Z těch pitomých názvů účtů a úrokových pásem musejí být už zmateni určitě i zaměstnanci banky.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 16:45

Uvidíš, jestli do 8.5. neohlásí nové nižší úrokové sazby platné od 13.5. V tom případě pak nebude asi mít smysl 15.5. peníze do Trinity přesunovat :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 7. 5. 2024 16:49

Jojo.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 7. 5. 2024 19:08

ski1961 píše:Tvl, obdivuji Vás, kteří se v tomhle dokážete orientovat, já se v tom jejich guláši naprosto ztrácím. To je až pro banku nedůstojné, hrát s klienty tyhle hry.

Evidentně se jim to vyplácí, protože to nejspíš spousta klientů nesleduje...
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lightblackfox 9. 5. 2024 01:10

Pomalu nastává čas, aby se Trinity probudila a přišla s nikým nečekaným Spořicím účtem Výhoda+ Májový Skvělý účet. :nenapadne To by těm ostatním bankám vytřeli zrak. :idea: :oboze
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 9. 5. 2024 07:44

Nebo Spořicím účtem Dobrý Klient Výhoda+ Mistrovský Skvělý Jarní účet, když začíná ten tuzemský šampionát :-D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 9. 5. 2024 09:45

Máme devátého a začaly chodit výpisy.
A pro každý účet zvlášť s rozdílem i několika hodin. :D
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2024 09:48

U Trinity to je standard :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 5. 2024 09:53

Píšou je ručně na stroji. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod hugoschropfer 10. 5. 2024 09:08

Zdravím! Od včerejška mi nechodí přihlašovací SMSky. Nemá s tím někdo zkušenost?
SMSky mi normálně chodí i notifikace z jiné banky.
V Trinity se tomu diví, ale 24 hodin už řeší "něco naléhavějšího", ale budou se tomu věnovat.
No to mě těší. Jen doufám, že peníze nebudu nutně potřebovat..
Jen dodám, že problém nastal po přenosu z vodafone na kaktus a nasledně na e_sim.
Telefon je Sony Xperia 1 IV. SIM jsem používal na notifikace, proto ten přesun..
Naposledy upravil hugoschropfer dne 10. 5. 2024 15:00, celkově upraveno 1
hugoschropfer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 10. 5. 2024 09:21

Zkusil jsem se nyní přihlásit na účet a naprosto v pořádku.

Pokud je tak vedené číslo správné a ze strany TB SMS odejdou, bude chyba u operátora/v telefonu. V telefonu pozor na nějaké zařazení do SPAMu, zakázaného či zablokovaného odesílatele apod.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka