Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2024 20:52

Člověk nemusí číst všech 360 stran, stačí použít funkci "Hledat" :nenapadne

Navíc dnes se u Trinity neměnily žádné úrokové sazby, tak se @A1rh- mohl zde na fóru předem zeptat na mezní čas pro platbu v režimu D+0, počkat na odpověď a podle toho se pak zařídit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 13. 5. 2024 21:14

Tak už byl řádně poučen, příště si to nedovolí.

Jen zas když se tady na něco někdo zeptá opakovaně, tak si tady umí dva nicky vyměňovat dramatické eposy o trpělivosti (neznamená nutně dva různí lidé).
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod losalamos 14. 5. 2024 07:13

trin.JPG
Nejedeme?
Error 500
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 5. 2024 07:37

Teď se zdá, že jim vše jede.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 16. 5. 2024 20:10

SAB Financial Group a.s. vlastněná Radomírem Lapčíkem nabídla všem akcionářům odkup akcií Trinity bank za cenu 1247 Kč.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dala67 16. 5. 2024 20:36

Tak jestli toto je pravda tak jsem rád že jsem vše přesunul jinam :-)
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LaNov 16. 5. 2024 20:53

Lenka_2 píše:SAB Financial Group a.s. vlastněná Radomírem Lapčíkem nabídla všem akcionářům odkup akcií Trinity bank za cenu 1247 Kč.

1) to je slušná cena, co jsem kdysi četl námitky toho Kocoura nebo jak se jmunuje, tak si stěžoval, že akcie jde prodat jen za "nominál"
2) mému známému ze Zlína, který má pár akcií ještě z doby záložny, doporučím prodat. Zrovna dnes jsem četl článek o ziscích bank za 1Q a díval jsem na povinně zveřejňované informace i Trinity a docela síla: vloni za 1Q čistý zisk 150 mil., letos jen 100 .... Holt dávají moc dobré úroky klientům. Takže takové skvělé dividendy, jak byly poslední dva roky, se asi čekat nedají.

-- 16. 5. 2024 21:56 --

dala67 píše:Tak jestli toto je pravda tak jsem rád že jsem vše přesunul jinam :-)

Proč proboha? Vždyť všichni ví, že banku stejně ovlivňuje jako "zakladatel" nebo jak ho označují. Když navýší podíl, tak to bude aspoň oficálně.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 5. 2024 21:05

Ten nižší zisk může být způsoben tím, že loni koupili prestižní budovu v centru Prahy https://www.trinitybank.cz/aktuality/tr ... prikope-33
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 16. 5. 2024 21:19

Taky si myslim. Jestli si neukousli moc velky sousto.

V mych ocich banka jen na sporak, a jak neni v topu, tak o nicem … nac sidlo za takovou raketu, kdyz je to nepouzitelna banka bez dobreho uroku nebo nejakym zpusobem premiova.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LaNov 16. 5. 2024 21:20

Investice v loňském roce nemá vliv na zisk letošního. I kdyby si to tam ještě dodatečně upravovali, tak to jde do technického zhodnocení, ne do výsledovky.

Jak jsem psal jinde: je to dáno charakterem činnosti. Max Banka to má podobně:také vloni vyšší marže mezi úrokem na spořácích a REPO sazbou. Jiné banky mají i další byznys, tak jim zisky neklesají.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 16. 5. 2024 22:25

Tak pro banky typu Trinity je hlavně smrtící rozhodnutí CNB, ze od 5.10. přestala bankám úročit povinné minimální rezervy.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 16. 5. 2024 22:43

PMR jsou 2 % závazků, to může v době 7% sazeb bolet, ale rozhodně to není zásadní. Rozhodující je, jakou mají marži na těch zbylých 98 % závazků.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod cpt.Zeman 21. 5. 2024 16:11

Kristova noho, to bylo za těch let slibů o aplikaci, kartách a zůstalo jen u nich... Jsem rád, že jsem z tama přesunul peníze pryč. Krom toho spořáku nic dalšího nenabízejí. Otřesná, vleklá komunikace v případě potíží s účtem, věčné výpadky serverů, když jsem se chtěl přihlásit k účtu a prozákaznický přístup ve stylu nový klient = nový lepší úrok. Díky, nikdy více!
cpt.Zeman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zrout 21. 5. 2024 18:15

Od 27. května 2024 upravujeme úročení Vašeho spořicího účtu Výhoda+ s marketingovou akcí Dobrý klient následovně:
Zůstatek na účtu Výhoda+ Dobrý klient v CZK Úroková sazba (p.a.)
0 – 250 000 4,58 %
Nad 250 000 4,08 %
zrout
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 21. 5. 2024 19:14

Tak to vypadá, že od 27.5 u Trinity opět nuluji a přesouvám do Maxbanky.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka