Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod lightblackfox 5. 10. 2024 23:37

OK. Přidal jsem se k těm, kteří už tento ústav opustili. :arrow: :arrow: :arrow:
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 10. 2024 06:57

A cekas na akci pro nove klienty?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod technikus 6. 10. 2024 07:09

Spíš mobilní aplikaci, karty a okamžité platby :D
Třeba to stihnou k vánocům.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peliculiar 6. 10. 2024 17:39

Ahoj, nějakou dobu jsem to tu nesledoval ... Jsem klientem TB s tím, že u nich nyní mám několik účtů s úročením od 4,08 %, přes 4,01 % až po 3,08 %. Před nějakou dobou mi došlo několik emailů od TB s tím, že snižují sazbu na 3,78 % (hrubého) při vkladu do 500K, nicméně úplně srozumitelné to není ...

Ty změny se mají týkat účtů Spořicí účet Výhoda+ Skvělý účet CZK, Výhoda + v rámci marketingové akce Skvělý účet a Výhoda + v rámci marketingové akce Dobrý klient. Zároveň, ale v jednom z těch emailů bylo psáno ...
Rádi bychom Vás ujistili, že podmínky úročení Vašeho spořicího účtu zůstávají beze změny.

Obracím se proto sem na komunitu s tím abych zjistil zda to znamená, že coby klient, který u nich má účty několik let to znamená, že počínaje zítřkem nebudu mít žádný účet s úrokem nad 3,78 % p.a. (hrubého) ... ? To by však znamenalo, že podmínky úročení žádného mého spořicího účtu s úrokem nad 4 % p.a. (hrubého) by nezůstaly beze změny, navzdory citaci výše. Předem díky moc za odpovědi.

PS: Proč už ti pitomci ty účty neharmonizují, když stejně ony marketingové akce dávno pominuly a dále trvají na tom hloupém rozlišování účtů?
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 10. 2024 17:46

Neres to a nuluj.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod peliculiar 6. 10. 2024 17:56

Já mám (téměř) vynulováno, s výjimkou pár šprdlíků podle Reginova klíče. V RB i Maxbance narážím na limity, u PB jsem ještě kartu nevyužil (plnění podmínek), protože v době kdy snižovali úrok už byli horší než nabídka na SÚ jiných bank. V podstatě jde o to kam doporučit přesunout peníze mojí mámě, která RB, PB ani Maxbanku nemá.
Má tuším pouze MMB, mBank, TB (s podobným "bordelem" v účtech jako já).
Naposledy upravil peliculiar dne 6. 10. 2024 18:07, celkově upraveno 1
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lightblackfox 6. 10. 2024 17:59

Rádi bychom Vás ujistili, že podmínky úročení Vašeho spořicího účtu zůstávají beze změny.

Tak to psali v době, kdy to sice byla pravda, ale už věděli, že za pár dnů to pravda nebude a že budou posílat další mail. O:-)

Jediné rozumné řešení je vynulování a zrušení účtů. :arrow: :arrow: :arrow: :!:
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 10. 2024 18:05

Podmínky se nemění, jen se snižuje úrok, tak tomu rozumím já.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 6. 10. 2024 19:56

Já se v tom taká ztrácím, takže se prostě zítra podívám, jaké se budou u jednotlivých účtů zobrazovat sazby a podle toho upravím minimální vklad.

Jinak se zdá, že zaokrouhlovat denní úroky začala i RB. Alespoň to tak vypadá u jejich bonusové sazby. Nicméně je to jen odhad. Příští měsíc by se to mělo potvrdit (nebo vyvrátit), protože jsem si na 2 účty dal rozdílnou částku (500.000 Kč a 499.947,08 Kč) a pokud bude úrok stejný, tak zaokrouhlují.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod lightblackfox 6. 10. 2024 21:52

Tak u tohoto ústavu nemusíš čekat do zítřka. O:-)
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 6. 10. 2024 23:48

... ode dneška (pondělí 7.10. 2024) se mi u všech účtů v CZK v Trinity Bank objevuje úročení:
do 500 tis. Kč 3,78 % p.a.,
nad to do 1 mil. 3,28 % p.a.,
nad to 3,08 % p.a.
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 7. 10. 2024 07:38

Tak to si prozatim mohou strcit do spic.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 7. 10. 2024 08:29

Já to mám takhle:
3,78 % Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet CZK
3,78 % AKCE Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK
3,08 % Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK
3,08 % Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet II CZK
1,78 % Spořicí účet Výhoda CZK
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 7. 10. 2024 08:49

Připomeňte mi - do kolika hodin se má poslat platba z Trinity, aby byla ten samý den připsána v jiné bance (konkrétně MaxBance)?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod octaviampi 7. 10. 2024 09:02

Brzo ráno, něco kolem šesté nebo sedmé hodiny.
octaviampi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka