Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LaNov 28. 7. 2024 14:20

No, hlavně každý považuje něco jiného za "to nejměnší". Třeba mě podstatně méně vadí "bankovnictví v barvách omalovánek" (kde jdou jedno za rok) než každý měsíc pruda s povinnými obraty na xx. kartě jen kvůli výhodnějším podmínkám.

Zpět k Trinity: vážně by měli něco udělat s tím označením účtů. I průměrnému markeťákovi v pidi bance by mohlo dojít, že "vylepšovat" v srpnu "Jarní Skvělý účet" přidáním dalšího přívlastku asi není úplně vrchol kreativity ani uživatelské přívětivosti ...
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 28. 7. 2024 19:03

Lidé, kteří zkoumají podmínky a vybírají si mezi několika bankami, zkrátka nejsou úplně cílová skupina. Ne, že by je banka vůbec nechtěla, ale radši bude usnadňovat zakládání účtu lidem, kteří to vůbec nečtou; a pokud se úrokoví turisté čas od času spletou a nechaní úspory v Trinity na míň úročeném účtu, tak je to z pohledu banky výhra. Však až příště zvyší sazby, my se k nim skoro všichni zase vrátíme… Pravda, možná bude muset zvýšit sazby o trošičku víc, než kdyby to bylo bez těch opičáren, ale ty opičárny jim mezitím něco vydělaly.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod LaNov 31. 7. 2024 13:30

Trinity Bank v sekci Pro akcionáře zveřejnila (nevím přesně kdy, všiml jsem si toho dnes) navýšení objemu odkupu akcií. Zřejmě je o prodej akcií zájem - znám lidi, co mají pár kusů ještě z dob záložny a teď se jich zbavili. Akorát doba závaznosti návrhu, pokud se nepletu, končí DNES, tak kdo chce prodat, neváhejte ...
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 09:46

Trinity začala posílat měsíční výpisy v zaheslované podobě. Nevíte, jestli se dá nějak změnit, aby i nadále chodily nezaheslované? V IB jsem žádnou takovou možnost nenašel.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 11. 8. 2024 15:54

Holt Trinity začíná jít s dobou.Zadat to rodné číslo není problém,ale nastavit to asi nejde.
mate59
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 8. 2024 17:14

Zabezpečení výpisu heslem kterým je rodné číslo je velmi málo dostatečné. Pokud by někomu záleželo aby se do toho výpisu dostal tak RČ by asi nebyl až tak velký problém si zjistit. Lepší by asi bylo pokud už to má být zabezpečené heslem dát možnost každému si to heslo určit sám.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 12. 8. 2024 00:10

Řada bank "zabezpečuje" PDF výpisy heslem, kterým je telefonní číslo klienta, to je často ještě snadnější na zjištění :). Takže cílem není dle mého ani tak zvýšit bezpečnost, jako spíše vyhovět stále přísnějším regulacím, GDPR apod. (protože email jako takový není v prostředí internetu považovaný za zabezpečený kanál, tak tímto způsobem banky "zabezpečí" ten samotný soubor v emailu, aby předpisům vyhověly).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Joolppp 12. 8. 2024 09:31

Tak jsem na začátku měsíce poslal přes IB výpověď smlouvy a účtu a stále žádná reakce.... zůstatek mám už dva měsíce 0, tak by tomu nemělo nic bránit.
Joolppp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 8. 2024 09:56

Já rušil k 31/7, žádost poslal 24/7 a 31/7 mi potvrdili zrušení účtu a zaslali potvrzenou žádost o zrušení.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod trimos- 12. 8. 2024 10:47

Rušil sem spořáky nadvakrát. Napřed plnej ten jejich formulář. ve středu zadané, v úterý odpoledne hotovo. Pak hned ten zbytek a v pondělí hotovo. Nechal sem jenom základní (původní) účet.
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 14. 8. 2024 16:09

Dnes přišly peníze z prodeje akcií, teď už to může klidně zbankrotovat. :-)
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stanickses 14. 8. 2024 18:05

chápu to správně, že nový klient je nový klient z pohledu banky, ne z pohledu konrétního účtu? Mám historicky Výhoda + Skvělý účet a když se dívám na ten Jarní pro stávající klienty tak to úročení je úplně stejné. Takže můj dotaz je, když už člověk účet má, tak založením toho Jarního účtu nic navíc nezíská? Díky
stanickses
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 14. 8. 2024 18:50

Ne, nic nezíská.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod LaNov 14. 8. 2024 22:43

Lenka_2 píše:Dnes přišly peníze z prodeje akcií, teď už to může klidně zbankrotovat. :-)

Chápu nadsázku, ale jste si jako dlouholetá klientka jistá, že nemáte nějaký pojištěný produkt? Nějaký podřízený vklad přibalený ke koupi spořáku? :-) Nebo Trinity tyto prasárna nedělá?
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lightblackfox 26. 8. 2024 17:01

V Trinity investovali do lesů?
CNN Prima News píše:Košík hub z Česka je nejdražší v historii. Podle ekonoma by mohl být jejich sběr zpoplatněn

https://cnn.iprima.cz/houby-zacinaji-by ... ano-445851
:roll:
lightblackfox
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka