Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 25. 7. 2024 11:17

hyper9- ještě jsem tam něco držel ale je pravda, že jsou lepší možnosti. Zatím
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 25. 7. 2024 11:41

technikus píše:Když jsem si poslal testovací platbu na zrušené účty u TB, kdy se mi cca vrátí platba zpět?
Tak do cca 3 dnů?

Očekával bych peníze zpět na účtu tak za 1 až 2 dny nejpozději.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 25. 7. 2024 12:55

Včera jsem posílal výpověď přes IB, jejich klasický dokument a dopsal poznámku do zprávy, že žádám o potvrzení přijetí a papír o ukončení služeb, dnes dorazil taktéž do IB. Takže, kdo chce mít potvrzení o ukončení závazku, tady je návod, jak toho docílit.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 25. 7. 2024 13:27

Čekal bych, že by měli mít nějaký standard a tak postupovat pokaždé.

Semnou se u výpovědi formou zprávy v IB nikdo nebavil, neodepsal.
Žádné přijetí výpovědi, že s tím počítají, prostě nic.
Pak přestalo být funkční přihlášení do bankovnictví a ještě jsem je musel zpětně žádat e-mailem o potvrzení, že to skutečně zrušili.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pavel Smolík 25. 7. 2024 13:54

a má smysl rušit? já tam nechal dvacet haléřů +budoucí přípsaný úrok
Pavel Smolík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 25. 7. 2024 13:57

Vždyť už cca od května nebo od kdy nenabízí nic zajímavého aktuálním klientům.
Přitom X let to byla snad TOP3 banka.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 26. 7. 2024 07:17

24.7. 19:42 zadána platba na nedávno zrušené číslo účtu /2070
26.7. 7:08 se platba vrátila

Příchozí úhrada z účtu Chybové platby
Zpráva pro příjemce: Neexistující účet
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 7. 2024 09:57

technikus píše:Vždyť už cca od května nebo od kdy nenabízí nic zajímavého aktuálním klientům.

Pro nove klienty ma ale nejvyssi urok v CR.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod technikus 26. 7. 2024 10:32

Ano, do 250 tisíc Kč.

Avšak ty moresy, které začaly cca před čtvrt rokem, tedy dělení stávající zákazník a nový, pohled na tu banku nějak rozdělily.
Do té doby to byla skvělá banka, resp. měla výhodný úrok pro všechny i za předpokladu, že má bankovnictví takové jaké má, že nemá okamžité platby, nemá mobilní aplikaci atd.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 26. 7. 2024 10:54

Je to tak, jednou jsem klient, měl jsem tam nemalé peníze a proč tedy mám mít nižší úroky než nový klient. Jasně, lákají nové klienty, ale tím v podstatě poškozují/trestají ty současné.
Bohužel se takto chová většina a nejen bank.
Je to takový kolorit.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 26. 7. 2024 10:55

Chtějí být na čele žebříčku při srovnávání, ale my jsme je stejně už dávno prokoukli. :mrgreen:
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eetk 26. 7. 2024 11:25

Jakmile začli s těmi nepřehlednými názvy účtů, různými úrokovými sazbami a pásmy, tak jsem věděl, že je něco špatně.
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod losalamos 26. 7. 2024 16:00

Ono i ta jejich infolinka je taková nějaká nakolenistická. Žádal jsem o potrzení o zrušení účtu, no docela jsem se divil. Vůbec netušili, jaké podmínky mají ve vlastním formuláři.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LaNov 27. 7. 2024 17:22

technikus píše:Vždyť už cca od května nebo od kdy nenabízí nic zajímavého aktuálním klientům.

Dívám se do přehledu Zedny1 v příslušném vlákně a pro stávající klienty bez plnění marketingových podmínek typu platba kartou a pro zůstatky nad 250T je jejich spořící účet TOP4 nabídka (po mBank, VÚB a Maxce).
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 27. 7. 2024 18:38

Myslím si, že ty podmínky typu provedení x plateb kartou v měsíci je to nejmenší.
Možná to leckoho omezuje, já s tím nemám sebemenší problém.
Pokud budu konkrétní, Partners Banka bez omezení výše vkladu s aktuálním úrokem 4,53%, mobilní aplikací, s okamžitými platbami a nevím čím dalším je to, proč u ni v tuto chvíli jsem.

mBank má pro mě bankovnictví v barvách omalovánek a přijde mi takové podivné. Limit 8x 100 tisíc. Dále má zpoplatněné okamžité platby, i když je řeč o 1 Kč /100.000 Kč.
Max Banka nemá okamžité platby, často má problémy v bankovnictví, respektive s prodlevou peněz z Max spořicího na Neo běžný.
U VÚB jsem účet ještě neměl, u těch výše uvedených ano. Zde mě odrazuje Slovensko, formality přes finanční úřad, daňové přiznání apod.

Každý máme jiný obnos peněz a tak se musíme zařídit a vybrat si kam s nimi podle svého uvážení.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka