Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Rop 27. 5. 2024 14:39

Věř mi, že vím naprosto přesně, kdo to je :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 27. 5. 2024 14:40

@drkarel
Saskarny meli vzdycky, slibovali karty/SB take vzdycky, ale driv byli vzdy mezi (TOP 3?) nejlepsimi sporaky co se tyka uroku, kdezto po dnesnim snizeni uz jsou daleko v druhe polovine pelotonu.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cpt.Zeman 27. 5. 2024 14:46

Tak já se tedy omlouvám všem i moderátorovi, nebylo to myšleno nijak osobně vůči němu, nepochopili jsme se kvůli slovíčkaření. Známý mi říkal, že přání majitele je za každou cenu eliminovat negativní recenze. Proto taky, dost možná, zablokovali i komentáře hokejistům Zlína, které sponzorují a to stejné šlo vidět i u Kladna, které taky sponzorují. Jak se tým zachránil, tak už komentáře zase zapnuli. Bůhví jestli je to náhoda a je mi to vlastně úplně fuk, spíš mě asi taky štve ta neschopnost banky, věčné sliby o aplikaci, kartách, které trvají roky a celkový přístup ke stávajícím klientům. Vadí mi, že používají silné řeči o prozákaznickém přístupu. Jakmile se stanete klientem, v tu chvíli veškeré výhody končí a na lepší úrok si šáhnou jen nový klienti. Tolik k mé frustraci z této banky a dál už ji řešit odmítám.
cpt.Zeman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drkarel 27. 5. 2024 16:50

Rop: To je Rudý Přístav?
Zedna1: Jasně, ale teď je dovedli do pro mě nesnesitelné "dokonalosti".
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 27. 5. 2024 17:25

Zedna1 píše:driv byli vzdy mezi (TOP 3?) nejlepsimi sporaky co se tyka uroku, kdezto po dnesnim snizeni uz jsou daleko v druhe polovine pelotonu.

Ano, takhle strmý sešup během jediného měsíce je opravdu neobvyklý. Mám podezření, že jsme všichni účastníky testu citlivosti na změnu úrokové sazby.

-- 27. 5. 2024 17:34 --

drkarel píše:Navíc jsem si ani nevšiml, že by tu byl někdo vysloveně TrinityHujer ... možná Lenka.

To snad ani ne. Jenom se díky zahedžování akciemi nemusím nad (ne)změnami rozčilovat. Bude-li vyšší úroková sazba, dostanu vyšší úrok. Bude-li nižší sazba, dostanu vyšší dividendu. Budou-li karty, aplikace a okamžité platby, bude víc klientů a vyšší dividenda. Nebudou-li karty, aplikace a okamžité platby, budou nižší náklady a tedy vyšší dividenda. :-)
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 27. 5. 2024 17:42

No, maluješ si to pěkně. :) Situace, že za každé situace na tom vyděláš, nebývá úplně obvyklá.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod curvecardik3 28. 5. 2024 07:43

Banka bez klientů, zruší se pobočky, budou nižší náklady.... a tedy vyšší dividenda. :-)
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 28. 5. 2024 08:34

Na to, že ta banka neumí v podstatě nic, jsou její pobočky poněkud honosné.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 31. 5. 2024 08:48

Jde nějak efektivně vynulovat TB už teď s ohledem na připsání úroků za pár dnů v květnu? Nebo až po víkendu, čímž se tam zase bude dva dny úročit pár korun?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 31. 5. 2024 12:59

Nastav si účet pro připsání úroků.
Naposledy upravil Rop dne 31. 5. 2024 13:06, celkově upraveno 1
Důvod: Akcie Trinity a zdanění naleznete na adrese https://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=319&t=1337430
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 31. 5. 2024 16:10

A když si nastavím účet, tak to jako přijde na zvolený účet zítra v sobotu jo?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 31. 5. 2024 17:48

Do jiné banky až v pondělí.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 31. 5. 2024 18:11

ok, škoda, že ty úroky nepřipíší na zvolený účet bez toho mezikroku, který to pozdrží na klasickou platbu.
Ale jinak asi zajímavá vychytávka na zautomatizování.

Jaké další banky toto umožňují?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 31. 5. 2024 19:03

Stejně se tam celý den nemůžu přihlásit...
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pavel Smolík 25. 6. 2024 08:20

koukám (se zpožděním tak měsíc), že mi u "Jarního skvělého" dávaji i na první pásmo úrok 4.5% zatímco noví mají přes pět.

To se ode mne čeká, že si teď zřídím další účet a převedu to mezi nimi? Nebo to ani nelze a prostě jen mám zase stěhovat jinam?
Pavel Smolík
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka