Ahoj, nějakou dobu jsem to tu nesledoval ... Jsem klientem TB s tím, že u nich nyní mám několik účtů s úročením od 4,08 %, přes 4,01 % až po 3,08 %. Před nějakou dobou mi došlo několik emailů od TB s tím, že snižují sazbu na 3,78 % (hrubého) při vkladu do 500K, nicméně úplně srozumitelné to není ...
Ty změny se mají týkat účtů Spořicí účet Výhoda+ Skvělý účet CZK, Výhoda + v rámci marketingové akce Skvělý účet a Výhoda + v rámci marketingové akce Dobrý klient.
Zároveň, ale v jednom z těch emailů bylo psáno ...Rádi bychom Vás ujistili, že podmínky úročení Vašeho spořicího účtu zůstávají beze změny.
Obracím se proto sem na komunitu s tím abych zjistil zda to znamená, že coby klient, který u nich má účty několik let to znamená, že počínaje zítřkem nebudu mít žádný účet s úrokem nad 3,78 % p.a. (hrubého) ... ? To by však znamenalo, že podmínky úročení žádného mého spořicího účtu s úrokem nad 4 % p.a. (hrubého) by nezůstaly beze změny, navzdory citaci výše. Předem díky moc za odpovědi.
PS: Proč už ti pitomci ty účty neharmonizují, když stejně ony marketingové akce dávno pominuly a dále trvají na tom hloupém rozlišování účtů?