Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 3. 2. 2025 10:43

Úrok 2,08% se týká vkladů nad 500k Kč.
Ta tabulka o třech řádcích zas tak těžká na pochopení není...
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod outlier 3. 2. 2025 10:53

Tohle mi přišlo mailem, žádná tabulka tam nebyla, jen jedna sazba na všechno:

Vážená klientko, vážený kliente,

rádi bychom Vám poděkovali za využívání služeb naší banky. Vaší důvěry si velmi vážíme a neustále se snažíme přinášet Vám ty nejlepší finanční služby.

Dovolujeme si Vás informovat, že na Vašem spořicím účtu dojde ke změně úrokové sazby. I přes uvedenou změnu podmínek je úročení Vašeho spořicího účtu na celý vklad ve výši 2,08 % p. a. stále velmi výhodné vzhledem k aktuální situaci na finančním trhu.

Od 3. února 2025 upravujeme úročení Vašeho účtu Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK následovně:
Zůstatek na účtu Úroková sazba (p.a.)
bez omezení 2,08 %
Tyto úpravy proběhnou zcela automaticky a plně v souladu s podmínkami k výše uvedenému datu. Následně si je můžete ověřit také ve svém internetovém bankovnictví. Aktualizované Podmínky marketingové akce Dobrý klient najdete v příloze tohoto e-mailu a na našich webových stránkách http://www.trinitybank.cz v sekci „Ke stažení“.

Ale zdá se, že je rozdíl mezi Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK a AKCE Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK. Skvělé názvy, tohle je fakt psychobanka.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod EmPí 3. 2. 2025 11:03

https://www.trinitybank.cz/download/2311
ii) Pro ostatní účty Výhoda+ Dobrý klient platí úročení 2,08 % p.a. na celý zůstatek účtu. U těchto účtů
je pak v internetovém bankovnictví uvedeno označení účtu Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK.

Jo, je to na Chocholouška :-D
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 2. 2025 11:17

Tohle jsou jak to chápu já staré účty. Když si otevřeš IB, tak uvidíš aktuální úrokovou sazbu. Oni si nedali moc práce s pojmenováváním, takže tam mám teď taky cca 6 spořících účtů a orientuji se jen podle sazby.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod outlier 3. 2. 2025 11:29

Moje první reakce na ten email byla poslat skoro všechny peníze pryč. Což je asi to, co chtějí :)
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 3. 2. 2025 11:58

U produktu Spořící účet Výhoda+ BONUS Dobrý Klient CZK mi zůstalo neomezené úročení 3,58 % p.a. U produktů Spořící účet Výhoda+ Skvělý účet CZK a AKCE Spořicí účet Výhoda+ Dobrý klient CZK mi zůstalo úročení 3,58 % p.a. v pásmu do 500.000 Kč. Infolinka mi to dnes potvrdila. Ty názvy produktů jsem sem zkopíroval z bankovnictví, tak snad nemůže být mýlka!
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jantars 7. 2. 2025 20:07

Lze Trinity účet zrušit přes kodex mobility přes jinou banku?
Odpovím sám - jde...
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 2. 2025 05:59

Ale nabízí se otázka, proč to dělat, když to jde skenem přes IB. Leda by z toho byla nějaká výhoda u nové banky.
drkarel
Inventář

Tento příspěvek byl odstraněn.
54qwe64rtz1

Odeslat příspěvekod PULPANM 23. 2. 2025 18:17

Nevíte, do kdy bude 3,58 % ?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 23. 2. 2025 18:25

To neví ani Lapčík.Ale půjde níž.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 2. 2025 18:37

Podle prognozy, co udela Kovanda.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drummond 23. 2. 2025 22:21

PULPANM píše:Nevíte, do kdy bude 3,58 % ?

Tak minimálně do dalšího zasedání CNB není důvod, aby snizovali.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 2. 2025 23:02

Jen jestli nečekají, co provede Moneta a ČSOB po 28. 2.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 23. 2. 2025 23:10

Však ČSOB už změny ohlásila, od 1.3.2025 snižuje úrok ze 3,75% na 3,5% s garancí do 15.4.2025.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka