Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 2. 2025 08:51

Máš recht, ČSOB datum jsem v hlavě měl, ale ne výši změny úroků. Co Fijóóó s 3,7 %, žádné zvěsti?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 25. 2. 2025 17:58

Dovolujeme si Vás informovat, že k 3. březnu 2025 dojde k následujícím změnám v rámci naší marketingové akce Dobrý klient:

• Úprava horní hranice pro pásmové úročení z 500 000 Kč na 400 000 Kč

• Aktualizace úrokových sazeb pro zůstatky do 400 000 Kč u účtů s pásmovým úročením

V nejnižším pásmu se sazba snižuje z 3,58 % na 3,28 %. Ve vyšších pásmech zůstává 2,08 %.

https://www.trinitybank.cz/download/2325
https://www.trinitybank.cz/download/2326
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 25. 2. 2025 18:30

Zkouška toho, co poslední zákazníci v tomto bankovním ústavu vydrží?
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 25. 2. 2025 19:24

Již několik měsíců vynulováno. Takže mohou vymýšlet, co chtějí. Zjevně nabrali pacošů a nyní zkoušejí, co si mohou dovolit. Nebojím se, že by jim to nevyšlo, lidi jsou v podstatě líní a chtějí klídek a žádné změny. Příkladem budiž staré molochy typu spořky, kde se desítky let válejí miliardy na běžných účtech a lidem to je šumafuk...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 25. 2. 2025 23:22

To je fakt parodie na banku tahle Trinity
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 26. 2. 2025 07:14

S tím, že bude úrok stále klesat je nutno počítat.Nejen u Trinity.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod A_Delarge 26. 2. 2025 10:33

Tzn. je vhodné předpokládat, že stejný email jen s variací názvu účtu přijde ještě několikrát.
A_Delarge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod outlier 26. 2. 2025 11:37

Celá jejich strategie je udělat tak složité podmínky, aby se v nich nikdo nevyznal a nechal tam peníze ležet nevýhodně...

bodyczech píše:Již několik měsíců vynulováno. Takže mohou vymýšlet, co chtějí. Zjevně nabrali pacošů a nyní zkoušejí, co si mohou dovolit. Nebojím se, že by jim to nevyšlo, lidi jsou v podstatě líní a chtějí klídek a žádné změny. Příkladem budiž staré molochy typu spořky, kde se desítky let válejí miliardy na běžných účtech a lidem to je šumafuk...
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 26. 2. 2025 11:43

mate59 píše:S tím, že bude úrok stále klesat je nutno počítat.Nejen u Trinity.

S poklesem úroků počítám, s nepřehledným cirkusem ne. ;-)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 26. 2. 2025 16:52

V tomhle směru se mi to taky nelíbí, když všechny účty se jmenují dost podobně. Z jiné banky (už nevím přesně které), když mi přijde mail o změně úroků, je v něm i číslo účtu, takže přesně vím, o který účet jde. Na druhou stranu tuhle změnu úroků řeším prostě tak, že si akorát poznamenám datum změny sazby a pak se v ten den podívám do IB, jaké ty sazby jsou u kterého účtu.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lenka_2 26. 2. 2025 19:15

Dnes následovala ve stejném duchu změna podmínek akce Dobrý klient od 3. března. Horní hranice nejnižšího pásma snížena z 500 000 na 400 000. Úroková sazba pro nové klienty v nejnižším pásmu klesá z 3,78 % na 3,58 %. Pro stávající klienty z 3,58 % na 3,28 %. Ve vyšších pásmech beze změny.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 26. 2. 2025 21:33

Po kolikáté již budu z Trinity kočovat jinam?! :-)
Zakládání nových účtu jsem v tomto ústavu již před nějakým pátkem vzdal.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod culti 26. 2. 2025 23:47

Hlavně to už ani nefunguje. To šlo dříve, ale teď už si to hlídají.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 27. 2. 2025 22:02

Jsem zvědav co se bude dít 3. 3. s odsunem peněz do jiných bank. Raději jsem oželel pár drobných na úrocích a dnes "vynuloval". Včera kolem poledne jsem zadal příkaz na dnešní datum a peníze byly v cílové bankce dnes již před 8 hodinou. Vynulovaný účet prozatím rušit nebudu.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 27. 2. 2025 22:06

Od 15.4.2024 mám v Trinity přesně 0 Kč. :-)
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka