Přesně tak, vydat nový úrokový lístek s datem platnosti od 8.4.2022 by bylo naprosto čisté a jednoduché řešení vzniklé chyby. A nikdo by na to nemohl nic říct.
Já jsem s tím taky naprosto v pohodě Ale měli se k tomu postavit čelem a přiznat vzniklou chybu. Chybovat je lidské, ale na druhou stranu jde o princip.
Ono to taky mohlo být tak, že prostě potřebovali už před víkendem nabrat vklady. Určitě byli lidé, co tam na základě toho včera poslali nějaké peníze(já byl jeden z nich). Jasně, nejde o těch pár stovek, ale o princip. Projde jim to jednou, můžou to zkusit někdy znovu. Proto, jak se říká - žalovat nechci, ale hlásit se to musí
Tak původní rozkaz zněl jasně, zvýšit od 11.4. ... Chybka se stát může, stačí ale dát info, sorry jako, odvolávám, co jsem v úrokovém lístku slíbil, platí, co jsem slíbil původně , člověk by to pochopil a neměl by s tím problém ... ale "padělat" listiny, tvl. to je balkán, do ničeho takového posílat vatu nebudu, příkaz k úhradě na pondělí zrušen.
Včerejší přepisování lístku mi přivedlo na zamyšlení, jak to vlastně u bank může být. Chápu správně, že banka může změnit úrok s dnešní platností, tedy vydat nový úrokový lístek klidně 23:59 s platností k aktuálnímu datu? A nebo to musí být alespoň den dopředu?
Existuje výklad, že se úroky můžou snižovat jen s dvouměsíčním oznámením předem, nebo musí být navázané na tržní podmínky. Já mám ještě extrémnější výklad, že to není „na tržní podmínky“, ale „na objektivní index určený třetí stranou“, ale to banky hromadně nesplňují.
No a pak jsou banky, co mají ve smluvně daném úrokovém lístku malou sazbu a vyhlašují „marketingové akce“, které ty úroky zvyšují, a které banka může ukončit víceméně libovolně podle podmínky té konkrétní akce.