MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Kamča26 16. 9. 2023 19:10

Funguje vám internetové bankovnictví?
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 9. 2023 19:16

IB i aplikace mi jede bez problémů.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 9. 2023 19:33

IB i SB mi taky funguje. Po včerejším+dnešním upgrade je potřeba k prvnímu přihlášení do IB zadat kromě přihlašovacího jména také telefonní číslo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 16. 9. 2023 19:51

IB mi také jede (aplikaci nepoužívám), jen to "vylepšení" přihlašování není nic moc. Mohly by prohodit políčka "SMS" a "heslo", aby bylo heslo dříve. Tím by se urychlilo přihlašování. Zadám jméno, zmáčknu Enter a než přijde SMS, naťukám heslo. Takhle se přepínám na druhé políčko pro heslo a pak zpět pro SMS.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 9. 2023 20:01

Kdybys k přihlašování používal aplikaci a nikoliv SMS, tak se nemusíš nikam přepínat ani zadávat žádný SMS kód ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 16. 9. 2023 20:02

Tak by mi to trvalo ještě déle, protože bych musel počkat, až mi nastartuje "bankovní" telefon.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 9. 2023 20:06

Osobně používám jen jeden telefon pro telefonování i pro bankovnictví, tudíž je stále nastartovaný :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 16. 9. 2023 20:09

Já bych také rád používal jen jeden normální telefon (na telefonování a SMS), ale některé banky mne nutí používat i druhý na jejich aplikace. Max Banka mezi ně naštěstí (zatím) nepatří.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 9. 2023 11:44

A jaký je důvod nepoužívat bankovní aplikace na primárním mobilu?
Bezpečnost??
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 17. 9. 2023 12:43

Ne, @regin se jen "štítí" dotykových smartphonů a nerad je v běžném životě používá, jak pravidelní čtenáři tohoto fóra dávno vědí :D.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Ondrej1 17. 9. 2023 20:59

Rychlodotaz - podporuje Max Banka založení účtu pomocí bankovní identity, respektive identity občana? Zdá se mi, že ne, ale nejsem si jistý, jestli něco nepřehlížím.
Ondrej1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 17. 9. 2023 21:36

Maxbanka založení účtu pomocí bankovní identity nepodporuje. K online založení účtu ale už pár měsíců stačí jen jeden doklad totožnosti.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka