MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MV78 21. 2. 2024 10:54

Je možné, že se Maxbanka brání odsunu finančních prostředků tím, že nechce povolit navýšení limitu pro převody? Mám už týden zažádáno o zrušení limitu a stále to nikdo nevyřídil..
MV78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peter23p 21. 2. 2024 11:31

To je málo pravděpodobné to už by na tom banka musela být fakt zle. Spíše ta žádost někam zapadla.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 2. 2024 11:43

Problém nejspíš bude v tom, že si na to teď vzpomnělo asi víc lidí, jak chtějí peníze poslat jinam a nestíhají.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod trimos- 21. 2. 2024 11:48

MV78 píše:Je možné, že se Maxbanka brání odsunu finančních prostředků tím, že nechce povolit navýšení limitu pro převody? Mám už týden zažádáno o zrušení limitu a stále to nikdo nevyřídil..

já měl žádosti tři. dvě během půlhodiny někdy okolo páté odpoledne a když se nic nedělo, požádal sem potřetí někdy před polednem a během dvaceti minut mi volala operátorka. dvě žádosti zrušila a třetí schválila. 8-)
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 21. 2. 2024 11:52

To udělala fikaně.
Pro firmu to tak může vypadat, že stíhají vše do pár hodin či dnů.
Kdyby schválila první žádost, byl by tam tak jistý rozdíl mezi odesláním žádosti a skutečným schválením.
U těch dýl čekajících by to bylo už kdo ví jak vidět.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukaszv 21. 2. 2024 14:48

MV78 píše:Je možné, že se Maxbanka brání odsunu finančních prostředků tím, že nechce povolit navýšení limitu pro převody? Mám už týden zažádáno o zrušení limitu a stále to nikdo nevyřídil..

Zažádal jsem minulý týden ve čtvrtek a taky se nikdo neozval. V pondělí jsem to telefonicky urgoval a obratem odblokováno.
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 2. 2024 14:52

Nevím, já v pondělí převáděl 500 tis a bez problémů
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 21. 2. 2024 15:51

Jeden o voze, druhý o koze.

Řeč není o převodech, ale o změně limitu pro převody, který je defaultně nastaven na 200 000 Kč / den. Já jsem to řešil již 13. 2. a trvalo to cca 4 hodiny, než mi zavolali.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 2. 2024 19:44

No ten limit jsem změnil na 1 mio ale už dost dávno ( po tel) a stále platí
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka