MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Rop 21. 2. 2024 19:53

Ale většina lidí neměla potřebu z MaxBanky za celou dobu jejího života peníze někam převádět, takže nevěděla ani o nějakém limitu. A protože teď převádí z MaxBanky všichni jako o závod, tak nejdřív musí změnit limit. Což trvá setsakramentsky dlouho.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod LaNov 21. 2. 2024 20:32

Čtyři hodiny je dlouho? Nebo urgence během půlhodiny (viz výše)? Dnes jsou fakt klienti rozežraní
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Black_Smoke 21. 2. 2024 20:33

Rop píše:Jeden o voze, druhý o koze.

Řeč není o převodech, ale o změně limitu pro převody, který je defaultně nastaven na 200 000 Kč / den. Já jsem to řešil již 13. 2. a trvalo to cca 4 hodiny, než mi zavolali.

Já jsem nikdy limit neměnil a v pondělí jsem převedl najednou více než 200 000 Kč.
Black_Smoke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 21. 2. 2024 20:35

LaNov Být run na banku a ty tam mít více peněz, než je limit, tak píšeš něco jiného. Připomínám, že pád Sberbank trval 31 hodin (od zahájení speciální vojenské operace).
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod johnny.ka 21. 2. 2024 20:40

Jak to, že jste všichni museli měnit limit po telefonu? Mně stačilo potvrdit v aplikaci a bylo to hned. Nebo až "neomezený" limit se potvrzuje telefonicky?
johnny.ka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 21. 2. 2024 21:00

Já jsem volil neomezený a ten chtěli potvrdit po telefonu. Pokud stačilo změnit na 2,5 mil. Kč, tak to jsem bohužel dopředu nevěděl :lol:
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 21. 2. 2024 21:42

Pred par dny jsem menil limit na 1 mio. a nastaveno behem vteriny.
Ale je pravda, ze kdysi (cca pred 2 mesici) jsem zmenil na 1 mio. a za hodinku jsem to chtel jeste zvysit na 2. mio. > a to se asi nejak zaseklo, nevyrizena zadost tam trci dodnes, nikdo nevolal … ale normalne slo potom delat jinaci zmeny a ty prochazej ve vterinach.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiří P 21. 2. 2024 21:53

Je zajímavé že když jsem před měsícem při vytváření disponenta dal neomezený limit tak nikdo nevolal, ale když jsem si ho nastavil sobě tak volali. :hm
Jiří P
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 21. 2. 2024 22:36

Bývalo to tak, že do 1M se změna limitu nepotvrzovala telefonicky. Nevím jak teď ale pokud si vystačíte s 1M, můžete to zkusit nejprve takto.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 21. 2. 2024 22:42

Tak už mám neomezený limit, tak to snad už nikdy řešit nebudu muset. Navíc na obou dvou bankovních účtech mám přesně 0,00 Kč. Ještě čekám na 1.3., že převedu úroky někam jinam (pokud nebudu zase všechno převádět zpět do MaxBanky - protože se obávám, že nějaké době konstatních úložek bude docházet k úrokovému turismu).
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod beowafle 22. 2. 2024 12:58

Žádost o změnu limitu na neomezený jsem podával 16.2., volali mi DNES. Mezitím jsem si už samozřejmě vše převedl po částech. Safe to say tahle banka už moje peníze nikdy neuvidí.
beowafle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 22. 2. 2024 13:38

Pro někoho, kdo má účet měsíce a roky ho nic nepřekvapí a je připraven než překvapen. Já ho mám z dob Expobanky, tedy v rámci let a platby už dlouho bez limitu.
Ona třeba taková Trinity má taky své mouchy, takže ideálně si držet víc bank.
Např. ani jedna nemá okamžité platby, ale zas Max má alespoň karty, mobilní aplikaci apod.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 22. 2. 2024 13:48

Já považuji neexistenci mobilní aplikace za extrémní výhodu. :) Ale i MaxBanka ujde, protože se u mí bez appky obejdu.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lenka_2 22. 2. 2024 14:29

Trinity vlastně má mobilní aplikaci, a sice internetový prohlížeč. Vzhledem k minimu funkcionalit se v něm dá klasické IB ovládat i z mobilu bez větších problémů.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 22. 2. 2024 15:10

Akorát že do takové "aplikace" se nepřihlásíš jednoduše otiskem :-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka