MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ski1961 9. 5. 2024 13:01

@MirekM. : zajímavé, mně se to nějak protlačilo..už asi v 11:30 hod, kdy jsem se koukal, byly zůstatky opravené a platba odešla do Monety a v tuto chvíli už je i na účtě.
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagant 9. 5. 2024 14:05

Lze nějak v mobilním bankovnictví jednoduše přesouvat peníze mezi spořicím a Neo účtem, obdobně jako v internetovém bankovnictví?

Nějak to tam nevidím, a že by se kvůli tomu musely vytvářet šablony, to se mi moc nezdá.
Nagant
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chrudimi 9. 5. 2024 14:15

Funguje přidržet a přetáhnout na účet, kam se má převádět, zadat částku a potvrdit.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 9. 5. 2024 14:23

Do tohoto okamziku zustatky u me a manzelky jsou neopraveny, alespon jsme zrusili pres IB odchozi transakci, aby po oprave neodesla. Oprava by mela byt do 16 hodin doufam, do 19 musime prevest castku zpet na SU (uroky) a zitra zopakovat.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod jenda_s 9. 5. 2024 15:07

tak maxbanka na stránkách zveřejnila potichu i snížení sazeb termíňáků a to s datem od 10.5., nicméně při pokusu o založení termíňáku dnes (tj. 9.5.) jsou již v systému nové, nižší sazby a za "dnešní" sazby už založit nelze...

Takže úrokový lístek platný od zítra platí již dnes :-)
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukaszv 9. 5. 2024 15:36

Tak 16:30 a peníze stále v mezistavu. To je ústav tohle.
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peter23p 9. 5. 2024 15:56

Stím založení TV na poslední chvíli je to bohužel klasika protože vklad se zakládá s zítřejší platností. Dělají to tak schválně aby si to lidi nestihli založit ještě za původní sazby v den zveřejnění změny. Už sem na to taky kdysi doplatil.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik3 9. 5. 2024 16:32

Zkusím to u arbitra, je neskutečné, že nemohu založit TV s původní sazbou, když dnes ještě platí původní sazby.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 9. 5. 2024 16:58

Zkusis si vyrvat neco, co protistrana nema zajem prodavat?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 5. 2024 17:02

Mě by spíš zajímalo, čeho chce u FA docílit? Jeví se mi to v pořádku.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2024 17:07

Maxbanka ty nové nižší úrokové sazby TV zobrazuje už dnes přímo i na webu, ačkoliv by měly platit až od zítřka.
Jestli je to "vlastnost", že TV jde založit s platností až od dalšího dne, tak u arbitra nic nepořídí.
Přílohy
Maxbanka-TV-2024-05.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 9. 5. 2024 18:15

Tak Maxbanku a Creditas odteď jen v nejvyšší nouzi, když nebude jiná možnost.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 9. 5. 2024 18:32

To už od dob slavné garance :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 9. 5. 2024 18:45

V 17 hodin konecne zustatky na uctech opravili, preposlali jsme zpet na novy SU dnesni platbu, abychom zbytecne neprisli o uroky. Jsme v bode 0, zitra druhy pokus. :-(
PS: cekajici platbu na dostatek prostredku lze zrusit jen v IB, nikoliv v SB.

-- 9. 5. 2024 20:33 --

ski1961 a lightblackfox: platby ze SÚ na BÚ a z BÚ mimo banku jste zadávali dnešní den nebo v minulosti s budoucí splatností?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod lightblackfox 9. 5. 2024 19:59

Moje platba z nového SÚ na BÚ byla zadána dnes ve 2 ráno. Směrem na BÚ jsem pak měl ještě příchozí platbu z jiné banky, v jiné bance zadána dnes kolem 7. hodiny. SÚ -> BÚ zpracována hned; jiná banka -> BÚ zpracována jako obvykle. Zůstatky se ale podle těchto plateb upravily až kolem 11:40 h.

====

V pondělí bude zajisté také veselo. :mrgreen:
lightblackfox
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka