MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tramin 1. 7. 2024 09:55

No mě se točí už 3 minuty jen kolečko...
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 1. 7. 2024 10:02

Jo taky sem teď koukal IB sice jde ale je to šíleně zpomalené ale potvrzení o převodu příjde na email bleskově když si teda člověk počká ty 2minuty než se mu vůbec v IB načte tlačítko k potvrzení převodu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 1. 7. 2024 10:04

To je snad ještě horší garážovka než Trinity nebo jen hackery přestalo bavit FIO a svůj DDoS útok přesměrovali na MaxBanku.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 10:08

kazdeho 1 v měsici mel vždy problém creditas. Nedalo se prihlasit, nefugovalo nic. Luxovat uroky bylo lepší vždycky až 2 den.
Tak možná už slučují knowhow :))
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 1. 7. 2024 10:20

Me SB nejede, a jeste se to snazi hodit na me - ze nemam internetove pripojeni :D
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 7. 2024 10:30

MirekM. píše:Již mně SB jede, ale: včera jsem zadal s dnešní platností příkazy z Monety do Partners a MaxBanky. Odešly z Monety cca půl hodiny po půlnoci, ráno byly peníze v Partner v MaxBnce nejsou připsány ani nyní. :-)

Penize z Monety doposud nedorazily. :-(
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod fanyn3 1. 7. 2024 10:45

Mně podle notifikace přišly někdy před osmou, ale jsou pořád ve zpracování, zůstatek se nezvýšil, nelze je poslat dál
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod trimos- 1. 7. 2024 11:42

ráno přeposlány peníze ze spořáku na Neo a doteď tam visí že se zpracovává. SB spíš nejede než jede, IB totálně rozhozenej do nepoužitelna. asi by si p.Hubáček měl udělat pořádek. asi je bankovnictví trochu náročnější než šmelit s energiema.

ale konečně je i hláška:

Vážení klienti,
omlouváme se za výpadky mobilního a internetového bankovnictví Maxbanking. Na opravě pracujeme.
Vaše Max banka
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 1. 7. 2024 11:57

Kde má být to info o snížení úrokové sazby? V IB nic nevidím. Jinak já si Max spořicí účet založil včera a teď si tam poslal peníze z mBank.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jouda.III 1. 7. 2024 12:01

A to příští pondělí, to bude to bude pořádný fičák
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 7. 2024 12:06

Já do Maxbanky ani peníze posílat nebudu, rozdíl za ten týden oproti účtu s 5 % třeba v RB je asi 8 Kč.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 1. 7. 2024 12:11

@regin
na hlavni webove strance:
Důležité dokumenty/Úrokové sazby -> Listy úrokových sazeb (platné od 08. 07. 2024) - přehled změn (PDF)
https://www.maxbanka.eu/files/zmena-uro ... 7-2024.pdf
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod __Pavel 1. 7. 2024 12:13

myšpulín píše:Já do Maxbanky ani peníze posílat nebudu, rozdíl za ten týden oproti účtu s 5 % třeba v RB je asi 8 Kč.

Já je tam ráno poslal, to jsem ještě nevěděl o tom snížení, no a dopadlo to jako vždycky. Budu rád, pokud do té pseudobanky vůbec dorazí. Prostě už nikdy víc. Převody ze spořáku visí ve stavu "Probíhá zpracování", ve dvanáct se zavře krám a nazdar, zase zítra.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 1. 7. 2024 12:27

Ja posilal cca lehce po 9te rano, to jsem jeste nevedel o tom snizeni. Koukam na web a nevidim tam vubec nic, ani pr. platbu ve stavu zpracovani. Boze, to je fakt banka na dve veci.
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 7. 2024 12:36

https://www.maxbanka.eu/novinky/max-ban ... ore-system

Tady píšou, že bankovní systém Flexcube (v MaxBance od 3. 7. 2023) umožňuje velkou míru flexibility, výrazně zvyšuje efektivitu a spolehlivost bankovních operací, což znamená rychlejší zpracování transakcí a minimalizaci rizika chyb.

Tak mají jenom poddimenzovaný výkon?
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka