MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 19. 11. 2024 16:44

Ahoj, nestalo se nekomu, ze vam penize z Max banky dorazily 2x? :D, Poslal jsem si na svuj jiny ucet 100 tisic, ale dorazilo to od nich s bonusem dalsich 100 tisic :D. Uz jsem jim psal, at si to opravi, kazdopadne ve mne teda ten jejich novy system nebudi moc duveru.
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dalich 19. 11. 2024 18:15

Dr.Feelgood: Neboj, oni na to přijdou. Já si před rokem z Max banky poslal 300 000 Kč a přišlo mi 2x 300 000 Kč. Po třech dnech, kdy se nic nedělo, jsem jim napsal, zda jim náhodou nechybí. :mrgreen: Čekal jsem, že jako banka si je zpětně zaúčtují (což mohou, bo chyba banky), ale jen mi zdvořile napsali, že by ode mne bylo moc pěkné, abych jim je poslal zpět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaaa 19. 11. 2024 19:23

Jak jim? To sis poslal zpet na svuj ucet ne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 19. 11. 2024 19:32

dalich píše:Dr.Feelgood: Neboj, oni na to přijdou. Já si před rokem z Max banky poslal 300 000 Kč a přišlo mi 2x 300 000 Kč. Po třech dnech, kdy se nic nedělo, jsem jim napsal, zda jim náhodou nechybí. :mrgreen: Čekal jsem, že jako banka si je zpětně zaúčtují (což mohou, bo chyba banky), ale jen mi zdvořile napsali, že by ode mne bylo moc pěkné, abych jim je poslal zpět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mne odepsali, ze mne dekujou za zpravu a jestli a jestli se mne neco nezda, ze jim mam zaslat potvrzeni z te banky, kde to melo prijit 2x a pry to pro me proveri :D.
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 11. 2024 00:32

Do kdy má fungovat kód bývalé Max banky 4000?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Rop 20. 11. 2024 04:45

Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod peter23p 30. 11. 2024 21:32

Tak jsem čekal jestli se připíšou úroky poslední pracovní den v měsíci a nic. Je tu někdo kdo ví kdy připisuje Creditas?
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 30. 11. 2024 21:44

Creditas připisuje úroky první den následujícího měsíce.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 3. 12. 2024 17:52

večer mají mít nějakou údržbu, ale rozbitý to mají už teď. Ještě před chvílí jsem udělal platbu na jednom účtu, totéž už se mi na druhém nepodařilo. Už se tam nejde ani přihlásit :-/

-- 3. 12. 2024 17:56 --

teď (17:55) už se mi aspoň zobrazily účty a třeba to ještě chvilku pojede.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 12. 2024 11:07

Ano včera jim to nějak blblo a bylo to dost pomale. Odpoledne se mi úspěšně povedlo odeslat platbu až na několikátý pokus.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 12. 2024 18:34

Kde najdu v SB platbu na vlastní účet jakov IB? V SB když zadám cílový vlastní účet, platba se tváří jako domácí platba, ale mám pocit, že se neprovede tak rychle jako platba na vlastní účet v IB.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 6. 12. 2024 19:00

V SB stačí dlouze kliknout na jeden účet a pak prstem přejet na druhý účet (cílový účet). Platba mezi vlastními účty by za normálních okolností měla proběhnout okamžitě.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 12. 2024 21:20

Tato vychytávka v SB mě nějak obešla, dík.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 6. 12. 2024 21:35

Nemáš zač, tato vychytávka funguje v rámci SB většiny bank :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 22. 12. 2024 15:49

MirekM. píše:Tato vychytávka v SB mě nějak obešla, dík.

ale kýženého efektu (aby byl převod mezi vlastními účty rychlejší) tím stejně nedosáhneš, je to jen takový "vychytanější" způsob jak udělat tu stejnou domácí platbu, jako přes 3 tečky. Takže zas následuje čekání, než se pohyb, který už je vidět v historii transakcí na účtu, promítne i do jeho disponibilního zůstatku :-/ Prostě taková otrava, někdy i na pár minut.
V původním Creditas SB to bylo (je) vždy ihned.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka