MaxBanka (fúze s Creditas k 1. 10. 2024)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 15. 1. 2025 18:32

V současné době to u bank, které mají OP nedává smysl. Soukromě jsem to asi nevyužil nikdy, pracovně jednou v životě, když jsem nutně potřeboval mít v D+0 platbu na účtu státní instituce v ČNB. S účty v ČNB je potíž, doteď netuším, kdy tam platba dorazí.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 1. 2025 18:59

Mozna tam jsou smluvnimi podminkami dany jine garance ne? Take to asi neni omezeno vysi castky. Existuji pripady, kdy nekomu muze vzniknout skoda, kdyz se platba opozdi i o den, u okamzite platby by zakaznik u soudu neuspel s nahradou skody, protoze garance neni.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 15. 1. 2025 19:02

@Protektor1: Nevidim duvod proc by neslo, jen si nejsem jist, zda vsichni spadaji pod tu hvezdicku.
Podle meho musite byt zarazen do one marketing akce, takze se modlit, aby to na Vas “spadlo” hned pri zalozeni BU.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2025 05:22

osobne: Ano, to, že je to garantováno, je zřejmě jediný důvod, proč to použít.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod vtde295 18. 1. 2025 15:50

Když jsem v 02/2024 zakládal TV u MB, obratem po založení v IB dorazila do emailu smlouva bez podpisů, přičemž po pár dnech tutéž smlouvu poslali podepsanou pracovníky banky.

Nyní, v lednu, přišla už jen automaticky po založení smlouva bez podpisů. Už tedy s podpisem neposílají, nebo jak to máte ostatní? Čekal jsem, že ještě přijde sml. s podpisy jako naposled.
vtde295
Návštěvník

Odeslat příspěvekod davsopl 18. 1. 2025 19:39

Snorlax_C píše:@Protektor1: Nevidim duvod proc by neslo, jen si nejsem jist, zda vsichni spadaji pod tu hvezdicku.
Podle meho musite byt zarazen do one marketing akce, takze se modlit, aby to na Vas “spadlo” hned pri zalozeni BU.

Teď jsem se přihlásil do bankingu a kdybych si tu nečetl, že je tu nějaká akce na TV 3,5%, tak to ani nevím. Žádný mail nedošel, na rok nebo 2 mi nabízejí 3,5%. Asi akce pro všechny.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 18. 1. 2025 20:05

Přiznám se, že se mi moc nechce posílat peníze do banky, která má pravidelné problémy s platebním stykem. Pak někdy v budoucnu budu potřebovat poslat peníze pryč (třeba výhodný nákup akcií) a ono nepůjde ani převést peníze mezi vlastními účty.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 18. 1. 2025 20:40

Jaké pravidelné problémy máš na mysli? Kdy naposledy se nějaké problémy objevily?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 18. 1. 2025 21:20

hyper9 píše:Přiznám se, že se mi moc nechce posílat peníze do banky, která má pravidelné problémy s platebním stykem. Pak někdy v budoucnu budu potřebovat poslat peníze pryč (třeba výhodný nákup akcií) a ono nepůjde ani převést peníze mezi vlastními účty.

V tomhle je nejlepsim pritelem vysoky pristaveny margin. Protoze s penezi je to jako s policajty. Kde jde o vteriny, tam jsou do nekolika minut.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod EmPí 20. 1. 2025 10:30

davsopl píše:Teď jsem se přihlásil do bankingu a kdybych si tu nečetl, že je tu nějaká akce na TV 3,5%, tak to ani nevím. Žádný mail nedošel, na rok nebo 2 mi nabízejí 3,5%. Asi akce pro všechny.

Maj to nyní i na webu, s výhradou kdykoliv tu akci ukončit ...
https://www.maxbanka.eu/terminovane-vklady
* Akční termínovaný vklad na 1 nebo 2 roky. Zvýhodněná sazba platí pouze pro akční termínované vklady založené v rámci marketingové kampaně probíhající od 2.1.2025 do odvolání. Banka si vyhrazuje právo marketingovou kampaň kdykoliv ukončit, a to i s okamžitou účinností. Akční termínované vklady založené během trvání marketingové kampaně nejsou jejím ukončením dotčeny.
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 24. 1. 2025 08:12

Dle noveho urokoveho listu z “do odvolani” se zmenilo na “do 31.1.”.

Plati pro ten akcni marketingovy urok na TV.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bekerG 24. 1. 2025 08:53

EmPí píše:
davsopl píše:Teď jsem se přihlásil do bankingu a kdybych si tu nečetl, že je tu nějaká akce na TV 3,5%, tak to ani nevím. Žádný mail nedošel, na rok nebo 2 mi nabízejí 3,5%. Asi akce pro všechny.

Maj to nyní i na webu, s výhradou kdykoliv tu akci ukončit ...
https://www.maxbanka.eu/terminovane-vklady
* Akční termínovaný vklad na 1 nebo 2 roky. Zvýhodněná sazba platí pouze pro akční termínované vklady založené v rámci marketingové kampaně probíhající od 2.1.2025 do odvolání. Banka si vyhrazuje právo marketingovou kampaň kdykoliv ukončit, a to i s okamžitou účinností. Akční termínované vklady založené během trvání marketingové kampaně nejsou jejím ukončením dotčeny.
Jedná se o zajímavou nabídku. Co když banka propagaci kdykoli zastaví?
bekerG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mate59 24. 1. 2025 14:01

Když zastaví,tak bude jiná,i jinde a s jiným úrokem.
mate59
Diskutér

Tento příspěvek byl odstraněn.
hyper9

Tento příspěvek byl odstraněn.
MirekM.

Předchozí stránkaDalší stránka