Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Snorlax_C píše:@Protektor1: Nevidim duvod proc by neslo, jen si nejsem jist, zda vsichni spadaji pod tu hvezdicku.
Podle meho musite byt zarazen do one marketing akce, takze se modlit, aby to na Vas “spadlo” hned pri zalozeni BU.
hyper9 píše:Přiznám se, že se mi moc nechce posílat peníze do banky, která má pravidelné problémy s platebním stykem. Pak někdy v budoucnu budu potřebovat poslat peníze pryč (třeba výhodný nákup akcií) a ono nepůjde ani převést peníze mezi vlastními účty.
davsopl píše:Teď jsem se přihlásil do bankingu a kdybych si tu nečetl, že je tu nějaká akce na TV 3,5%, tak to ani nevím. Žádný mail nedošel, na rok nebo 2 mi nabízejí 3,5%. Asi akce pro všechny.
Jedná se o zajímavou nabídku. Co když banka propagaci kdykoli zastaví?EmPí píše:davsopl píše:Teď jsem se přihlásil do bankingu a kdybych si tu nečetl, že je tu nějaká akce na TV 3,5%, tak to ani nevím. Žádný mail nedošel, na rok nebo 2 mi nabízejí 3,5%. Asi akce pro všechny.
Maj to nyní i na webu, s výhradou kdykoliv tu akci ukončit ...
https://www.maxbanka.eu/terminovane-vklady
* Akční termínovaný vklad na 1 nebo 2 roky. Zvýhodněná sazba platí pouze pro akční termínované vklady založené v rámci marketingové kampaně probíhající od 2.1.2025 do odvolání. Banka si vyhrazuje právo marketingovou kampaň kdykoliv ukončit, a to i s okamžitou účinností. Akční termínované vklady založené během trvání marketingové kampaně nejsou jejím ukončením dotčeny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků