Mall Pay nemá v ceníku žádný poplatek za změnu PIN v bankomatu, takže klidně bych použil jakýkoliv bankomat (ne všechny bankomaty ale změnu PIN umožňují).
Jinak všeobecně poplatek za změnu PIN v bankomatu od roku 2020 všechny banky zrušily.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PLATBA mallpay kartou za 123,39 CZK
Takže to chápu tak, že by zaplacení i 20.9. mělo být v pohodě (prosím, opravte mne někdo, pokud se pletu).... Pokud byste nezaplatili ani 5. den po splatnosti, budeme vám muset naúčtovat upomínku ve výši 100 Kč. ...
regin píše:A jak se platí kartou? Když vyberu Hlavní přehled a kliknu na Zaplatit část vyúčtování, tak na mne vyskočí číslo účtu, variabilní symbol a QR kód. Nebo ta možnost platit kartou se objeví (za srpen) až v září?
milanBrno píše:Tak dnes reklamovano zmizeni platby z minuleho tydne (stredy) a bylo mi receno, ze zadna platba neprobehla...
Jednalo se o tankovani, tedy s bonusem 10% (vypada to, ze se jim bonus nechce vyplacet)
Pritom kdyz sectou prichozi a odchozi polozky, tak tam penize prokazatelne chybi. Ale o tom nechteji slyset, ze nic porovnavat nebudou (pritom tam mam jen 5 plateb)...
Tedy super akce...
regin píše:Teď jsem si stáhl výpis plateb (Nákupy a platby - Všechny platby) a chybí mi tam několik plateb za asi 600 Kč. A to jsem je provedl před týdnem. Např. dnešní platba tam jako nezaúčtovaná je. Přitom od celkového limitu na hlavním přehledu je těch 600 Kč odečtených správně.
Kartu mám teprve chvíli, takže netuším, jestli je to "normální" a časem (příští měsíc?) se tam ty platby objeví, nebo jestli je problém jinde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků