Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod guru29 11. 11. 2022 15:02

Zdravím, pošle někdo doporučující odkaz? Kdyžtak poprosím do zpráv, děkuji.
Edit:to byla rychlovka, díky využil jsem prvního odkazu
Naposledy upravil guru29 dne 11. 11. 2022 15:41, celkově upraveno 1
guru29
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlkoslav 11. 11. 2022 15:09

To jako každý uživatel může doporučit jiného? Za jakých podmínek?
vlkoslav
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod regin 11. 11. 2022 15:14

Ano, každý můžu doporučit, ale maximálně 10 dalších. Otázka je, pokud někdo doporučí víc, jestli pak bonus dostane jen doporučený, nebo nikdo.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod zanamik 13. 11. 2022 16:18

Budu zakládat - pošle někdo odkaz případně doporučí nějaký CB portál, přes který by šlo získat více než 500 za doporučení? Prosím do SZ. Díky!

Edit: Už neposílejte - díky všem!
Naposledy upravil zanamik dne 14. 11. 2022 12:48, celkově upraveno 1
zanamik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 13. 11. 2022 20:31

Platí na SkipPay taky nějaké výluky typu Curve apod.?
A to jak na celkovou měsíční útratu (mít 5000+ pro uplatnění kódu) tak i pro počítání plateb (5 plateb k získání kódu 500 Kč).

Díky.
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 13. 11. 2022 20:44

O žádných výlukách nevím. Maximálně u většiny kódů je uvedeno, že daný kód lze použít pouze na vyúčtování větší než X Kč (to X bývá jiné pro každý kód).
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 13. 11. 2022 21:16

Pokud má někdo z místních uživatelů Skip Pay a zároveň od UCB kreditní kartu bývalý AXA club/dnes klub výhod Visa, prosím o SZ. Měl bych k tomu nějaký dotaz.
Děkuji.
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 11. 2022 13:54

Jde vám přidat přímo z aplikace karta do google peněženky? Mě to tlačítko jen otevírá peněženku, kartu tam musím zadat ručně.
A teď jsem chtěl prvně touto kartou platit telefonem na terminálu a zamítnuto.

Jo aještě jedna věc mi není úplně jasná, výběr z bankomatu ČSOB je podle ceníku zdarma, ale neúročí se hned ten výběr jako u většiny kreditek?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 14. 11. 2022 17:46

Prvne musis kartu plne aktivovat (fyzickou platbou se zadanim PINu), pak ti bude fungovat v mobilu (bezkontaktne)...hold CSOB...
SkipPay neni kreditka v pravem slova smyslu, takze se vyber neuroci. Ale proc vybirat, kdyz penize prevedu kamkoliv na jedno kliknuti...
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Thom 15. 11. 2022 00:12

Na to se dá koukat i z druhé strany: proč si to převádět (a často nějakou dobu čekat, než to na cílový účet dorazí), když to můžu rovnou vybrat? Pokud mám čobky bankomat po ruce samože... Posledně jsem vybíral hodinkama, kdežto debetky v nich ani nemám a občas ani u sebe :)
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod beet 16. 11. 2022 08:48

Dobití Benzina tankarty by pro účely této soutěže https://promo.skippay.cz/souteze/2022/s ... potrebice/ mělo být bráno taky jako nákup, ne?
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 16. 11. 2022 08:58

Ano.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod kanus 16. 11. 2022 10:19

Tak jsem chtěl SkipPay vyzkoušet, jako OSVČ v oboru IT s nadstandardní fakturací mi žádost zamítli. Doptal jsem se na detaily emailem, přišlo mi pouze následující:

Přestože neposkytujeme klasický úvěr, musíme každou žádost posuzovat podle zákonných pravidel. A abychom nikoho nedostali do potíží kvůli velkým závazkům, občas to bohužel nevyjde.

Historicky potíže v BRKI a NRKI nemám. Přijde mi to dost bizarní.
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 11. 2022 11:59

Já v době kdy to bylo ještě Mall pay také účet u nich nezískal, důvody uvedli podobné, přitom příjmy průměrné až lehce nad průměrem, registry bez problémů, u mé banky předschválený úvěr i více jak 10x vyšší než jsem chtěl u nich a prostě to nešlo. Čím se řídí nevím, možná losují :D.
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka