Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
faun1 píše:To je někd v podmínkách, že těch 5 plateb musí být nad 500,-? Nemůžu to nikde najít.
regin píše:5 plateb v celkové hodnotě nad 500 Kč
JakubAsgard píše:To jsem tam neviděl, ale slevový kupon jde pouzit jen pri vyuctovani nad 5000 myslím.
Nechtělo se mi to rozepisovat, ale přijde mi logické, že 5x 1 Kč asi těžko dá 500 Kč, takže takové platby nestačí. Pak se stejně musí udělat další platba (výběr, atd.) za víc než 495 Kč. Takže pro ty, kteří nechtějí pozorně studovat pravidla, je pro jednoduchost 5 plateb s celkovým součtem nad 500 Kč. Ti, kteří chtějí zaplatit 5x 1 Kč, si pravidla určitě pozorně pročtou a vymyslí si to po svém.obbr píše:regin píše:5 plateb v celkové hodnotě nad 500 Kč
Nic takového tam není. Stačí klidně 5 x 1 Kč, ale celkové vyúčtování musí být minimálně 501 Kč, aby šel použít slevový kód.
guru29 píše:Absolvoval už někdo první vyúčtování? Mám v aplikaci první vyúčtování za listopad, 5 plateb nad 500 Kč jsem provedl. A teď je otázka, mám čekat na slevový kod 500Kč ( dle podmínek bude zaslán do 30 dnů, což by už nemuselo vyjít do bezúročného období), nebo ihned zaplatit s kódem za doporučení?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků