Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 1. 12. 2022 10:44

5 plateb v celkové hodnotě nad 500 Kč
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 1. 12. 2022 11:00

To jsem tam neviděl, ale slevový kupon jde pouzit jen pri vyuctovani nad 5000 myslím.
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Taki 1. 12. 2022 11:03

Fungoval Vám pro zaplacení letos vyúčtování některý ze zde dříve uváděných kódů na slevu na vyúčtování (STOVKAPRORADOST, ...)
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod bubilka 1. 12. 2022 11:07

Je ta platební karta nějak vázaná na mobilní telefon s NFC nebo se to dá využít s jakýkoliv smartphonem?
bubilka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod obbr 1. 12. 2022 11:14

faun1 píše:To je někd v podmínkách, že těch 5 plateb musí být nad 500,-? Nemůžu to nikde najít.

Nemusí být nad 500 Kč. Stačí klidně 5 x 1 Kč, ale celkové vyúčtování musí být minimálně 501 Kč, aby šel použít slevový kód.

regin píše:5 plateb v celkové hodnotě nad 500 Kč

Nic takového tam není. Stačí klidně 5 x 1 Kč, ale celkové vyúčtování musí být minimálně 501 Kč, aby šel použít slevový kód.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 12. 2022 11:23

JakubAsgard píše:To jsem tam neviděl, ale slevový kupon jde pouzit jen pri vyuctovani nad 5000 myslím.

staci 501Kc

-- 1. 12. 2022 10:24 --

Odmena za doporuceni je 500Kc, max 10x.
By mne zajimalo, jak mam uplatnit 10 kodu behem 60 dnu, coz je doba platnosti slevoveho kodu :hm
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 1. 12. 2022 11:51

obbr píše:
regin píše:5 plateb v celkové hodnotě nad 500 Kč

Nic takového tam není. Stačí klidně 5 x 1 Kč, ale celkové vyúčtování musí být minimálně 501 Kč, aby šel použít slevový kód.
Nechtělo se mi to rozepisovat, ale přijde mi logické, že 5x 1 Kč asi těžko dá 500 Kč, takže takové platby nestačí. Pak se stejně musí udělat další platba (výběr, atd.) za víc než 495 Kč. Takže pro ty, kteří nechtějí pozorně studovat pravidla, je pro jednoduchost 5 plateb s celkovým součtem nad 500 Kč. Ti, kteří chtějí zaplatit 5x 1 Kč, si pravidla určitě pozorně pročtou a vymyslí si to po svém.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 12. 2022 11:58

Obrovsky problem zaplatit 5x1kc a pak 496 poslat na bankovni ucet...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 1. 12. 2022 12:04

To je. Nevím, kde bych platil 1 Kč. :D
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 12. 2022 13:17

zeptej se Patrika
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod obbr 1. 12. 2022 13:45

Stačí si dobít někam kredit - typicky různé předplatné, jízdenky atd. Možností je poměrně dost.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 1. 12. 2022 14:01

Pokud si nechci pořídit něco, co nepotřebuju, jen proto, abych mohl zaplatit 1 Kč, tak nevidím ani jednu možnost (nic nedobíjím - jedině baterky).

Zkrátka pro někoho je strašně komplikované zaplatit v obchodě 5x nákup nad 100 Kč. Pro mne je to naopak velice jednoduché (např. dnes za 3 hodiny 5 nákupů celkově přes 600 Kč) a bylo by zbytečně komplikované vymýšlet, jak zaplatit 5x 1 Kč. Každý nakupuje a platí jinak, takže každému vyhovuje něco jiného.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 1. 12. 2022 14:28

guru29 píše:Absolvoval už někdo první vyúčtování? Mám v aplikaci první vyúčtování za listopad, 5 plateb nad 500 Kč jsem provedl. A teď je otázka, mám čekat na slevový kod 500Kč ( dle podmínek bude zaslán do 30 dnů, což by už nemuselo vyjít do bezúročného období), nebo ihned zaplatit s kódem za doporučení?

Počkal bych do toho 20. a když by do té doby neposlali kód, tak bych použil ten za doporučení. A nebo ještě lépe. Vyúčtování jde zdarma přesunout až na leden, takže využít této možnosti, kdy v prosinci se nemusí nic splácet. Jen pozor - je potřeba aktivně jim to dát vědět (tlačítko Zaplatit po Vánocích).

regin: Jasně, je to na každém, jaké má nákupní zvyklosti atd. Akorát tam platí jednoduchá úměra. Čím méně přes Skippay zaplatíš, tím více na tom budeš profitovat.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 1. 12. 2022 14:38

Tomu nerozumím. Jak bych mohl profitovat na menší platbě? Viděl bych to spíš obráceně.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 12. 2022 15:25

Tak to možná vidíš Ty ... ona SkipPay něco vrací za platby? Jiní to zase vidí tak, že raději zaplatí kreditkou, kdy mají vratku, nebo jinou kartou, např. se slevovým programem apod., takže se u povinných plateb snaží utratit co nejméně - např. někdo ráno přijde do Kauflandu, nabere 10 kg mrkví jednotlivě a celé dopoledne je po jedné naváží, polepí a zaplatí na samoobslužné pokladně (pravda, ta nálepka vyjde Kaufland pěkně draho a planeta taky trpí :) ).
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka