Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod filas81 10. 12. 2022 16:50

v týdnu jsem si posílal na můj účet u ČSOB - trvalo to pár hodin. Splácel jsem z MONETY a asi za hodinku připsáno.
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 10. 12. 2022 19:49

jsou splatky mozne na SPay i pres vikend?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 10. 12. 2022 21:03

Já jsem splácel kreditkou od ČSOB Premium a bylo splaceno v řádu sekund..asi nejjednodušší cesta.. ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 10. 12. 2022 21:15

Jo, kartou je to hned. Pokud jde o částečné splácení nebo prostě platbu převodem, tak okamžitou platbou je to za cca 15 minut, ale to mám vyzkoušené jen v pracovní dny.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Nettopeer 11. 12. 2022 10:24

Zdravím, mám jen 2 rychlé dotazy:

1.12. registrace do skippay
4.12. první nákup skipkartou v eshopu za 2799
9.12. asi 4. nákup v eshopu na mall za 1319
11.12. vráceno 1319 - zpráva: 100% sleva za nákup se Skip Pay

Je možné, že jsem dostal vráceno peníze z Mall akce, a z akce na první nákup dostanu ještě peníze zpět při vyúčtování ? :)
Dalších 500,- za 5 plateb kartou v mobilu v obchodě v prosinci můžu taky očekávat v lednu při vyúčtování ?
Moc děkuji.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 11. 12. 2022 11:09

Nejsem nikdo od nich, tak nevím, ale hádal bych, že bonus už nedostaneš. Mají to špatně nastavené, že i když reklamují bonus na jakoukoliv první platbu, automaticky to naskakuje pouze při první platbě přímo přes SkipPay (na eshopech).
Naopak, kdo si nechal slevu na první nákup nechal doplnit ručně, tak pak ji dostal znovu při platbě přes SkipPay metodu.
Zkus se jich zeptat, měli by ti doplnit tu slevu za první nákup, ale je možné, že ti zároveň seberou ten automatický bonus, i když to bude jen rozdíl 181 Kč.
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 12. 2022 14:15

Jo tohle vědět v pátek, použil bych Skippay metodu pro vyšší platbu.

Nejlepší je poprvé použit Skippay metodu až po připsání bonusu za první platbu na základě reklamace, který byl proveden kartou jinde než Mall či CZC.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 11. 12. 2022 16:25

Nettopeer: Pozor, těch 5 plateb není nutné dělat mobilem v obchodě. Stačí provést tokenizaci a pak můžeš platit těch 5 plateb jakkoliv. Slevu od nich dostaneš do 30 dní od splnění podmínek.

Mall akce, pokud vím, tak je jen procentuální vratka ne?

Takže to vypadá, že ač na to nemají ofiko akci, tak vracejí i první platbu přes aplikaci SkipPay? Možná, že by to fungovalo i pro stávající klienty. Neví někdo do jaké výše.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 12. 2022 16:38

Podle mě to mají špatně nastavené, vratku za první platbu jsem dostal až když jsem jim napsal, protože to byla klasická platba kartou, taky ta vratka byla popsaná jako Nerozpoznaná platba.

Když jsem teď poprvé použil Skippay platbu bez karty tak mi hned přišla 100% vratka s popisem Sleva 100% na první nákup se Skip pay kdekoliv.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 11. 12. 2022 16:43

No právě. Teď je otázka, jestli ti ponechají obě slevy a nebo ti jednu seberou.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nettopeer 11. 12. 2022 18:43

Já právě vždy i na tom mallu jsem platil normálně zadáním údajů ze skipkarty, ne přes skippay metodu. Nevím jestli se tím něco změní. Děkuji za názory, možná pak ještě zkusím naťuknout podporu, při vyúčtování.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod peliculiar 12. 12. 2022 00:13

slavo963 píše:Jak dloho trva transfer z CSOB/jine banky na SPay?

Mám zkušenost se zasíláním na a z účtů bank Creditas a mBank, možná i MMB (nejsem si naprosto jistý). Peníze byly připsány do 10ti minut jak tam tak i nazpět. Účet u ČSOB nemám, že se tu o tom dřív diskutovalo.

peliculiar píše:Mimochodem, měl by někdo z nových klientů slevový kód na vyúčtování z té poslední akce s tím, že by věděl, že ho nedokáže využít? Před časem se to tu také řešilo (1, 2, 3) ... Kdyby ano, byl by někdo ochoten se za určitých podmínek podělit?

... nikdo?
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod .357 12. 12. 2022 09:34

Takže ta nemožnost převodů peněz na účty u ČSOB je vlastnost, kterou ale nikde neuvádějí?
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 12. 12. 2022 10:16

Mě se na ČSOB koncem listopadu převedlo normálně.
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 12. 12. 2022 10:39

Mně se nepovedl ani převod jinam - konkrétně do Monety. Přišla zpráva, že se převod nezdařil, ale ať prý nezoufám, zkontroluju číslo účtu a zkusím to znovu. Netuším, čím by to kontrola účtu změnila, nebo jak by přišli na to, že jsem tu kontrolu provedl, když číslo účtu bylo správně už napoprvé.
regin
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka