Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Nettopeer 7. 1. 2023 16:25

Na výběr mi to nedalo, ideální asi je provést nejdřív nákup na některém z těchto obchodů a využít plnej bonus. Já nakoupil v moebelixu, a o 2 týdny později na mallu, a započítalo mi to ten mall. :)
(nevím jestli akce na mall ještě běží, ale předtím tam byla)
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mikkeline 7. 1. 2023 16:48

slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.

Myslím, že si účtují službu, kterou nakonec neposkytli. Zkoušel jsi to nějak reklamovat či spíše je přemluvit k vrácení?
Mikkeline
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 1. 2023 17:04

stepano píše:Tak jsem se dneska registroval a zaktivoval učet Plus - ale nikde mi to nenabídlo na výběr jakou chci odměnu (momentálně tam eviduju 3 - na CZC, 1500 na první nákup a 1600 na Slevomat) .. vám to dalo nějak na výběr?

Na výběr to nijak nedává, rozhodující je první platba, kterou provedeš.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 7. 1. 2023 17:27

Mikkeline píše:
slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.

Myslím, že si účtují službu, kterou nakonec neposkytli. Zkoušel jsi to nějak reklamovat či spíše je přemluvit k vrácení?

A v čem je problém jim zkusit napsat, než to řešit tady? Však není co ztratit, v nejhorším neuznají nic, v lepším případě vrátí.
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 1. 2023 17:44

Nettopeer píše:Na výběr mi to nedalo, ideální asi je provést nejdřív nákup na některém z těchto obchodů a využít plnej bonus. Já nakoupil v moebelixu, a o 2 týdny později na mallu, a započítalo mi to ten mall. :)
(nevím jestli akce na mall ještě běží, ale předtím tam byla)

Předpokládám dobře, že vratka za tu Mall platbu byla větší, než by byla vratka za Moebelix platbu? Takže to bylo proklientsky výhodnější :-) Měl jsi v těch dvou týdnech i nějaké další platby?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 1. 2023 18:48

Mikkeline píše:

Nereklamoval jsem nic, bylo to par korun, jak jsem zkousel odlozit platbu a zaplatit jenom cast kartou. Po zaplaceni castky, jsem si uvedomil, ze jsem spravil botu a obratem doplatil zbytek prevodem, ale to byl jiz poplatek nauctovany - jeste pred odlozenim te system informuje o vysi, takze na tohle se nelze vymlouvat. Ja mel za to, ze ten poplatek bude uctovany az po skonceni bezurocneho obdobi a ne hned okamzite ;-]

Kdyz tak jim napis a mozna budou proklientski, i kdyz je vse dle podminek a "reklamaci" uznat nemusi.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod filas81 7. 1. 2023 19:07

taky bych to zkusil, mám pozitivní zkušenost s těmi jejich kupony na vyučtování, kde jsou ochotní to posunout, tak třeba i v tomto případě bude velkorysost
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Nettopeer 7. 1. 2023 19:16

Milos píše:Předpokládám dobře, že vratka za tu Mall platbu byla větší, než by byla vratka za Moebelix platbu? Takže to bylo proklientsky výhodnější :-) Měl jsi v těch dvou týdnech i nějaké další platby?
.

1.12. registrace do skippay
4.12. první nákup skipkartou v eshopu za 2799
9.12. asi 4. nákup v eshopu na mall za 1319
11.12. vráceno 1319 - zpráva: 100% sleva za nákup se Skip Pay

Asi ty akce mají vyšší prioritu :)
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 1. 2023 19:26

Tak to bych vyreklamoval a žádal vratku 1500Kč za ten první nákup v hodnotě 2799Kč. On jim totiž systém slev a slevových kodů nefunguje vždy úplně správně.
Naposledy upravil Milos dne 7. 1. 2023 19:37, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Mikkeline 7. 1. 2023 19:37

JakubAsgard píše:
Mikkeline píše:

A v čem je problém jim zkusit napsat, než to řešit tady? Však není co ztratit, v nejhorším neuznají nic, v lepším případě vrátí.

Někteří tady umí poradit, jak na ně, jak argumentovat, jak prosit atd. Hodněkrát mi pomohli.
Mikkeline
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nettopeer 7. 1. 2023 21:56

Milos píše:Tak to bych vyreklamoval a žádal vratku 1500Kč za ten první nákup v hodnotě 2799Kč. On jim totiž systém slev a slevových kodů nefunguje vždy úplně správně.

Někteří to tady úspěšně reklamovali, ale já jim těch 181 kč asi nechám :)
Budu jim psát akorát až budu potřebovat prodloužit platnost slevového kuponu.
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stepano 8. 1. 2023 11:13

Kupony na 500,- slevu přivyúčtování se vztahují i na částku převedenou na jiný účet? Příklad: Kartou zaplatím 200 , převodem 20000,- ... částka k zaplacení na konci měsíce 20200 ... uplatní se sleva celých 500 za kupon?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 8. 1. 2023 11:32

Ano, i na takové vyúčtování lze slevový kupón použít. Jinak slevový kupón se vždy musí využít celý, částečné využití není ani možné.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 8. 1. 2023 12:07

Tak se koukam po nove televizi (zrejme na CZC diky aktualnim cenam) a rikam si, jestli teda trosicku nepodojit slevy skrz SP.

Co jsem pochopil, je to uverovy produkt, nicmene nikde se nic konkretniho nepise. Overuje se neco pri zakladani? Respektive dokladaji se nejake potvrzeni prijmu, atd.?

A potom prakticky dotaz - jakym scenarem co nejvic vydojit? :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod libol 8. 1. 2023 12:23

Tak u mne (pokud dojdou slevy za platbu kartou) to bude +3 600Kč. Nevím jestli jde ještě víc. Plus teda (v kombinaci s Twistem) zaplatím prosincové stavebko v březnu. Nepřijde mi to špatné.
libol
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka