Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 3. 2024 20:06

Že by členství zadara tuším na rok bylo akcí SkipPay? Nic jiného mě nenapadá.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod nikko 24. 3. 2024 11:12

MirekM. píše:...Účet iDnes premium jsem obnovil, nemohu na stránkách najít jak zrušit předplatné, poraďte.

Na stránce https://www.idnes.cz/ucet/nastavit-premium dole by měl být pod odstavcem "Doklady" odstavec "Zrušení předplatného iDNES Premium".
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 3. 2024 16:33

Pod odstavcem "Doklady" mám jen 2 reklamní obrázky a pod reklamou informační konec stránky.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 24. 3. 2024 16:43

To je tím, že už máš předplatné zrušeno :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 3. 2024 17:21

Milosi dík, jsem si toho ze včerejší Tvé odpovědi vědom, jen jsem chtěl nikko odpovědět v jakém mám stránku stavu.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 24. 3. 2024 19:35

Pokud by měl předplatné zrušeno, tak tam bude mít "Obnovit předplatné"...
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 24. 3. 2024 19:48

Však tam má "Obnovit členství", viz. jeho včerejší příspěvek viewtopic.php?p=13697143#p13697143
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 3. 2024 20:26

Dle zákaznické linky mám strhávání dalšího předplatného skutečně zrušeno a účet, pokud nekliknu na "Obnovit členství", bude po ukončení platnosti posledního strženého předplatného + 3 dny zrušen. Znám i datum ověřovací transakce pro strhávání předplatného ve výši 0 Kč. Tyto transakce ve výpisu bohužel nevyskytují. Dotázal jsem se i SkipPay na způsob autorizace z mé strany této transakce ve výši 0 Kč, zatím žádná odpověď.
PS: Domníval jsem se, že předplatné strhávají 3 dny před ukončením platnosti předchozího předplatného. Omyl nas mé straně, po stržení začíná další předplatné období, ke kterému dávají navíc 3 dny.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod kolotuk 26. 3. 2024 12:09

Dotaz na znalé.Kde najdu limity na poslání peněz ze Skip na jiný účet.Nemůžu to nikde najít.Děkuji za radu.
kolotuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 26. 3. 2024 18:52

MirekM. píše:Dle zákaznické linky mám strhávání dalšího předplatného skutečně zrušeno a účet, pokud nekliknu na "Obnovit členství", bude po ukončení platnosti posledního strženého předplatného + 3 dny zrušen. Znám i datum ověřovací transakce pro strhávání předplatného ve výši 0 Kč. Tyto transakce ve výpisu bohužel nevyskytují. Dotázal jsem se i SkipPay na způsob autorizace z mé strany této transakce ve výši 0 Kč, zatím žádná odpověď. ...

Tak jsem se dopídil i data a času příchodu voucheru z DATARTu - ve stejný den, jako proběhla ověřovací platba předplatného iDNES Premium na SkipKartě. Rozdíl v časech mezi příchodem e-mailu z voucherem a e-mailem o potvrzení platby je necelých 12 minut!
Abych stihnul voucher z emailu aktivovat, tedy zadat údaje karty a potvrdit platbu v aplikaci do 12 minut, musel bych mít spuštěného pošťáka, čekat na e-mail s voucherem, nachystané údaje z karty a spuštěnou aplikaci.
Proč bych tu aktivaci dělal tak narychlo a ještě přidával KK, když platnost voucheru byla v okamžiku doručení více jak 4 měsíce a navíc jsem měl i virtuální DK?
Nechápu, je to skoro rok a půl, již si tento krok nepamatuji, ale zhulený jsem určitě nebyl. :-)
Od SkipPay přes urgenci žádné informace o ověřovací platbě, i když znají ode mě datum, přesný čas a výši platby. :-(
PS: Nejde mně o stržených 2x 89 Kč, ale o princip, jak se dostala KK SkiPay na mé předplatné iDNES Premium.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 28. 3. 2024 21:57

4 pracovní dny uplynuly a žádná odpověď na můj dotaz, viz můj předchozí příspěvek ... :-(

-- 28. 3. 2024 22:14 --

Od kdy zrušila SkipPay omezení výše zaslaných peněz tuším naposled 20 tis.Kč na účet? Jen z plezíru jsem kliknul na převod peněz a žádné omezení jsem tam neviděl.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 28. 3. 2024 22:58

Ještě jeden dotaz, lze splácet SkipPay exHB KK ČS bez ztráty kytičky?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 29. 3. 2024 00:44

Lze, u kreditky exHB spadají všechny transakce do bezúročného období.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bodyczech 29. 3. 2024 08:15

MirekM. píše:Od kdy zrušila SkipPay omezení výše zaslaných peněz tuším naposled 20 tis.Kč na účet? Jen z plezíru jsem kliknul na převod peněz a žádné omezení jsem tam neviděl.

Tak nevím, já v SB mám stále hlášku o tomto limitu...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 29. 3. 2024 08:25

Poslal jsem tento měsíc 20000 převodem a další platbu byť na 1 Kč mi to zamítá s tím že byl překročen limit.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka