Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Neměl. Platba byla v neděli, hned, jak jsem to zjistil, jsem tam poslal peníze. Dnes to bylo zaúčtováno, ty poslané peníze se ponížily o částku, která chyběla. Počkám na vyúčtování, zda tam bude nějaké penále (samozřejmě budu řvát, jak je možné, že mně to dovolilo překročit úvěrový rámec) a pak dám vědět, jak to dopadlo .Dvorik píše:Spis si myslim, ze jsi mel v nezauctovanych nejakou vracenou platbu na kartu, ktera ti ramec zase naopak navysila a proto ti ta platba prosla.
Která si ovšem na rozdíl od exHB nevynucuje pro bezplatné vedení minimální obrat 3 kKč a 4 platby kartou pro bezplatné vedení BÚ.stepano píše:Stává se z toho postupně obyčejná kreditka.
Vybery jsou zdarma jen z bankomatu CSOB.myšpulín píše:Já si Skip Pay asi nechám, minimálně na výběry z bankomatů a převod na spořák.
milanBrno píše:Hawkey12345 píše:Byly byly. Napadá někoho ještě jiná možnost, jak dosáhnout na cashback? Klidně kvůli bezpečnosti jen do zpráv.
Ano jsou i jine moznosti, ale nepises o jakou kreditku/y ti jde, takze tezko radit...
JakubAsgard píše:V zásadě ano, ale pro mě výhoda v tom, že běžná kreditka neumí převody na účet, SkipPay ano, takže běžné platby, které nelze platit kartou se dají platit ze SkipPay a pak vždy jednou k měsíci dorovnat jedním převodem z vlastního...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků