Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 29. 10. 2024 19:25

Kdo by nezrušil služby, na kterých prodělává? :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 29. 10. 2024 19:40

Takže si to shrňme, během posledního roku došlo k:
1) ořezání převoditelného úvěrového rámce na 20tis (ještě teď se směju tomu jejich zdůvodnění, že je to "dočasně" z technických důvodů :-D )
2) diskvalifikace plateb Revolutu z programu a bodů na 100,- slevu
3) zrušení platby vyúčtování kartou
... a zřejmě v dohledné budoucnosti zrušení bezplatných výběru z bankomatu

Nevím jak vy, ale já ještě v listopadu naposledy zaplatím vyúčtování kartou, protočím na kolotoči zbylé body a se SkipPay se následně rozloučím. Stává se z toho postupně obyčejná kreditka.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 29. 10. 2024 19:58

V zásadě ano, ale pro mě výhoda v tom, že běžná kreditka neumí převody na účet, SkipPay ano, takže běžné platby, které nelze platit kartou se dají platit ze SkipPay a pak vždy jednou k měsíci dorovnat jedním převodem z vlastního...
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasek06 29. 10. 2024 20:45

ad stepano - napadlo mě to samé ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 29. 10. 2024 22:44

Dvorik píše:Spis si myslim, ze jsi mel v nezauctovanych nejakou vracenou platbu na kartu, ktera ti ramec zase naopak navysila a proto ti ta platba prosla.
Neměl. Platba byla v neděli, hned, jak jsem to zjistil, jsem tam poslal peníze. Dnes to bylo zaúčtováno, ty poslané peníze se ponížily o částku, která chyběla. Počkám na vyúčtování, zda tam bude nějaké penále (samozřejmě budu řvát, jak je možné, že mně to dovolilo překročit úvěrový rámec) a pak dám vědět, jak to dopadlo :-) .
stepano píše:Stává se z toho postupně obyčejná kreditka.
Která si ovšem na rozdíl od exHB nevynucuje pro bezplatné vedení minimální obrat 3 kKč a 4 platby kartou pro bezplatné vedení BÚ.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 30. 10. 2024 02:57

myšpulín píše:Já si Skip Pay asi nechám, minimálně na výběry z bankomatů a převod na spořák.
Vybery jsou zdarma jen z bankomatu CSOB.

Dale je zdarma zdarma cashback, tj. vyber hotovosti (max. 3000Kc) na pokladne pri platbe kartou (min. 1Kc).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eetk 30. 10. 2024 04:55

To ale nejsou funkce, kvůli kterým bych potřeboval držet úvěr. Tyhle funkce má každý běžný účet. Vhodné možná tak pro lidi, co žijí od výplaty k výplatě na nule. A i úroky padají, brzo to nebude stát za to, jednou měsíčně vše vybrat a spořit s tím na spořícím ůčtu, zvlášť když mám ůvěrový rámec jen 35000 Kč.
:-)
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 30. 10. 2024 07:39

milanBrno píše:
Hawkey12345 píše:Byly byly. Napadá někoho ještě jiná možnost, jak dosáhnout na cashback? Klidně kvůli bezpečnosti jen do zpráv.

Ano jsou i jine moznosti, ale nepises o jakou kreditku/y ti jde, takze tezko radit...

Já si rád nechám poradit. Doteď jsem k placení SkipPay používal kreditku UCB bývalý AXA klub - nyní klub výhod Uniqa. Za zaplacení celého rámce 50k Kč bylo 250 Kč, které se mi připisovaly na penzijko jako vlastní vklad a počítalo se do celkové částky příspěvku účastníka pro státní podporu.

Takže pokud by někdo věděl a poradil přes SZ nějaký use case pro kreditku UCB, tak budu rád. CRV ani Revolut už nefungují - ty už UCB postupně vyloučila.
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 30. 10. 2024 08:06

Od prosince konci splaceni SkipPay jinou kartou :( smutne.
Tim se z toho stava obycejna nepouzitelna kreditka bez bonusu.

Abychom pro vás dokázali zachovat naše služby co nejdostupnější a zároveň je mohli i dál vylepšovat, platbu vyúčtování kartou přestaneme od prosince podporovat.
Naposledy upravil Dvorik dne 30. 10. 2024 08:36, celkově upraveno 1
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 30. 10. 2024 08:10

Plho!!!
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod bubocz 30. 10. 2024 09:14

JakubAsgard píše:V zásadě ano, ale pro mě výhoda v tom, že běžná kreditka neumí převody na účet, SkipPay ano, takže běžné platby, které nelze platit kartou se dají platit ze SkipPay a pak vždy jednou k měsíci dorovnat jedním převodem z vlastního...

Tak v tomto je asi Twisto lepší - taky mohu zaplatit účty a pak 10000 zaplatit kartou (sice bez bonusu, ale při platbě kreditkou pořád získám nějaký cash flow)
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 1. 11. 2024 06:53

Nejde mi zaplatit SkipPay jinou kartou za rijen uz ani ted. Pritom je tam napsano, ze to nepujde od prosince. Jde to nekomu?
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 11. 2024 07:45

rozklikni inkaso/proc tu neni platba kartou, pote lze kartou zaplatit

SP uz nevi co pro to a snazi se usetrit jiz v listopadu, nekteri nebudou laborovat a zaplati prevodem :-))

-- 1. 11. 2024 07:46 --

Přílohy
sp.png
sp.png
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod regin 1. 11. 2024 08:40

Jo, taky jsem se lekl, že to zařízli už teď, ale pak jsem si všiml toho odkazu "Proč tu není platba kartou?".
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 11. 2024 09:41

Ja tam zadny takovy odkaz nemel a kartou slo zaplatit stejne jako v minulosti.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka