Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 2. 12. 2024 19:22

@milanBrno aktuální verze nese na Google Play datum 28.11.2024 a uvolněna byla teprve včera (01.12.2024), těžko ji někdo může mít už "několik týdnů".

@MirekM. v aktuální verzi na Androidu již platba kartou NENÍ možná, stejně jako na webu.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 12. 2024 22:10

Prevod vcera rano do Partners se sice nevratil, ale dorazil az dnes rano.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod esquire 3. 12. 2024 08:38

Tak to je v haji. Ja aktualizoval s ostatnimi aplikacemi a uz to nejde. Co s tim?
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 12. 2024 08:42

Tak mohu ulozit starou verzi appky a nekam ji postnout, jestli mate zajem?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod esquire 3. 12. 2024 08:45

To by bylo super.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomm001 3. 12. 2024 08:55

esquire píše:Tak to je v haji. Ja aktualizoval s ostatnimi aplikacemi a uz to nejde. Co s tim?

Teď už nic. Stejně to jednou všichni budeme muset aktualizovat a už to nepůjde. Já si včera pro jistotu vypl automatické aktualizace, ale nevím, jestli to nějak neomezí. Spousta aplikací, i jiných bank, pokud vyjde nová verze, vyžaduje její aktualizaci.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 12. 2024 16:07

Osobně jsem včera aut. aktualizaci večer nevypnul a jedná nachystaná aktualizace SkipPay se v noci aktualizovala. Očekávám, že zbytek donutí přejít na novou verzi nefunkčností staré verze, což jsem již v jiných bankách absolvoval. Naštěstí jsem se splátkama v neděli nečekal. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 12. 2024 16:22

Mam starou verzi, automaticke aktualizace vsech apek vypnute(aktualizuji rucne jenom kdyz si o to jakakoliv apka rekne), pri spusteni SPay apka neprotestuje a nezada o aktualizaci...

Jsem zvedavy, jestli v lednu pujde kartou zaplatit, u SP/CSOB amateru, kteri nedodrzuji vlastni pravidla o CB(samozrejme si nestezuji :lol:), bych tomu i veril.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 12. 2024 16:35

aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Tomm001 3. 12. 2024 17:32

Je otázkou, zda nevypnou platební bránu, přes kterou platby kartou chodily na jejich účet, jak tu již někdo zmiňoval včera. Byl by to logický krok.
Takže možná v aplikaci tlačítko pro platbu kartou bude, ale platba neprojde přes nefunkční bránu - také nechci být špatný prorok.

Nicméně na jedné kreditce mám vyúčtování k 10. a na druhé k 16. v měsíci. Takže budu napjatě doufat a zkusím to nejdřív 11., pokud to vydrží bez aktualizace.

Popř. není tu ještě někdo, kdo nemá zaplaceno a bude zkoušet v nejbližší době? Docela by mě zajímalo, jestli brána ještě funguje.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.D 3. 12. 2024 17:47

Taky čekám na 11. Poprvé v životě jsem vypnul automatické aktualizace:-) Za tu srandu to stojí...
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 12. 2024 18:33

To maté SkipPay KK s vyúčtováním k 10. a k 16.v měsíci?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 12. 2024 18:39

To spíš bude účtovací období kreditky kterou jí splácí.
Mám jednu která vrací za splácení Skip pay 1%, max 350 Kč a taky má účtovací období k 10.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 12. 2024 18:49

aaaa píše:
esquire píše:To by bylo super.

https://www.edisk.cz/stahni/72507/skip-pay-4698-27.94-mb.html/

Co je to za přiblblé nebo naopak totálně vychcané uložiště?
Stále to hlásí: "Kapacita pro pomalé stahování je aktuálně vyčerpaná, zkuste to znovu později nebo si objednejte kredit pro rychlé stahování.".
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 12. 2024 20:09

aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka