Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 08:48

Já jsem točil po dlouhé době, bodů mám už jen pár a nemám kde je sbírat, od doby co nejsou za dobití Revolutu.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 1. 1. 2025 09:01

slavo963 píše:Mne uz zaplatit kartou vyuctovani nejde, ani na webu ani v apce(kterou nemam stale aktualizovanou)

já to ještě stihnul
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 1. 2025 09:45

v kolik hodin?

// mam verzi 3.36.0, nevim, jestli se nejakym nedopatrenim neaktulizovala apka
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 09:56

Taky by mi to mělo jít, dostal jsem se až k výběru karty, dál jsem to nepotvrzoval, splatit chci Skip pay až někdy 11.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 1. 2025 10:00

verze apky?

-- 1. 1. 2025 10:08 --

3.35.0 funkcni 8-)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 10:15

Kde to najdu? V informacích o aplikaci mám verze 4698- a v Play že poslední aktualizace byla 28.11.2024.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 1. 2025 10:21

v Nastaveni aplikace.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 1. 1. 2025 10:59

Verze 3.35.0 normalne platba kartou funguje.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 1. 1. 2025 11:13

3.31.0 v pohodě
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 1. 2025 14:12

Na iPhonu kartou už nezaplatím, apka se nejpíš zaktualizovala sama, na starém iP se starou verzí apky mě zase nešla spustit, že je třeba zaktualizovat. Jediný bonus platby qr kódem je dvacka sleva na příští vyúčtování.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Ninaa 1. 1. 2025 15:24

eur.martin píše:Pokud to funguje jen z důvodu, že jste neaktualizoval svou aplikaci, může SkipPay tuto situaci využít a považovat platbu za nezrealizovanou. V takovém případě může platbu vrátit ...

Před chvílí jsem zaplatila jinou kreditkou a přišla mi zpráva do mailu, že je vyúčtování uhrazeno.
Termín splacení je 20.1.25, uhradila jsem (jako jindy) 20dnů před termínem.
Pokud SP platbu kreditkou vrátí na kreditní účet, tak nebudu mít problém poslat celé vyúčtování znova převodem. Ale to by museli vrátit včas, určitě ne 20.1., a ještě s omluvou - je to pouze jejich chyba, že dovolují přístup předposlední verze apky, ve smlouvě nemám povinnost automaticky aktualizovat. Btw všechny apky na mobilu aktualizuji pouze manuálně, nikdy jsem neměla povolené automat.aktualizace.
Pokud by se probudili až 20.1., tak žádný strach nemám, že by finanční arbitr dal za pravdu jim a ne mně jako spotřebiteli, který má k dispozici jejich mail, že 1.1. bylo celé vyúčtování uhrazeno a limit mně byl znovu obnoven.
Ninaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bodyczech 1. 1. 2025 16:25

dr._lukas píše:Na iPhonu kartou už nezaplatím, apka se nejpíš zaktualizovala sama, na starém iP se starou verzí apky mě zase nešla spustit, že je třeba zaktualizovat.
Jeste nekdo nezaplatil na iPhonu?
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 1. 1. 2025 19:44

Funguje, jsem nasel tu appku ve starsim telefonu, dal prihlasit se do appky a i tam je zakazano aktualizovat.
Starozitna appka pomohla, nema tam ani ten nesmysl "proc tu neni platba kartou" :D

Takze komu to nejde, doporucuju najit starsi verzi aplikace a to nacpat do tel :)
Tady nastesti to neni jako jinde, ze to agresivne vynuti aktualizaci, jinak ze se nepusti a tak u nekterych app je mozne je pouzivat hodne dlouho :D

Stare bylo dobre, to nove stoji za... :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 1. 2025 19:51

No kdyz se tu budete tak vehementne chlubit, tak vam aktualizaci vynuti, az si to tu prectou.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Ninaa 1. 1. 2025 20:32

Do systému jim přijde platba snížená o poplatek karetní společnosti, takže to uvidí v systému. Nemusí pátrat jinde, vždyť si to navíc rozhodli sami, tak o tom moc dobře vědí.
Ninaa
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka