Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2025 20:57

Stejně to je jen otázka času, než to utnou tím, že znefunkční staré verze aplikace a všechny klienty donutí k aktualizaci aplikace na nejnovější verzi.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 1. 2025 21:10

A nebo SkipPay po několika dalších vyučtováních "hodí kožich". :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 1. 2025 22:08

Ona to CSOB stejne casem sama zrusi, jako PaySec, Coolkarty, na co sahne, to pokazi.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod brumak 3. 1. 2025 23:32

d1vine píše:Zkoušel už někdo rušit Skippay? Včera jsem zadal přes jejich link žádost o zrušení vč. vymazání os. údajů, zatím bez odezvy. Kreditku jsem komplet splatil. Ptám se radši, zda si na něco dát pozor nebo je to bezproblémový proces? :lol: Říkám si, že jsem to měl možná zkusit nejprve přes infolinku.

Ozvali se za pár dní, klasická ukecávačka, že už v životě nebudu moct využít jejich akce pro nový, atd...byl jsem neoblomnej, zrušeno po telefonu, nadvakrát ("pokud jste si opravdu jistý rušením, zavolá vám kolegyně, která to má na starosti"). Vnucovali, ať zůstanu, ale byli milí.
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod esquire 4. 1. 2025 01:57

Milos píše:Stejně to je jen otázka času, než to utnou tím, že znefunkční staré verze aplikace a všechny klienty donutí k aktualizaci aplikace na nejnovější verzi.

To je vsem jasne, ale proc to do te doby nevyuzit naplno?
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 1. 2025 09:46

Dle rychlosti odstranění této kauzy začínám mít obavu o dalším působení této firmy.

PS: Včera jsem volal přes APP do Monety a došla řeč na verzi aplikace ohledně dlouhodobě neodstraněné chyby. Chtěl jsem se podívat v mobilu jakou verzi mám, načež mně pracovník na infolince sdělil, že ji vidí a nahlásil mně verzi mé APP. Ale každá banka může mít předávání verze APP do systému jinak vyřešeno ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomm001 4. 1. 2025 10:27

Co tu do toho motáš Monetu?
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 1. 2025 10:35

Já jenom jsem utrousil poznámku, že není asi složité přenášet verzi aplikace do systému i ve SkipPay, když to jde u konkurence. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomm001 4. 1. 2025 10:49

To asi není, záleží, jak je napsaný kód. Ale vzhledem k tomu, že Smart od ČSOB to tuším vyžaduje, tak má SP asi oddělený vývoj nebo to neřeší. Většinou je to hlavně kvůli bezpečnosti. Nejsem programátor, tak nevím, jak moc je složitý implementovat tuto funkci do již vytvořeného kódu.

Ale vzhledem k tomu, že tu někdo psal, že má verzi 3.31 a aktuálně je 3.36, tak je to asi netrápí vůbec.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 1. 2025 11:38

Tusi nekdo, kolik stoji SkipPay splatka 35 tisic jinou kartou?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2025 11:47

esquire píše:
Milos píše:Stejně to je jen otázka času, než to utnou tím, že znefunkční staré verze aplikace a všechny klienty donutí k aktualizaci aplikace na nejnovější verzi.

To je vsem jasne, ale proc to do te doby nevyuzit naplno?

S tím samozřejmě souhlasím, využívat to co nejdéle na maximum ;-) Já jen reagoval na @Tomm001, když "nabádal" nepoužívat starou verzi appky a nesplácet vyúčtování kartou. Přitom to zajisté sám dělá :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomm001 4. 1. 2025 12:00

Samozřejmě, že to dělám. Však jsem tu taky jako první psal, že mám vypnuté automatické aktualizace, na což určitě zareagovala spousta lidí zde.
Já jen reaguji na to, že aktualizací aplikace odpadlo spoustu plateb kartou a to malé měřítko, které je teď, se může mezi těmi platbami ztratit. Je to trochu naivní představa, ale čím víc lidí si bude instalovat staré verze aplikace, tím dříve to utnou. Ovšem není pochyb o tom, že to stejně utnou. :-D
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod __Pavel 4. 1. 2025 12:25

MirekM. píše:Tusi nekdo, kolik stoji SkipPay splatka 35 tisic jinou kartou?

A terazky mi povedztě, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom jinou kartou.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 4. 1. 2025 12:28

MirekM. píše:Tusi nekdo, kolik stoji SkipPay splatka 35 tisic jinou kartou?

Zajímavý, taky mám útratu většinou 35000, z mě
15000 výběr, 20000 převod.
Zrovna dnes jsem vybral 15000 :D a mám teď Skip na nule. Až ji splatím tak zase převedu 20 000 a zůstane tam zase 15000 na další začátek měsíce.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 4. 1. 2025 20:17

Tomm001 píše:Já jen reaguji na to, že aktualizací aplikace odpadlo spoustu plateb kartou a to malé měřítko, které je teď, se může mezi těmi platbami ztratit. Je to trochu naivní představa, ale čím víc lidí si bude instalovat staré verze aplikace, tím dříve to utnou. Ovšem není pochyb o tom, že to stejně utnou. :-D

Ja jsem v mobilu nasel ve starem 3.30 a koukam tam ani nemas ten nesmysl jako je "proc tu neni platba kartou" ale je tam v pohode jako by se nic nezmenilo. Takze jako zakaznik, jsem takova trubka ze nevim ze app mam aktualizovat, tudiz defakto o tom ze se neco nema platit kartou nevim :D
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka