Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fijosh 4. 1. 2025 20:35

Jako zákazníkovi ti koncem října zajisté přišel email s oznámením, že od prosince přestane být platba kartou podporována.

Čímž nijak neobhajuju zjevně nedostatečné kroky, které Skip Pay pro ukončení plateb kartou učinilo.

Ale taky není potřeba to s tím děláním blbýho přehánět. Aby se to nakonec ještě nevymstilo. :)
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 1. 2025 23:27

MirekM. píše:Tusi nekdo, kolik stoji SkipPay splatka 35 tisic jinou kartou?

Nebo se zeptám jinak, tuší někdo jaký je pro SkipPay rozdíl v nákladech mezi splátkou 35 tisíc kartou od jiné banky a splátkou přes bankovní účet platebním příkazem z jiné banky?
PS: Kefalin - on tu již v minulosti zkoušel někdo KK SkipPay spalácet jinou KK od SkipPay, ale takto jsem to v předchozím příspěvku nemyslel ...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 1. 2025 06:17

To zalezi na typu karty. Tezko rict, jak je to u platebni brany CSOB, konkurence provizni poplatky zverejnila:

https://help.gopay.com/cs/tema/cenik-a-obchodni-podminky/informace-k-poplatkum/z-ceho-se-sklada-poplatek-pri-platbe-kartou

Pokud by mela platebni brana CSOB provizni poplatky stejne, tak ja zaplatil splatku 35000 Kc kreditkou Mastercard od RB, to je poplatek 0,3 % pro RB, 0,27 % pro Mastercard, to dela celkem 199,50 Kc a to nevim, jestli si mezi sebou uctuji ty dalsi poplatky firmy se stejnym vlastnikem jako je CSOB a SkipPay.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod stepano 5. 1. 2025 08:51

No velkoobjemový SkipPay přes platební bránu mateřské ČSOB bude mít jistě úplně jiné podmínky než GoPay, který poskytuje ad-hoc služby retail obchodníkům/eshopům.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 1. 2025 12:32

No urcite se musi GoPay bez podpory velke banky prosazovat nizsimi poplatky.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod dr._lukas 7. 1. 2025 21:22

Půjčil jsem si kolegův tablet s androidem a dle toho co zde zaznělo, splátka přes bránu prošla..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 10. 1. 2025 08:23

Z nabidky zmizela moznost vymeny 400b za 100Kc slevu na vyuctovani. Jenom u mne?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod lukas1107 10. 1. 2025 08:53

taky to tam nemám a to jsem ji měl už splněnou pro další měsíc.
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beet 10. 1. 2025 09:05

Taky jsem si toho dnes ráno všiml. Taky to v appce nemám. A ani na webu.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 10. 1. 2025 09:38

Vcera pred pulnoci to tam jeste bylo.
Zbytecne jsem zatim platil 7500kc, to je cista ztrata 112Kc CB od T212.

No nic, Skippay se pridava ke CSOB KK(to neni nahoda, kdyz maji stejnou mati), kde take CB zatrhli a putuje k ni do supliku. Jednou mesicne se vytahnou(vlastne ani to ne, lze mobilem) na vyber z ATM dokud budou kloudne uroky na sporacich. Jeste zacnite urocit vybery a prevody a muzu je rovnou zrusit :-D
Zustalo skoro 2000b, muzu mesic a pul tocit a mozna stovka padne :mrgreen:

Tak nebo onak, pojedu T212 full mode.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod bodyczech 10. 1. 2025 09:50

Napadlo me, jestli to nezmizelo jen tem se starymi verzemi appky, ale pokud nabidka neni ani na webu, pak to je lichy napad. Mozna to ale je jen docasny vypadek a treba po vikendu to tam naskoci znovu...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod JoKaHo 10. 1. 2025 09:54

Taky točíte na "Kole štěstí" jen trapné slevy do podivných obchodů?
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 10. 1. 2025 10:21

na 99% ano, vyjmecne padla 100 a pozdeji jenom 50
ze zacatku jsem mel uspesnost tak jednou mesicne(raz dokonce 2x) pri toceni temer kazdy den(mel jsem snad do 10 000b), pote to dost skrouhli a jak pridali 50, tak mozna jednou(ale to jsem prestal tocit a syslil body na "jistych" 100Kc za 400b)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 10. 1. 2025 11:39

Me na 90 % nic, na 10 % trapna sleva do obchodu, kde bych nic nechtel ani zdarma, a to jsem tocil v prosinci skoro kazdy den.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 10. 1. 2025 15:41

Mám poslední verzi APP a vratka 100 Kč za 400 bodů mně také zmizela a to jsem ji chtěl na vyučtování za leden naposled uplatnit. :-(
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka