Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 18. 2. 2025 19:01

Převod částky bude zpoplatněn 1 % z převáděné částky, nejméně 1 Kč a 10 bodů pokryje právě tu 1 Kč, čili na převod 20 tisíc Kč bez poplatku by bylo potřeba 2000 bodů...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 2. 2025 19:06

Teda nepouzitelné v praxi.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 2. 2025 19:50

Ale rušit to hned není potřeba, poplatek se neplatí, když zůstane v šuplíku jako taková záloha?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 2. 2025 20:19

Není třeba kartu rušit, zruší ji za nás tipuji výhledově ČSOB. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod esquire 18. 2. 2025 20:32

Tak to mame PaySec, Cool Karta, ted SkipPay... Na co CSOB sahne, to po....
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod servpack 18. 2. 2025 20:39

Poplatek za novou kartu je 99 Kč nebo 946 bodů. Tím pádem 946/99 dělá 9,55555556 bodů za 1 Kč. Výběr z bankomatu je za min. 30 Kč. Po vynásobení 30*9,55... je to 286,66..., zaokrouhleno na celé body 287, přesně dle mailu. No a u převodu na účet je poplatek min. 1 Kč, na body tedy 9,55..., zaokrouhleno na 10. Proč nezvolili rovnou přepočet 1 Kč = 10 bodů, ale těch 9,55... je mi záhadou.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 2. 2025 20:55

Takze kdyz mi automaticky obnovi expirovanou kartu, tak mi strhnou 99 Kc? :shock:
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 18. 2. 2025 21:12

To asi ne, poskytnutí plastové karty a obnova karty jsou dle mě odlišné věci.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fijosh 18. 2. 2025 21:35

Podle upravených podmínek to právě vypadá, že to dvě různé věci nejsou (resp. byly, ale už nebudou).
Jestli to čtu správně, tak před koncem platnosti stávající karty se automaticky vygeneruje nová virtuální. Novou plastovou pak půjde znovu získat na vyžádání (a za poplatek).
Viz https://skippay.cz/files/Skippay_Podmin ... 4-2025.pdf , bod D.25, cca první tři věty.

Za povšimnutí stojí kompletní proškrtání výrazu "obnovená karta", resp. jeho nahrazení za "nová karta", což tak nějak implikuje, že poplatek za poskytnutí plastové karty se bude aplikovat vždy.
Čili po skončení platnosti stávající plastová karta zaniká a pokud mi dál nestačí virtuální, tak si musím znovu zažádat o novou plastovou a tudíž zaplatit i poplatek...
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 2. 2025 21:39

Teď koukám, zajímavá náhoda, od 22. 4. zhoršuje podmínky Revolut a od 23. 4. Skip pay. Oznámeno téměř současně.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod stepano 18. 2. 2025 21:43

Smutné, ale do 23.4. ještě můžeme sosat. By mě zajímalo, jestli když udělám převod 15.4., jestli mi pak na konci měsíce naúčtují poplateček �. Teoreticky by se dalo ještě v dubnu vynulovat Skippay na maximu a květnu zamáznout dubnový dluh kartou s CB. Naposled, na rozloučenou.
Naposledy upravil stepano dne 18. 2. 2025 21:45, celkově upraveno 1
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eur.martin 18. 2. 2025 21:44

Otázka je, zda budou platby kartou, transakce typu RVT nebo CRV, brány jako převod, tj. s poplatkem 1 %. Zatím jsem v podmínkách nic nenašel, ale otázkou zůstává, jak to uvedou a upřesní. :-)
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fijosh 18. 2. 2025 21:49

Když je to v ceníku zaneseno doslova jako "Převod peněz na jakýkoli účet v ČR", tak bych řekl, že "platba" kartou na Revolut tuhle definici nesplňuje. :)
Na druhou stranu podle podmínek (i těch stávajících) klidně mohou ze dne na den platby na Revolut apod. začít blokovat, pokud budou chtít.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 2. 2025 23:20

Zbývají "bance" 2 poslední větší kroky: vyžadit z bezúročného období převod do jiné banky a výběr z bankomatu a zpoplatnit vedení karty. Lomikare, Lomikare do roka a do dne. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomm001 18. 2. 2025 23:58

Po tomto bude rapidní úbytek klientů a služba po nějakém čase zanikne. Stále může člověk platit cizími penězi, ale to je tak všechno. Poslední hřebíček do rakve přijde s poplatkem za vedení, jako má samotná ČSOB. Ta ještě zachovala prodlouženou záruku, ale jinak nenabízí vůbec nic a každý měsíc kasíruje 60 Kč při nesplnění obratu 3k.
Tomm001
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka