Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod beet 12. 5. 2025 22:18

Cenik samozrejme nerozporuju. Ale to by nesmeli dat primo k platbe udaj o poplatku, ktery mi budou uctovat. V tom pripade beru jako bernou minci to, co je u platby.
Zitra jim napisu a uvidime jestli se chytnou za nos.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 12. 5. 2025 22:48

Každopádně, pokud to poženeš dál, tak dej pak vědět, jak jsi dopadl.
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2025 23:48

I když to jednou vyreklamuje a poplatek mu vrátí, tak další měsíce už to nevyreklamuje/neuhádá.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 13. 5. 2025 06:57

No tak jaksi se očekává, že ten problém opraví a v dalších měsících už nebude co reklamovat ne?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 5. 2025 07:09

Kolik bodů člověk potřebuje na převod 15 tisíc? Něco mi tam zbylo, tak bych zkusil naposledy využít :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod beet 13. 5. 2025 07:12

Milos píše:I když to jednou vyreklamuje a poplatek mu vrátí, tak další měsíce už to nevyreklamuje/neuhádá.

Jasně. I když mám sto chutí tento měsíc dovybrat do limitu. :-) Mají tam evidentní chybu, tak ať platí. :-)

BTW. Už jste někdo využil body na úhradu poplatku?

-- 13. 5. 2025 07:14 --

dr._lukas píše:Kolik bodů člověk potřebuje na převod 15 tisíc? Něco mi tam zbylo, tak bych zkusil naposledy využít :-)

Včerejší odpověď přímo ze SkipPay:

Výpočet pro snulování - 1 Kč poplatku = necelých 10 bodů.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 12:51

stepano píše:No tak jaksi se očekává, že ten problém opraví a v dalších měsících už nebude co reklamovat ne?

Já to spíš myslel tak, že když mu teď reklamaci uznají a chybu v IB/SB třeba ani neopraví, tak když by on tu platbu provedl příští měsíc stejným způsobem a opakovaně využil té chyby, tak podruhé už mu reklamaci neuznají, jelikož o chybě už byl obeznánem a zároveň byl odkázán na aktuální ceník.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod beet 13. 5. 2025 15:30

Na základě mého upozornění si přišli na chybu sami a prý už pracují na nápravě.
Ale, cukají se cukají. Už jsem pohrozil finančním arbitrem. Tak uvidíme.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beet 14. 5. 2025 08:55

Tak máme rozuzlení. Celou dobu argumentují ceníkem, a tím, že se poplatek zobrazil správně při potvrzování v apce a nic mi nevrátí. V posledním mailu ode mě napíšu, že si ze zákazníků dělají testery a pohrozím arbitrem a tady je výsledek:

děkujeme Vám za zpětnou vazbu a za to, že jste nás upozornil na technickou chybu v našem systému. Díky Vašemu postřehu se nám podařilo odhalit další situaci, ve které mohlo dojít k nesprávnému zobrazení výše poplatku. Chybu jsme již předali našemu vývojovému týmu, aby ji co nejdříve opravil.

Vaší iniciativy si vážíme a jako projev uznání jsme Vám připsali dostatečný počet bodů k tomu, abyste mohl poplatek snulovat sám přímo v aplikaci.

Věříme, že tento vstřícný krok přispěje k udržení našich dobrých vztahů, a zároveň doufáme, že naši snahu o férové a konstruktivní řešení oceníte i při sdílení svých zkušeností s dalšími uživateli.

Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme Vám příjemný den.

Jaká najednou otočka. Pobavila mě hlavně ta zvýrazněná věta. Že by to tu někdo od nich četl? :-)
Každopádně to ještě neopravili, tak můžete zkusit stejný postup. :-D

Jinak na 200Kč poplatku je třeba přesně 1912 bodů.
Mě zbylo ještě 2000 bodů, tak asi vyberu z bankomatu a karta půjde do šuplíku.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 5. 2025 10:34

Neni vyber/presun na ucet nove uroceny? Nebo jenom ten inkriminovany poplatek?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod beet 14. 5. 2025 11:48

Ne, jen poplatek.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 14. 5. 2025 15:01

Když jsem vzakládal toto vlákono, zdál se to být zajímavý produkt.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 5. 2025 12:00

Po druhe po sobe splaceny cely ramec 50k z CSOB a po druhe pripsany dve petky. Nejspise naposledy, karta jde do supliku.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 19. 5. 2025 12:52

Proč myslíš, že naposledy? Já tam ještě zkusím udělat útratu za 100,- tenhle měsíc , a uvidíme, jestli mi to při příští splátce dá dalších 20 nebo ne. Jestli ne, tak ani šuplík, ale rovnou zrušit.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod __Pavel 19. 5. 2025 13:11

A není lepší, než dělat útratu za 100, vytáhnout peníze přes RVT a dát je třeba na spořák?
__Pavel
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka