Kolik jsi jich dostal? Ja vzdy splacel komplet uverovy ramec jinou kreditkou, az posledni 2 mes prevodem z CSOB, protoze platba kartou uz nejde samozrejmem a pokazde dostal 20Kc, teda 100% uspesnost. SP jsem vzdy vyuzil 20k prevod na ucet a 30k vyber z bankomatu, takze nejake kloudne vyuziti neni podminkou 20kc odmeny.
stepano píše:Proč myslíš, že naposledy? Já tam ještě zkusím udělat útratu za 100,- tenhle měsíc , a uvidíme, jestli mi to při příští splátce dá dalších 20 nebo ne. Jestli ne, tak ani šuplík, ale rovnou zrušit.
jsem myslel, ze 20 dava po splaceni celeho ramce, dostal jsi ji i kdyz nebyl vycerpan cely ramec? Tak vyzkousim
__Pavel píše:A není lepší, než dělat útratu za 100, vytáhnout peníze přes RVT a dát je třeba na spořák?
S dobirkou se mi nechce zaobirat a nebudu RVT drazdit nabitim 50k z "kreditky" a prevedenim na ucet, t.c. nemam moc pro revolut jine vyuziti, abych to nejakou aktivitou castecne kompenzoval a dal jim neco vydelat(na platby v cizi mene, resp. nakupy € jsou lepsi platformy...)