Mufinmufi píše:Žádal jsem na dálku přes vyplnění toho "skóring formuláře". Mně to odmítli zřídit, bylo (jako u jediné banky) zamítnuto bez konkrétního odůvodnění. Nepomohla ani reklamace....
Delitzsch píše:Mně třeba zamítli vyšší účet Mall Pay, protože jejich automatizovanému systému vadí právě více kreditních karet s (relativně) vysokým úvěrovým rámcem, úvěrová historie a příjem nebyly v podstatě relevantní. Samozřejmě kvůli Mall Pay nic jinde rušit nebudu...
jsem na tom uplne stejne, taky sem o vikendu o mall pay kartu zadal (protoze kupuju lednicu a 10% zpet z nakupu na mallu by neurazilo) a taky mi zadost o zmenu z free na ten placenej mall pay ucet automated zamitli s infem ze mam vroubek v registru nrki,tak ze mi nic nevydaj...
je pravda, ze mam vetsinu ze zde na foru zminovanych vracecich kk vcetne mall kk +twisto(tady asi co nejdriv radikalne snizim ramec na 10k )a uverovy ramec je celkove uz trosku vyssi, nicmene nikde nic nedluzim a nikdy sem nic nezaplatil pozde ani ucet za telefon (kdyz se jedna o vroubek v NRKI)a vsechny cerpane kk jsou srovnany v bezurocnem obdobi... takze bych to nevidel jako neco co by slo oznacit jako :"vroubek v registrech"
smiril sem se s tim ze mall pay kartu do sveho karetniho portfiloa halt nezaradim a lednicka nebude o petikilo levnejsi...
kazdopadne me znejistela informace,ze mam vroubek v NRKI, tak sem se zaregistroval na kolikmam.cz a zazadam si (za 180) o vypis "moji slozky" v NRKI a BRKI a aspon se poprve kouknu co tam na me maji
btw. chci udelat ten jednorazovej vypis z obou registru za 180kc ( mozno az po overeni postou) na kolikmam.cz, tak kdyby nekdo vedel jak vyresit vypisy z registru levneji/lepe tak prosim o info zalozil sem na to nove vlakno:
viewtopic.php?f=316&t=1311210&p=12700146#p12700146