Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2023 15:38

V pravidlech akce ale žádné konečné datum platnosti uvedené není. Jinak u té akce 1500Kč + 2x500Kč také měli na webu uvedenou platnost původně do 31.12.2022 a v podmínkách také žádné konečné datum platnosti. Teď je na webu uvedeno "do odvolání" a stejnou aktualizaci předpokládám udělají i s tou CZC akcí. Kdyby neplatila, tak by jsi snad z webu stáhli.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod obbr 4. 1. 2023 16:37

Ještě by měla platit akce s Mall 1000 Kč + 2 x 500 Kč.

Nevíte, jak je to, když splatím vyúčtování u SkipPay, tak mohu hned ten samý den odlifrovat všechny peníze ze SkipPay zase někam jinam? Nebo je potřeba nějaký den čekat?
Děkuji
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 1. 2023 16:48

Můžeš hned ten samý den.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bodyczech 6. 1. 2023 11:39

Pročetl jsem vlákno a nějak se v tom ztrácím. Pokud mi už přišlo měsíční vyúčtování, musím jej splatit jednou platbou, ať již kartou nebo z účtu? Nebo jde tato platba rozložit, část z účtu a část kartou? Odloženou platbu o měsíc samozřejmě nechci.
A jak tuším MirekM? psal, slevový kód lze použít jen při platbě plné částky z vyúčtování?
Dík za vysvětlení.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 1. 2023 12:13

Muzes rozlozit. 1X mesicne lze zaplatit kartou, prevodem jakykoliv pocet splatek. Kod muzes pouzit kdyloliv 1x mesicne.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 6. 1. 2023 12:52

To použití kódu je opravdu kdykoliv? Není to jen od 1. do 20. ?
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 6. 1. 2023 13:11

slavo963 píše:Muzes rozlozit. 1X mesicne lze zaplatit kartou, prevodem jakykoliv pocet splatek. Kod muzes pouzit kdyloliv 1x mesicne.

Děkuji.
A platí to skutečně také po vyúčtování, tedy od 1. do 20., a nejen během měsíce než přijde?
Také někdo uváděl, že splátky z účtu by měly být provedeny před splátkou kartou? Je to tak? Údajně po splátce kartou, pokud je částečná a zbývá po ní doplatek, naskočí poplatek jako při odložené platbě... je to tak nebo jen "legenda"?
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod Schwarzie 6. 1. 2023 13:32

A jak chceš zaplatit částečnou platbu kartou jinak, než tím, že si odložíš část na další měsíc?
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 1. 2023 13:45

Při platbě vyúčtování kartou se to ptá, kolik chceš zaplatit, ale nikdy jsem nezkoušel zaplatit méně než 100 %, tak nevím, jaký by to mělo následek, kdybych zaplatil třeba 50 % kartou a druhý den poslal zbytek převodem z účtu.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod bodyczech 6. 1. 2023 13:52

Ju, tak nějak jsem to tím dotazem myslel. Pokud jde částečně zaplatit nejprve z účtu a pak doplatit kartou, ptám se, jestli to je možné opačně? Zatím mám pocit, že nevědomky míchám více věcí dohromady, splátky během zúčtovacího měsíce a po vyúčtování...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 6. 1. 2023 17:28

Ano, michas nekolik veci dohromady a jeste si pletes s Twistem...
U Twista to smysl ma, u SkipPay nikoliv.
Takze v prubehu mesice muzes splacet prubezne prevodem kolik chces (ale proc by jsi to delal). Vyuctovani pak platis cele (idealne kartou). Jinak rozlozis na splatky (k cemuz opet neni duvod)
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 6. 1. 2023 18:18

Děkuji. Ted uz to je jasne, bohuzel nektere prispevky o prubeznych platbach a doplaceni kartou byly trochu zmatecne...
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mikkeline 7. 1. 2023 15:38

Mám problém. Měla jsem vyčerpáno 50 000, chtěla zaplatit ze 2 účtů.
Ale zadala jsem splátku cca 25 000 a vygenerovala jsem si QR kód, tím odsouhlasila, kolik bude stát odložení platby a zaplatila. Pak se mi objevilo, že mi zbývá za minulý měsíc doplatit 3000, tak ty jsem doplatila kartou a celý zbytek včetně toho poplatku doplatila z jiného účtu. To vše během 2 dnů.
Neporadí někdo, jak je mám požádat o to, aby tu platbu za odloženou splátku vrátili, když jsem žádné odložení nevyužila?
Vím, je to má blbost, že jsem to odklikla, když jsem generovala ten QR kód, ale tady se psalo, že při platbě bankovním příkazem se nic neúčtuje, tak jsem nad tím moc nepřemýšlela, nevěděla jsem VS a nechtělo se mi ho hledat v předchozích platbách.
Co s tím? Je to skoro 700.
Děkuji za pomoc!
Mikkeline
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 1. 2023 16:19

Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 7. 1. 2023 16:21

Tak jsem se dneska registroval a zaktivoval učet Plus - ale nikde mi to nenabídlo na výběr jakou chci odměnu (momentálně tam eviduju 3 - na CZC, 1500 na první nákup a 1600 na Slevomat) .. vám to dalo nějak na výběr?
stepano
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka