(nevím jestli akce na mall ještě běží, ale předtím tam byla)
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.
stepano píše:Tak jsem se dneska registroval a zaktivoval učet Plus - ale nikde mi to nenabídlo na výběr jakou chci odměnu (momentálně tam eviduju 3 - na CZC, 1500 na první nákup a 1600 na Slevomat) .. vám to dalo nějak na výběr?
Mikkeline píše:slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.
Myslím, že si účtují službu, kterou nakonec neposkytli. Zkoušel jsi to nějak reklamovat či spíše je přemluvit k vrácení?
Nettopeer píše:Na výběr mi to nedalo, ideální asi je provést nejdřív nákup na některém z těchto obchodů a využít plnej bonus. Já nakoupil v moebelixu, a o 2 týdny později na mallu, a započítalo mi to ten mall.
(nevím jestli akce na mall ještě běží, ale předtím tam byla)
Mikkeline píše:slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.
Myslím, že si účtují službu, kterou nakonec neposkytli. Zkoušel jsi to nějak reklamovat či spíše je přemluvit k vrácení?
.Milos píše:Předpokládám dobře, že vratka za tu Mall platbu byla větší, než by byla vratka za Moebelix platbu? Takže to bylo proklientsky výhodnějšíMěl jsi v těch dvou týdnech i nějaké další platby?
JakubAsgard píše:Mikkeline píše:slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.
A v čem je problém jim zkusit napsat, než to řešit tady? Však není co ztratit, v nejhorším neuznají nic, v lepším případě vrátí.
Milos píše:Tak to bych vyreklamoval a žádal vratku 1500Kč za ten první nákup v hodnotě 2799Kč. On jim totiž systém slev a slevových kodů nefunguje vždy úplně správně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků