Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 14. 1. 2023 20:36

Kdy jsi zakladal?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Nettopeer 14. 1. 2023 20:51

Založeno v týdnu, schváleno včera :)

Jen ty bonusy za doporučení nevím jestli jim fungují. udělal jsem dvě doporučení ( na můj dřívější účet, zde píšu o účtu od přítelkyně) a přišel mi jen jeden slevový odkaz, a doporučeným nepřišlo zatím nic.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod filas81 14. 1. 2023 21:27

taky jsem to musel reklamovat a kladně vyřízeno s omluvou...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 1. 2023 12:24

Vy, co jste zřídili Skip Pay v listopadu či na začátku prosince jste již dostali e-mailem odměnu 500 Kč za první měsíc (30 dnů) používání karty? Pokud ano, po kolika dnech od uzavření smlouvy?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod doonio 15. 1. 2023 12:29

Já jsem zakládal na začátku prosince a myslím že začátkem ledna 23 jsem dostal email o splnění podmínek a kód na voucher s 500kč slevou.
doonio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 1. 2023 12:42

Co tohle je? To ocesaly poradne ty slevy... treba kosik.cz

Získejte díky nasbíraným bodům dopravu ZDARMA na online supermarketu Košík.cz a naplňte svoji ledničku. Kromě Prahy a středních Čech si můžete pohodlné nákupy bez front vyzkoušet v regionech Brno, Ostrava, Olomouc, Zlín, České Budějovice, Tábor, Plzeň, Hradec Králové, Pardubice a Ústí nad Labem.

takze kdyz Praha, mam smulu a nemuzu ani takovej kupon na dopravu uplatnit :(
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlkoslav 15. 1. 2023 13:39

Proč bys nemohl? Vedle Prahy to lze i leckde jinde.
vlkoslav
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 1. 2023 13:46

vlkoslav: videj prece adresu doruceni ne? Takze kdyz se to veze na adresu v Praze, tak to nevezme system ten kupon ne? :(
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 15. 1. 2023 13:55

MirekM. píše:Vy, co jste zřídili Skip Pay v listopadu či na začátku prosince jste již dostali e-mailem odměnu 500 Kč za první měsíc (30 dnů) používání karty? Pokud ano, po kolika dnech od uzavření smlouvy?

Ano, založeno v listopadu a oba kody uz jsem dostal.
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod filas81 15. 1. 2023 14:43

zakládal jsem koncem listopadu a koncem roku jsem dostal první kod.
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 1. 2023 18:10

@ripper6:
Problém je pouze v tom, že občas nerozumíš úplně správně českému psanému textu (což chápu, zahraniční původ jsi na fórech už několikrát zmiňoval a z tvé češtiny je to ostatně i patrné, plně to respektuji). Ta tebou citovaná věta "kromě Prahy a středních Čech lze využít ve městech X, Y, Z" zde neznamená, že by Praha a střední Čechy byly vyloučeny z této akce, ale přesně naopak! Takto postavená věta, která slovem Kromě začíná, má význam rozšiřovací. Tedy ve smyslu, že kromě Prahy a středních Čech (kde je to samozřejmé, Košík.cz tam sídlí) to lze využít navíc i v těch dalších vyjmenovaných městech. Pokud by Praha a střední Čechy byly vyloučeny, bude věta postavena naopak, tedy například takto: "Můžete využít ve městech jako třeba X, Y, Z, kromě Prahy a středních Čech" - pak by skutečně byly vyloučeny.
Ostatně naznačil ti to už @vlkoslav, že Kromě takto na začátku věty má význam Vedle (tedy "mimo jiné"), ale z tvé reakce na něj jsi to nepochopil, můj detailnější rozbor už snad chápeš.
Konec okénka češtiny pro @ripper6 :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Mikkeline 16. 1. 2023 21:05

slavo963 píše:
Mikkeline píše:
slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.

Myslím, že si účtují službu, kterou nakonec neposkytli. Zkoušel jsi to nějak reklamovat či spíše je přemluvit k vrácení?

Nereklamoval jsem nic, bylo to par korun, jak jsem zkousel odlozit platbu a zaplatit jenom cast kartou. Po zaplaceni castky, jsem si uvedomil, ze jsem spravil botu a obratem doplatil zbytek prevodem, ale to byl jiz poplatek nauctovany - jeste pred odlozenim te system informuje o vysi, takze na tohle se nelze vymlouvat. Ja mel za to, ze ten poplatek bude uctovany az po skonceni bezurocneho obdobi a ne hned okamzite ;-]

Kdyz tak jim napis a mozna budou proklientski, i kdyz je vse dle podminek a "reklamaci" uznat nemusi.

Byli proklientsti, vratili mi to.
Mikkeline
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 1. 2023 21:23

:tleskani
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 17. 1. 2023 01:41

Jakým způsobem funguje ta platba za vyúčtování?
Když tam mám třeba napsáno "zaplaťte za 34 dní do 20.2. 2023", tak tím je míněno, že to mám zaplatit kdykoliv do 20.2., nebo až toho 20.2. mě naskočí celkové vyúčtování, které budu muset do určité doby zaplatit?
A to "zaplatit část vyúčtování" je na co, to znamená zaplatit jen část z té celkové částky? Pokud ano, jaké to má využití?
Jde mi o to, abych neplatil nějaké penále, ale zase abych zbytečně neplatil vyúčtování častěji, než je nutné.
A ten limit když vyčerpám, ovlivní to nějak do kdy se má zaplatit vyúčtování?
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 17. 1. 2023 04:28

Jestli nechceš platit vysoké úroky a poplatky, tak zaplatíš to vyúčtování kdykoliv nejpozději 20. den v měsíci celé.
jjrr
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka