Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
MirekM. píše:Vy, co jste zřídili Skip Pay v listopadu či na začátku prosince jste již dostali e-mailem odměnu 500 Kč za první měsíc (30 dnů) používání karty? Pokud ano, po kolika dnech od uzavření smlouvy?
slavo963 píše:Mikkeline píše:slavo963 píše:Nijak. 700 je v tahu. Pri mych pokusech v minulosti jsem podobne prisel o par desatek, ale aspon je zkusenost.
Myslím, že si účtují službu, kterou nakonec neposkytli. Zkoušel jsi to nějak reklamovat či spíše je přemluvit k vrácení?
Nereklamoval jsem nic, bylo to par korun, jak jsem zkousel odlozit platbu a zaplatit jenom cast kartou. Po zaplaceni castky, jsem si uvedomil, ze jsem spravil botu a obratem doplatil zbytek prevodem, ale to byl jiz poplatek nauctovany - jeste pred odlozenim te system informuje o vysi, takze na tohle se nelze vymlouvat. Ja mel za to, ze ten poplatek bude uctovany az po skonceni bezurocneho obdobi a ne hned okamzite![]()
Kdyz tak jim napis a mozna budou proklientski, i kdyz je vse dle podminek a "reklamaci" uznat nemusi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků