Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
peliculiar píše:PS: Je tu někdo, komu se podařilo navýšit původní úvěrový rámec nad (v mém případě) 15 000 Kč ještě z dob MallPay? Někde jsem zaznamenal, že by ta možnost být měla, ale nikdy mi to nic nenabídlo a ani jsem si nevšiml, že by se někde zmínili o tom, jak toho dosáhnout.
peliculiar píše:Snad jen kvůli té prodloužené záruce, nicméně i u teho mám pochybnosti jak to funguje - nečetl jsem nikde, že by to někdo úspěšně využil.
peliculiar píše:To je nějaká novinka, že odchozí platba přijde až další den a ne ve stejný den, jen s mírným zpožděním v řádu maximálně hodin? V březnu i v dubnu mi tyto semi-okamžité platby ještě fungovaly, na začátku května už ne. Konkrétně jsem posílal peníze ze SkipPay ve čtvrtek 2. května někdy před 15h na účet u Partners Banky, přišly až v pátek.
peliculiar píše:Vzhledem ke graduálnímu poklesu zajímavých výhod využívám SkipPay v podstatě pouze na výběry z bankomatu a převody prostředků na účet. Uniká mi nějaká opravdu zajímavá / lákavá výhoda?
Už ani ty jejich body nevyužívám, ne každý den jsem si vzpomněl zatočit v "loterii" a spousta bodů mi propadla a s výše uvedeným využíváním ani žádné nové body nezískávám.
Ani žádné postřehy ohledně (vývoje) výhod SP ... ?
Podpořit loajalitu zákazníků vůči českým e-shopům cashbackem
V loňském roce podle průzkumu Skip Pay o 7 % klesla zákaznická loajalita vůči ověřeným obchodníkům. To je na českém trhu neobvyklé – čeští zákazníci jsou obecně věrní. A právě v jejich věrnosti vůči českým obchodníkům je hodlá podpořit i Skip Pay. Připravuje proto cashback portál, díky kterému při nákupu u stovek partnerů budou moci zákazníci získat z každého nákupu část útraty zpátky – bude jim stržena z vyúčtování. „Chceme dát zákazníkům o důvod víc si najít ‚ty své‘ obchodníky, u kterých získají k nákupu něco navíc a díky tomu u nich budou nakupovat pravidelně, což je win-win,“ uzavírá Tomáš Krásný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků