Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod 123123123 1. 5. 2024 05:17

Žádost o SkipPay kartu prověřuje jen automat, ne lidi. :D Založi nebo zamítne to do pár sekund od odeslání.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 5. 2024 21:28

Převod peněz ze SkipPay do Partners neprobíhá okamžitou platbou?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod culti 1. 5. 2024 23:07

Měl by probíhat, ale už se mi 3x stalo, že neproběhl a změnili to na standardplatbu. Naposled včera odpoledne. Podezírám z toho, že problém bude na straně SkipPay.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Thom 2. 5. 2024 21:07

O víkendech nebo svátcích zadaná platba mi přišla většinou až v pracovní den. Jinak většinou tak do hodiny (v pracovní době).
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod peliculiar 5. 5. 2024 23:41

Ahoj, dlouho jsem to tu nesledoval, protože službu (snad) znám dost dobře a moc nového se asi neobjevilo, přesto ...

To je nějaká novinka, že odchozí platba přijde až další den a ne ve stejný den, jen s mírným zpožděním v řádu maximálně hodin? V březnu i v dubnu mi tyto semi-okamžité platby ještě fungovaly, na začátku května už ne. Konkrétně jsem posílal peníze ze SkipPay ve čtvrtek 2. května někdy před 15h na účet u Partners Banky, přišly až v pátek.

Vzhledem ke graduálnímu poklesu zajímavých výhod využívám SkipPay v podstatě pouze na výběry z bankomatu a převody prostředků na účet. Uniká mi nějaká opravdu zajímavá / lákavá výhoda?

Na platby používáme podnikatelskou KK MMB (1 % zpět ze všech plateb), takže 100 Kč za alespoň 5 plateb v celkové výši alespoň 10 000 Kč mi smysl nedává. Snad jen kvůli té prodloužené záruce, nicméně i u teho mám pochybnosti jak to funguje - nečetl jsem nikde, že by to někdo úspěšně využil.

Už ani ty jejich body nevyužívám, ne každý den jsem si vzpomněl zatočit v "loterii" a spousta bodů mi propadla a s výše uvedeným využíváním ani žádné nové body nezískávám.

Předem díky za případné reakce.

PS: Je tu někdo, komu se podařilo navýšit původní úvěrový rámec nad (v mém případě) 15 000 Kč ještě z dob MallPay? Někde jsem zaznamenal, že by ta možnost být měla, ale nikdy mi to nic nenabídlo a ani jsem si nevšiml, že by se někde zmínili o tom, jak toho dosáhnout.
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 123123123 6. 5. 2024 00:51

Já bych chtěl úvěrový rámec snížit a také to nejde.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod filas81 6. 5. 2024 07:08

Ve čtvrtek jsem splácel z ČS a za dvě hodiny bylo připsáno.
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2024 07:39

Diskuse zde byla ale o rychlosti odesílání peněz ze SkipPay, nikoliv o rychlosti připisování peněz na SkipPay :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 6. 5. 2024 09:31

peliculiar píše:PS: Je tu někdo, komu se podařilo navýšit původní úvěrový rámec nad (v mém případě) 15 000 Kč ještě z dob MallPay? Někde jsem zaznamenal, že by ta možnost být měla, ale nikdy mi to nic nenabídlo a ani jsem si nevšiml, že by se někde zmínili o tom, jak toho dosáhnout.

Nejde to, možnost navýšit limit platí pouze pro nové klienty a to ještě jen po dobu 3 měsíců.

Můžu si navýšit limit v balíčku MAXI?
Ano, v případě že jste si zvolili nižší limit, než který jsme vám v žádosti o balíček MAXI nabídli. Stačí kliknout na banner s nabídkou navýšení limitu v Zákaznické zóně nebo v mobilní aplikaci. Ale pozor, jde to jenom do 3 měsíců od zřízení balíčku MAXI.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukas1107 6. 5. 2024 09:52

peliculiar píše:Snad jen kvůli té prodloužené záruce, nicméně i u teho mám pochybnosti jak to funguje - nečetl jsem nikde, že by to někdo úspěšně využil.

Já prodlouženou záruku využil a bez problémů proplaceno
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 5. 2024 15:29

je spoluucast 500Kc podobne jako u klasicke CSOB KK?
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 13. 5. 2024 11:15

ano

https://skippay.cz/prodlouzena-zaruka
Ať to stojí, co to stojí, fixní spoluúčast je pouze 500 Kč
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 5. 2024 22:05

Kde najdu v IB připojené telefony pro SB?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod peliculiar 19. 5. 2024 17:36

peliculiar píše:To je nějaká novinka, že odchozí platba přijde až další den a ne ve stejný den, jen s mírným zpožděním v řádu maximálně hodin? V březnu i v dubnu mi tyto semi-okamžité platby ještě fungovaly, na začátku května už ne. Konkrétně jsem posílal peníze ze SkipPay ve čtvrtek 2. května někdy před 15h na účet u Partners Banky, přišly až v pátek.

Nikdo nemá žádný postřeh ohledně rychlosti odesílání plateb ze SP na bankovní účet?

peliculiar píše:Vzhledem ke graduálnímu poklesu zajímavých výhod využívám SkipPay v podstatě pouze na výběry z bankomatu a převody prostředků na účet. Uniká mi nějaká opravdu zajímavá / lákavá výhoda?

Už ani ty jejich body nevyužívám, ne každý den jsem si vzpomněl zatočit v "loterii" a spousta bodů mi propadla a s výše uvedeným využíváním ani žádné nové body nezískávám.

Ani žádné postřehy ohledně (vývoje) výhod SP ... ?
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 19. 5. 2024 20:11

Ani žádné postřehy ohledně (vývoje) výhod SP ... ?

Viz. breznove oznameni:
https://skippay.cz/tiskove-zpravy/skip- ... je-limity/

Podpořit loajalitu zákazníků vůči českým e-shopům cashbackem

V loňském roce podle průzkumu Skip Pay o 7 % klesla zákaznická loajalita vůči ověřeným obchodníkům. To je na českém trhu neobvyklé – čeští zákazníci jsou obecně věrní. A právě v jejich věrnosti vůči českým obchodníkům je hodlá podpořit i Skip Pay. Připravuje proto cashback portál, díky kterému při nákupu u stovek partnerů budou moci zákazníci získat z každého nákupu část útraty zpátky – bude jim stržena z vyúčtování. „Chceme dát zákazníkům o důvod víc si najít ‚ty své‘ obchodníky, u kterých získají k nákupu něco navíc a díky tomu u nich budou nakupovat pravidelně, což je win-win,“ uzavírá Tomáš Krásný.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka