Nikdo nemá žádný postřeh ohledně rychlosti odesílání plateb ze SP na bankovní účet?
Mě tento měsíc přišly peníze hned, resp. v řádech minut. Posílal jsem SkipPay -> ČSOB.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Nikdo nemá žádný postřeh ohledně rychlosti odesílání plateb ze SP na bankovní účet?
peliculiar píše: Konkrétně jsem posílal peníze ze SkipPay ve čtvrtek 2. května někdy před 15h na účet u Partners Banky, přišly až v pátek.
SkipPay je ČSOB, takže by to mělo být opravdu hned, ne za několik minut. Jinak z mé zkušenosti je ČSOB snad nejpomalejší banka. Tím myslím, že stejný typ transakce je v jiných bankách výrazně rychlejší. Např. pošlu si z ČSOB okamžitou platbu někam jinam. Do cílové banky dorazí peníze hned, ale v ČSOB se změna na účtu projeví ve zmíněném "řádu minut". Jinak já sleduju opačný směr, tedy okamžité platby z jiné banky do ČSOB (na účet SkipPay). Trvá to od 15 minut do 2 hodin, nejčastěji mezi 15 a 20 minutami.beet píše:Mě tento měsíc přišly peníze hned, resp. v řádech minut. Posílal jsem SkipPay -> ČSOB.
MirekM. píše:Kde najdu v IB připojené telefony pro SB?
MirekM. píše:MirekM. píše:Kde najdu v IB připojené telefony pro SB?
Na chatu jsem se dozvěděl: telefony s instalací SB nelze ze systému odebrat ani zcela deaktivovat - po přihlášení na novém telefonu (stane se primárním) se starý stane pasivním. Nelze na něm nic potvrzovat, tedy ani potvrdit přihlášení do IB, jen se pasivně podívat do účtu. V IB není vidět seznam připojených telefonů, natožtak je zcela deaktivovat nebo odstranit.
MirekM. píše:Dnes (sobota) opět jako před měsícem nefunguji okamžité platby do banky, co je bez problémů přijímá.
slavo963 píše:MirekM. píše:Dnes (sobota) opět jako před měsícem nefunguji okamžité platby do banky, co je bez problémů přijímá.
Do jake banky?
Z důvodu náhodných mikrovýpadků na komunikační trase může občas dojít ke zpoždění platby či k jejímu odmítnutí. K odmítnutí platby z těchto důvodů dochází v 0,1 až 0,2 procentech případů (1 až 2 platby z tisíce okamžitých plateb).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků