Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 6. 2024 14:57

Kdyby by byl A-limit pro banku odesilatele jiný pro každého příjemce v XAMOSu, tušil bych kde je problém. Pokud je A-limit pro banku odesilatele společný pro všechny příjemce (to netuším), pak jsem s řešením problému mimo systém.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 6. 2024 20:55

Neřešilo se to tu už, s tím že některá banka prostě neumí poslat peníze do PB, že prostě nemá PB "definovanou" jako banku s okamžitými platbami?
Možná to nemá i Skip pay.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 2. 6. 2024 23:37

Schválně bych zkusil poslat OP ve směru ČSOB → PB. Pokud neprojde, tak je problém na straně ČSOB. Pokud projde, tak je problém jen na straně SkipPay.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 3. 6. 2024 06:11

Z ČSOB do Partners Banky okamžité platby fungují bez problému (v sobotu jsem si ze Skip Pay posílal do ČSOB, což přišlo okamžitě a následně přeposílal do Partners, což bylo okamžitě také)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 6. 2024 06:47

Sobotni platba ze SkipPay do PB dnes (pondeli) dorazila po 7 hodine. Pouceni z krizoveho vyvoje mohlo byt jiz 1. 5. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod culti 3. 6. 2024 08:37

Evidentně ve SkipPay nezaregistrovali, že PB umožňuje okamžité platby a nebo si nedovedu vysvětlit, proč by to záměrně do této banky blokovali. Na druhou stranu je divné, že z ČSOB to funguje, což je v podstatě SkipPay.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pivinecek 4. 6. 2024 04:11

Okazita platba o svatcich a v nedeli nefungovala na prevod z RB do Partners od vzniku Partners. Vsedni dny vse OK. Mam to uz 3 tydny na reklamaci v RB a furt mi odepisuji ze problem resi a vysledek zadny furt neni. Soboty otestovane nemam. Vzdy jsem musel pinkat prachy RB - Čsob - Partners a to fungovalo o svatcich a nedelich.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dvorik 15. 6. 2024 08:13

Jaky mate max. limit (z onoho Maxi 50tis.), ktery lze poslat na ucet? Ja dostal jen 20 tis.
Diky.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 15. 6. 2024 08:21

Limit pro poslání na jiný účet je vždy 20 tisíc. Bývalo neomezeně, ale pak to plošně zařízli na 20.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 6. 2024 08:40

Na dotaz e-mailem 3. 6. na info@skippay.cz proč nefungují okamžité platby do Partners se neráčili dodnes odpovědět (tentokrát jsem kontroloval i SPAM) ... :-(
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 21. 6. 2024 06:57

Predpokladam po castecne splatce mohu pokracovat v utrate i kdyz bude celkova utrata v měsíci pres prideleny ramec a nedude to mit vliv na odmenu 100 Kc pri plne splatce na konci mesice. Jsem v obraze?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 21. 6. 2024 08:50

Ještě jsem předchozí příspěvek upravil, aby byl jednoznačnější.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod 12341234 21. 6. 2024 08:54

Jo.
12341234
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 21. 6. 2024 10:01

Jde nějak splatit částečnou splátku KK SkipPay jinou KK? Vidím jen v IB částečnou splátku přes účet.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod 12341234 21. 6. 2024 10:11

Ne.
12341234
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka