Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 12. 2024 16:21

Prepokladam, ze musi byt zaplaceno najednou cele vyuctovani a ne "postupne". A musi se "iniciovat" splaceni, nebo jednoduse staci poslat castku z ulozeneho vzoru z jine banky?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomm001 12. 12. 2024 17:09

Podmínky budou stejné, jako byly předtím, takže určitě platba celého vyúčtování.
A co se týče té platby, tak pokud je to převodem, tak je to jedno, zda je to že vzoru nebo přímo z aplikace. Vždy jen zkontrolovat, zda sedí údaje a určitě nějaký VŠ. Pokud to bude na každé vyúčtování shodné, tak pak není problém platit jen uvedenou částku přes vzor z bankovnictví.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 12. 2024 19:45

cu a VS na splaceni se u SP nemeni
slavo963
Inventář

Tento příspěvek byl odstraněn.
eur.martin

Odeslat příspěvekod eur.martin 12. 12. 2024 19:56

Ani by mě nepřekvapilo, pokud by SkipPay považoval splátku provedenou platební kartou za nezaplacenou v rámci bezúročného období, a to na základě podmínek, které od prosince ruší možnost platit kartou. Pokud to funguje jen z důvodu, že jste neaktualizoval svou aplikaci, může SkipPay tuto situaci využít a považovat platbu za nezrealizovanou. V takovém případě může platbu vrátit jako chybnou, nebo uvést jiný důvod, například že platba nebyla správně spárována s podporovanou pohledávkou, nebo že tento způsob platby již podle nových podmínek není podporován. Pokud klient neaktualizoval svou aplikaci a nereagoval na změny podmínek, mohl tímto porušit smluvní ujednání, což může mít za následek i sankce, jako například úroky z prodlení. Už vidím, jak budou klienti reagovat, až obdrží účet s vysokým úrokem k úhradě.
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 12. 2024 20:32

To by APP museli ale vydat s patřičným předstihem a né s křížkem po funuse.
Mně se s aktivními automatickými aktualizacemi APP aktualizovala až 2. 12. cca ve 4 hod. ráno a plnou splátku jsem splácel již 1. 12. dopoledne, jako téměř každý měsíc, nejen přes KK, ale i přes účet.
Záhy po splátce KK dorazil ze SkipPay e-mail:
Vyučtování za listopad zaplaceno
Krásný den, ***,
platba vašeho vyúčtování k nám v pořádku dorazila. Váš limit je díky tomu opět navýšen a nic vám nebrání pustit se naplno do dalších chytrých nákupů se Skip Pay.

-- 12. 12. 2024 21:03 --

eur.martin: máš vůbec ve SkipPay účet nebo jsi jen hlásná trouba SkipPay bez účtu?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 12. 2024 22:09

Asi tak no. 1.12. zadna aktaulizace vydana nebyla a slo normalne pres aplikaci kartou zaplatit. Chtel bych videt argumentaci financnimu arbitru :-)

-- 12. 12. 2024 22:13 --

A ze jde nadale splatit dluh kartou, je jenom chyba(neschopnost) Skippay zatrhnout dane platby v systemu. Nechce se mi verit, ze je to tak slozite. Proste neschopnost(diky za ni).
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomm001 12. 12. 2024 23:40

Kde je nějaká oficiální informace o tom že není možné platit kartou, kromě toho, co bylo zmíněno u vyúčtování? Aktuální VOP pro Maxi účet jsou platné již od 4.10., kdy se ještě platba kartou neřešila.
Na jejich webu ve FAQ je stále uvedeno, že vyúčtování je možné platit kartou.
Nikde jsem informaci nedohledal, ani v mailu.

Používám aplikaci a ta po mě dosud žádnou aktualizaci nevyžaduje. Neprocházím denně obchod, abych zjistil, jestli náhodou nějaká nevyšla.
Přílohy
IMG_20241212_233707.jpg
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 12. 2024 02:48

Jestli to neumoznoje nova aopka, tak to urcite ta firma povazuje za vyresene. Ted jen zalezi na tom, jestli umozneji fungovani stare aopky, jak dlouho a zda jim bude vadit tech par jednotek nebo desitek klientu, kteri budou dal hradit vyuctovani kartou.
;-)
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 1. 2025 03:22

Jestli chcete neco napsat do noveho roku, tak to radeji nepiste, at to dlouho vydrzi!. :potichu

Stare dobre ceske prislovi pravi: Jak na novy rok, tak po cely rok.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 1. 2025 07:07

Mne uz zaplatit kartou vyuctovani nejde, ani na webu ani v apce(kterou nemam stale aktualizovanou)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 1. 2025 08:02

Ten kolotoc je vonicem, prosinec jsem protocil snad kazdy den a nejcastejsi vysledek byl nic.

Obrázek
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 08:06

Zrovna jsem si vytočil 50 Kč slevu na vyúčtování.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 1. 2025 08:08

netocim, radsi setrim body na 100kc slevu(400b), jeste mam tak do cervna, pote co druhy mesic(mesicne ziskam 200 -250b)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 1. 2025 08:18

myšpulín píše:Zrovna jsem si vytočil 50 Kč slevu na vyúčtování.

Ja dnes zase nic.
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka