Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bodyczech 13. 1. 2025 17:34

Podminky jsem splnil. Ale zadna informace do aplikace ani e-mailem neprisla. Jsou trapni a neslusni sasci.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 1. 2025 17:35

Ne, ani emailem.

Ale mozna to bylo mysleno tak, ze kdo v prosinci splnil a zatim body v lednu nevymenil, danou informaci poslali.(ja jsem splatil SP hned 1.1. akupon pouzil)
Je zde nekdo, kdo mel v prosinci splneno a nestihl kupon v lednu vyuzit? Prisla nejaka informace?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 13. 1. 2025 17:40

Tohle je docela velká prasárna: lákat na odměnu a zrušit ji bez varování. Shodou okolností, přesně totéž mi udělala ČSOB před mnoha a mnoha lety. Kulisy se mění, herci zůstávají.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 13. 1. 2025 17:41

Slavo: ano ja. Splneno a zatim sleva neuplatnena a zjevne uz ani nebude. Viz predchozi prispevek, zadne info o konci odmeny.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 1. 2025 18:38

njn, utahuji srouby, na tvem miste bych zkusil "reklamaci", jesli ti napisou podobnou bekarnu jako Mirkovi

Ale karavana jede dal, zatim to 140kc na sporaku hodi a nadale lze kartou vyuctovani platit a dostat zdarma ramec z jine kreditky(takze defakto 280Kc bezpracnejsi profit), uvidime do kdy.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod stram 13. 1. 2025 18:44

Taky jsem měl splněno a sleva zmizela. Ještě jsem se koukal v den kdy zmizela a na webu SkipPay byla stále inzerovaná jako jedna z výhod, škoda, že jsem neudělal sreenshot... i když by byl stejně k ničemu. Jen to dokazuje prasárnu celé situace, podobně jako před pár lety kdy body člověk zíkával i za převody což zrušili a asi bych to i pochopil, kdyby to neudělali taky v průběhu měsíce, bez upozornění a ještě to pak udělalo bordel ve vyúčtováních kdy neseděl počet bodů v minulých měsících...

Na SP mi vyhovovalo, že není nutné nijak hlídat kdyby nastalo cokoliv, přestal bych ji využívat/zapomněl bych nebo na rok umřel :-), když je karta bezplatná.
Od zrušení mě zatím drží to, že pak už ji znova nezaložím (jestli bude někdy nějaký důvod... )

Asi založím kreditku u ČS, sice musím hlídat, abych neumřel, ale tu 3ku měsíčně splní člověk vždy... Jne škoda, ž se počítají jen internetové platby....

Moneta je lákavá na prvního půl roku, ale pak má taky jen 1% a ještě jen v rámci omezeného balíčku, to už je lepší na dlouhodobé užívání ČS.

Nebo je tu ještě něco zajímavějšího co má aspoň 1% i z fyzických plateb ?
T212 s 0,5% už pro mě zajímavá není a zbytečně víc kreditek taky nechci, stačí už ta hromádka běžných karet :-)

P.S. na SkipPay čekám kdy zavedou měsíční poplatek, aby zlikvidovali i ty poslední potenciální zákazníky
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 1. 2025 18:58

mKreditka plus...ale je nutno plnit limity a 1% je z plateb na terminalu pres mobil/hodinky/prsten

nevim, jaky je aktualni stav u CS a mkreditky eshop s navazanim na CRV, jestli se nadale splnuje podminka "internetovych" plateb(myslim ze mKreditka eshop uz ne)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 13. 1. 2025 19:21

Kreditka ČS v kombinaci s CRV stále dává cashback za "internetové" platby ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Kacitko 14. 1. 2025 12:40

MirekM. píše:Došel někomu v prosinci e-mail s upozorněním na zrušení odměny (vratky) 100 Kč do vyúčtování za 400 b.?

Mně přišla pushka, že ve čtvrtek 9. 1. bude poslední šance vyměnit body za slevu do vyúčtování. Většinou platím až na konci bezúročnýho období (tj. k dvacátýmu) a s tím uplatňuju i slevy. Tak tentokrát jsem uplatnila hned a tím pádem za prosinec jsem stihla uplatnit. Ale mail o zrušení mi nepřišel...
Naposledy upravil Kacitko dne 15. 1. 2025 08:38, celkově upraveno 1
Kacitko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 1. 2025 14:06

Kacitko: Jest s podivem, že ostatním žádná informace o zrušení odměny nedošla jen Tobě ... Kdy Ti došla informace o zrušení odměny formou push?
Ale když čtu Tvůj příspěvek, nějak mně to nedává smysl. Platíš většinou na konci měsíce, když končí bezúročné období 20-tého v měsíci?
EDIT: všech Tvých 16 příspěvků je na téma SkipPay, něčím mně to zavání, rád bych se mýlil ...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod bodyczech 14. 1. 2025 17:08

stram píše:Taky jsem měl splněno a sleva zmizela. Ještě jsem se koukal v den kdy zmizela a na webu SkipPay byla stále inzerovaná jako jedna z výhod, škoda, že jsem neudělal sreenshot...

Tato sleva je stále inzerovaná jako jedna z výhod. Její zrušení byl takový kvapík, že ani dosud nestihli upravit své stránky.
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 1. 2025 18:31

Také vidím inzerovanou odměnu "Sleva 100 Kč na vyúčtování" na stránkách SkipPay v části odměny. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod stram 14. 1. 2025 18:35

Ano je to tam, beru svůj blud zpět, koukal jsem včera asi jinam :-)
O to větší prasárna to je, nebo jako v každém korporátu jedno oddělení neví co dělá druhé a o tom, že už slevu nenabízí se dozví v blízkých týdnech.
Možná mají speciální oddělení na odměny a teprve je budou rušit :-)
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 1. 2025 02:06

Berte to z jejich pohledu, prodelecna firma generujici ztratu je tesne pred krachem.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Kacitko 15. 1. 2025 08:47

MirekM.: sry upravila jsem. Koncem měsíce bylo myšleno konecem bezúročnýho období. Pushka přišla 7. 1. klikla jsem a byla jsem v apce na slevách před platbou.
Btw co je špatně na tom, že přispívám jen tady?
Kacitko
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka