Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 1. 2025 11:05

Zavani to pracovnikem SkipPay nebo nekym SkipPayem nastrcenym na foru na zametani problemu ventilovanych zde foristy.
EDIT: po Tvém vystoupení o zaslání informace o zrušení odměny, když se zde nikdo z fóristů neozval, že mu tato informace také došla.
Naposledy upravil MirekM. dne 15. 1. 2025 14:59, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod fijosh 15. 1. 2025 11:30

Ty by sis měl dát na nějakou chvíli pauzu od internetu, nebo alespoň od tohohle fóra, už ti ty věčný spiknutí finančních institucí lezou na mozek. :mrgreen:

Pořád lepší, když se člověk věcně vyjadřuje k jednomu tématu, než bejt v každym ho*ně za kvrdlačku jako někteří experti na všechno, kteří se za každou cenu musí vyjadřovat k tématům, i když k nim zrovna nemají co říct...
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 1. 2025 14:42

Stačilo si pospojovat informace co zde v tomto vlákně zazněly a pokud máš všech pět pod čepicí, což asi dle Tvé reakce nemáš a to platí o těch srdíčkářích na Tvém příspěvku, došli by jste k podobnému závěru jako já. :-)
Jak zde začne přispívat nějaká ženská, některým pánům z jejich příspěvků z principu měkne mozek ... :-(
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 15. 1. 2025 21:27

MirekM. má pravdu. A dál to rozebírat nechci!
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2025 05:25

Takže se mi to jeví tak, že se zde vyskytuje profík od "banky" a ten se nezdráhá vyloženě lhát? Hezké.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 16. 1. 2025 07:15

Slova "se mi to jeví tak, že" škrtni a pak budeš mít pravdu.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 1. 2025 07:30

Alespon vite, proc vyhody zrusili a proc jsem psal, co jsem psal, hned na novy rok.

aaaa píše:Jestli chcete neco napsat do noveho roku, tak to radeji nepiste, at to dlouho vydrzi!. :potichu

Stare dobre ceske prislovi pravi: Jak na novy rok, tak po cely rok.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2025 08:55

Rop: To můžeš škrtnout ledatak Ty ve svém vyjádření, já, obyčejný smrtelník, se mohu pouze dohadovat (díky Tvé všeříkající nápovědě). :) Jinak se moc těším, až tu zase někdo bude banky obhajovat a psát, jaký jsem tu všichni nezbedové, jak ty hodný banky zlobíme.

osobne: Se furt neopakuj, stejně se Ti uznání nedostane.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 1. 2025 09:07

Tezko muze tisicina promile klientu ovlyvnovat ruseni benefitu(nejsme stred sveta zde na foru). Jsou to proste amateri v CSOB, nejsou schopni poresit platebni branu, dodrzovat vlastni podminky(davali nadale CB za platby dobirek, i kdyz to v podminkach vyloucili pred vyse rokem, atd atd).
A nekdo ma jeste drzost se nalogovat z banky a lhat. O tom svedci, ze si neumi ohlidat ani nejakou anonymni VPN a ne to jeste vlastni podminky 8-P
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod bodyczech 16. 1. 2025 13:02

slavo963 píše:njn, utahuji srouby, na tvem miste bych zkusil "reklamaci"

Zkusil jsem reklamaci a uspěl. Chápu, že se rozhodnou pro změnu podmínek a kvituji, že nakonec uznali můj nárok za řádné splnění. Nic to však nemění na faktu, že ukončení slevy na vyúčtování nezvládli.

Na Kačítko nebuďme tak přísní, ona vlastně neřekla, že se Skipym nemá nic společného. A jen papouškovala zavádějící info, které dostala…
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2025 13:57

Kacitko píše: ... Mně přišla pushka, že ve čtvrtek 9. 1. bude poslední šance vyměnit body za slevu do vyúčtování. ...

Tohle je papouškování a není to lež?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 1. 2025 14:15

Již jsem nechtěl, ale nedá mě to když vidím těch 5 srdíček u příspěvku od fijosh viewtopic.php?p=13852325#p13852325.

13. 1. po 18 hodině jsem poslal do SkipPay e-mailem odpověď na reakci z banky, kterou jsem zde uvedl 13. 1. viewtopic.php?p=13851479#p13851479:

"Dobrý den,

tak dle diskutérů na Finexpertu, kteří měli splněno v prosinci a buď v prosincovém vyúčtování odměnu 100 Kč za 400 b. uplatnili nebo neuplatnili, nedostali vámi popisovanou informaci ani do aplikace ani e-mailem.

Neopíjejte mě rohlíkem a nelžete do očí, tímto jste u mě ztratili veškerý kredit.

Na mez pevnosti vytočený klient, který vám ještě nedávno fandil a který má naštěstí i jiné kreditní karty ..."

Odpověď jsem doposud na e-mail ze Skippay nedostal, za to druhý den (14. 1.) ve 12:40 zde napsala příspěvek Kacitko.

Není vám nevěřícím Tomášům, kteří dělají se mě pípa a s Kacitka borku podezřelá souslednost informací a časů?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 16. 1. 2025 18:56

bodyczech píše:Na Kačítko nebuďme tak přísní, ona vlastně neřekla, že se Skipym nemá nic společného. A jen papouškovala zavádějící info, které dostala…
Jasně, product manager Skippay nemá se Skippay vůbec nic společného.
Dál jsou to jen zbytečné diskuze. Opakovat potřetí to nebudu!
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 1. 2025 19:11

Rope, nenech prchlivost cloumat svým majestátem, pak se dopouštíš interpretačních chyb. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 16. 1. 2025 19:18

Mohu se zeptat, jakých interpretačních chyb jsem se dopustil?

Mimochodem mám tolik práce, že na cloumání majestátem nemám čas :lol:
Rop
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka