Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 20. 10. 2020 07:32

Pabloson píše:jak se pravi v postnutym linku gdpr se nevztahuje na banky/financni instituce...

Jasně... Asi proto mají velké banky a pojišťovny na tuto problematiku celá oddělení. https://www.opojisteni.cz/pojistny-trh/ ... r/c:15567/
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lafayette16 20. 10. 2020 10:52

Vyzkoušel jsem funkci řemeslník do domu. Samozřejmě na to, co jsem potřeboval, je výjimka.
Moje původní představa - rozbije se pračka, zavolám, nechám si poslat někoho na opravu a je to vyřízeno. Samozřejmě to takhle nefunguje.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 20. 10. 2020 10:55

A můžeš teda popsat reálnou odpověď, co ti řekli? Předpokládám, že je tam omezení na stáří spotřebiče (třeba rok ž tři po záruce), pračka mezi vyjmenovanými spotřebiči bych si tipnul, že je. Pak bych čekal, ře do limitu budou plnit a pošlou opraváře.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 20. 10. 2020 11:26

No tak remeslnik neni opravar...(a opravare Mall pay nenabizi)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod čulibrk 20. 10. 2020 12:18

Zámečník
Asistenční služby Vám poskytneme, pokud si zabouchnete, nebo jinak mechanicky zablokujete vstupní nebo interiérové dveře, nebo pokud jste ztratili klíče nebo Vám je někdo ukradl a vy se nemůžete dostat domů (do Místa asistence). Asistence se však nevztahuje na vjezdová vrata garáže, vjezdové brány a vstupní branky, ani na poruchy elektrických či hydraulických pohonů vrat, bran či branek. GLOBAL ASSISTANCE zorganizuje a uhradí příjezd, odjezd, práci zámečníka a použitý materiál nezbytný ke zpřístupnění domu či bytu a uvedení předmětných dveří do stavu umožňujícího běžné užívání, maximálně však do výše Limitu.

4.2 Sklenář
Asistenční služby Vám poskytneme, pokud se Vám vysypou nebo rozbijí okna Bytu či Rodinného domu nebo skleněné výplně vstupních dveří. Asistenční služby Vám naopak neposkytneme, pokud se Vám rozbijí skleněné výplně stolů, interiérových dveří nebo skleněné či keramické doplňky. GLOBAL ASSISTANCE zorganizuje a uhradí příjezd, odjezd, práci sklenáře a použitý materiál, a to maximálně do výše Limitu.

4.3 Instalatér
Asistenční služby Vám poskytneme pro případ Asistenční události vzniklé z důvodu úniku vody, a to ze všech možných vodovodních rozvodů a baterií nacházejících se v Bytě či Rodinném domě nebo venkovních prostorách spjatých s Rodinným domem či Bytem, pokud jsou využívány výhradně Vámi v souvislosti s užíváním Rodinného domu či Bytu (např. předzahrádka). GLOBAL ASSISTANCE zorganizuje a uhradí příjezd, odjezd, práci instalatéra a použitý drobný materiál nezbytný k odstranění Asistenční události, a to maximálně do výše Limitu. Limit se nevztahuje na úhradu protékajících, či kapajících vodovodních baterií, toaletních nádob apod., dále se nevztahuje na poškození zahradních hadic, rozstřikovačů na kropení zahrady, závlahových systémů.

4.4 Plynař
Asistenční služby Vám poskytneme v případě, že by Vám začal unikat plyn, a to ze všech možných rozvodů nacházejících se v Bytě či Rodinném domě nebo venkovních prostorách spjatých s Rodinným domem, který jste nahlásili jako Místo asistence. GLOBAL ASSISTANCE zorganizuje a uhradí příjezd, odjezd, práce plynaře a použitý materiál, a to maximálně do výše Limitu. Limit se nevztahuje na plynové spotřebiče a zařízení, vztahuje se ale na únik plynu v oblasti připojení těchto spotřebičů.

4.5 Topenář
Asistenční služby Vám poskytneme pro případ, že Vám začne z topení v Bytě nebo Rodinném domě unikat voda. Asistenční služby se vztahují pouze na Byt nebo Rodinný dům ohlášený jako Místo Asistence. GLOBAL ASSISTANCE zorganizuje a uhradí příjezd, odjezd, práce topenáře a použitý materiál, a to maximálně do výše Limitu. Limit se nevztahuje na montáž a zprovoznění nových topných těles.

4.6 Elektrikář
Asistenční služby Vám poskytneme pro případ Asistenční události vzniklé z důvodu poruchy elektroinstalace, včetně jističů a pojistné skříně nacházejících se v Bytě či Rodinném domě, na které byla sjednaná asistence. GLOBAL ASSISTANCE zorganizuje a uhradí příjezd, odjezd.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 20. 10. 2020 13:11

je to na havárie, bohužel ne na běžné poruchy
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 20. 10. 2020 13:22

Dnes jsem o skipovací kartu zažádal a dostal jsem bez okolků 40000,- limit. Mám další 3 kreditky (s úvěrovým rámcem 80k) a Twisto 25k. Uvidíme, jak to bude fungovat a přinejhorším za půl roku zruším. Každopádně se to vyplatí i přes poplatek při slevě 10 % na Mallu.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod jan.za 22. 10. 2020 13:29

Mate uz nekdo tu kartu? Da se splacet prubezne behem mesice? Pokud mi daji nizky limit, tak se to pak kvuli poplatku za vedeni moc nevyplati. Nebo ano?
jan.za
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 22. 10. 2020 18:18

Ne, nedá se splácet průběžně, už se ptáš asi jako čtvrtý.
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 23. 10. 2020 06:48

Tak zpozdeni s kartami je z duvodu vadne serie, takze karty blokovali a museli objednat nove (vse je videt i v apce). Doruceni obycejne do schranky (byt melo byt doporucene).
A pozor na slevu 10%, dostanete ji ikdyz kartu jeste ani nemate (ma byt az pri jejim pouziti).
Karta nejde pridat do mobilu (neprijde overovaci sms) - alespon v mem pripade...
Prubezne splaceni budou zavadet, az si bude vice lidi stezovat (tak do toho ;)

Edit: tak nemoznost pridat kartu do mobilu byl globalni problem vsech karet mastercard (jiz opraveno)
Naposledy upravil milanBrno dne 23. 10. 2020 15:52, celkově upraveno 1
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 10. 2020 07:50

Stále nechápu zdejší humbuk kolem Mall karet, resp. projektu Mall pay jako celku. Vždyť se jasně od začátku profilují (a nijak to nezastírají) jako přímý konkurent Twista, po kterém v podstatě vše kopírují, jen se zpožděním několik let :). Takže u online obchodů kde lze službou Mall pay přímo jako platební metodou (bez karty) zaplatit mají výrazně méně než Twisto atd. V čem vás tedy Mall karta oproti té od Twisto tak oslovila, že jí zřizujete? Stále totiž žádný klíčový rozdíl nevidím (spíš nevýhody).
Jo jeden tu vlastně je, ale jen při velmi krátkozrakém pohledu: ZATÍM nemají banky Mall kartu narozdíl od Twisto jmenovitě ve výluce odměn kreditek, protože je nová. Ale ty podmínky třeba u RB (nebo Hello, která je od RB dost zkopírovala) jsou formulované tak, že odměny z Mall kartu mohou zablokovat i bez jejich změny, protože konkrétní produkty jako Revolut, Twisto, Curve jsou ve výlukách uvedeny jen jako příklady pro danou skupinu vyloučených služeb formulovanou popisem služby, ne jako komplexní výčet - a jelikož Mall karta je stejná skupina služeb jako Twisto, nevidím to s bonusy velmi brzy jinak. Tedy mi to přijde zejména u těch, co už Twisto kartu mají, jako zbytečné dublování zřizovat i tuto (zvlášť když je placená a splatitelná jen naráz).
Naposledy upravil minarjo dne 23. 10. 2020 07:56, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod 5005 23. 10. 2020 07:56

No Twisto asi neumožňuje výběry z bankomatů? Jesli Mall Pay jo, tak má výhodu pro jednodušší točení peněz a získávání bonusů.
5005
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 10. 2020 08:12

Ale to záleží zda tu odměnu někdo z emitentů kreditek za X měsíců ještě vyplatí :). Jak píšu výše, když služby Twisto, Revolut, Curve... u kreditek některé banky už mají ve výluce i takto jmenovitě (tedy sledují to), nevidím vyloučení Mall pay na moc dlouho, když je to skupina stejná jako Twisto...
Nebo je možná limitace i z druhé strany, úpravou ceníku či limitů Mall pay pro bankomaty ze strany ČSOB. No uvidíme - ale myslím, že ČSOB se z projektu Cool karta natolik poučila, že zde podobnou "chybu" nezopakuje na tak dlouho jako u ní :D
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod hannys85 23. 10. 2020 14:06

Chodí Vám ověřovací SMS při platbě kartou na internetu ? Kartu mám normálně aktivovanou, vyzkoušen výběr z bankomatu i platba v obchodě, ale při platbě na internetu (zkoušel jsem tři různé obchody) mi nikdy nedorazila ověřovací SMS. Telefonní číslo mám nastaveno správně.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Schwarzie 23. 10. 2020 14:29

minarjo píše:V čem vás tedy Mall karta oproti té od Twisto tak oslovila, že jí zřizujete?

Hotovost zdarma az na 50 dni a to je oficialni vlastnost, nikoliv nedostatek v nastaveni, neci opomenuti apod.
Schwarzie
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka