Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod czpetr 1. 11. 2024 09:58

Poslední platba kartou a jistých 350Kč a od ledna skipay zruším.:-)
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peliculiar 4. 11. 2024 17:21

slavo963 píše:Ktera kreditka davala CB za splaceni SP?

ČSAS a taky tu padla zmínka o nějaké RB kartě.

slavo963 píše:Tak jeste muze SP dat 100 Kc za utratu 10K + 5x platbu (za 400b), t.j. 1% CB. A stale hodi zopar kacek (stovku) prevodem ramce na sporak ;-)

Tyhle podmínky jsem přestal plnit, už takhle všechny podmínky pro různé slevy a cashbacky řízení všeho komplikovaly natolik, že jsem posledních pár měsíců používal SP jen na ukládání úvěrového rámce na spořící účet s takhle to pořád dokola točil. Použitelné výhody z mého pohledu začaly pomalu mizet už od doby, co se stala z Mallpay Skipay. :-)

bubocz píše:
JakubAsgard píše:V zásadě ano, ale pro mě výhoda v tom, že běžná kreditka neumí převody na účet, SkipPay ano, takže běžné platby, které nelze platit kartou se dají platit ze SkipPay a pak vždy jednou k měsíci dorovnat jedním převodem z vlastního ...

Tak v tomto je asi Twisto lepší - taky mohu zaplatit účty a pak 10000 zaplatit kartou (sice bez bonusu, ale při platbě kreditkou pořád získám nějaký cash flow).

Opravdu je Twisto lepší? Nikdy nepodařilo poslat platbu pryč tak, aby v den zadání příkazu (Snap) přišla na požadovaný účet. Nikdy a že těch pokusů bylo ... Navíc zadávání Snapu je podstatně složitější než v SP zadat převodní příkaz, byť je SP limituje pouze do výše 20K Kč.
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 11. 2024 18:30

Bylo v minulosti možné spatit částečnou splátku kartou?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Schwarzie 4. 11. 2024 18:41

Ne.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 4. 11. 2024 20:47

peliculiar píše:Opravdu je Twisto lepší? Nikdy nepodařilo poslat platbu pryč tak, aby v den zadání příkazu (Snap) přišla na požadovaný účet. Nikdy a že těch pokusů bylo ... Navíc zadávání Snapu je podstatně složitější než v SP zadat převodní příkaz, byť je SP limituje pouze do výše 20K Kč.

Však takovou rychlost u Snap platby Twisto neslibuje ani nikdy neslibovalo:

Jak dlouho trvá proplacení faktury nebo složenky?
Pokud váš požadavek na službu Twisto Snap dostaneme během pracovního dne, tj. ve všední dny mezi 9:00 - 17:00, je vyřízen buď ještě tentýž den, či maximálně do dvou dnů. V případě, že fakturu nebo složenku obdržíme po pracovní době, víkendu nebo ve svátek, věnujeme se ji hned následující pracovní den. O proplacení faktury nebo složenky přes Twisto Snap jste informováni e-mailem.

A k zadání Snapu stačí nahrát nebo poslat e-mailem složenku či fakturu a je hotovo, není v tom žádná složitost.

S Twistem jsme zde ale OT...
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 11. 2024 20:08

8. 11. v e-mailu došla informce:
"Získali jsme licenci platební instituce
Na začátek jedna skvělá zpráva. Třikrát sláva, další důležitá licence od České národní banky je konečně naše a otevírá nám spoustu nových možností. Expanzi na zahraniční trhy, více chytrých služeb, neomezené vylepšování těch současných – to všechno pro vás chystáme. Máte se na co těšit!"
Již se těším na zrušení splátky KK SkipPay jinou KK. :-(
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod icemat 12. 11. 2024 19:53

A další bude třeba zrušení platby převodem nebo zpoplatnění výběru z bankomatu.
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 11. 2024 09:33

Listopadovou utratu jeste pujde splatit kartou nebo uz ne?

Prvniho prosince je nedele, to by nemuseli stihnout aplikovat zmeny?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod wurk 17. 11. 2024 10:40

ne
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 17. 11. 2024 16:45

No ale na konci listopadu to ještě předpokládám půjde.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 11. 2024 16:55

To ano, kdyz teda nebudes po splatnosti.(u mne 20.)
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 11. 2024 17:34

Splatnost maji snad vsichni stejnou. :D Ale proc by to nemelo jit splatit kartou i po splatnosti?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 11. 2024 20:51

no jestli mu nebudou vadit uroky
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 17. 11. 2024 21:11

icemat píše:A další bude třeba zrušení platby převodem nebo zpoplatnění výběru z bankomatu.

Nevím jak komu, ale mně doposud používání KK SkipPay postupně jen zhoršují, ale to se dalo čekat dle přísloví, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.
Pokud zruší postupně i benefity, co uvedl icemat, stane se z KK SkipPay tuctová KK, pouze s vratkou 100 Kč za útratu min. 10 kKč a 5 plateb u obchodníků, což mohu bez uvedených podmínek získat, jak již bylo dříve uvedeno u KK ČS přes Curve.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dvorik 18. 11. 2024 00:06

jir.vesely píše:No ale na konci listopadu to ještě předpokládám půjde.

No samozrejme, ze to nepujde. Jedine bys platil jeste vyuctovani za rijen a to po splatnosti.
Utratu za listopad uhradit ke konci listopadu kartou nelze, kdyz neni jeste vystaveno vyuctovani.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka