Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 5. 2025 17:58

myšpulín píše:Rušit asi není třeba, při nepoužívání nic nestojí přeci?

Otázka jak dlouho. Tipnul bych si, že spoplatnení do určité hranice čerpání bude jeden z posledních zoufalých kroků o záchranu SkipPay.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mojmax 4. 5. 2025 12:54

stepano píše:Dostal jsem podruhé 20kč za splátku vyúčtování převodem. Je to někde uvedeno jako bonus nebo je to jen dočasně?

Taky jsem dostal dalších 20 korun.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 4. 5. 2025 13:00

Jak vysoka splatka to musi byt? Kdyz bude splatka 1 Kc, dostanu take 20 Kc?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod slavo963 5. 5. 2025 09:06

Myslim, ze nekdo psal, ze nemusi jit o splaceni cele castky najednou, ale nevim, kolik je teoreticke minimum, aby se dvacka vyplatila.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wurk 5. 5. 2025 13:20

jde nejak dopredu zjistit, za kolik bodu by byl prevod?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eur.martin 5. 5. 2025 15:01

Další logický krok je ze strany SkipPay omezit transakce typu Revolut atd. A zahrnout je jako hotovostní s poplatkem 1 %, jako některé kreditky.
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 5. 2025 15:13

Za ty naše "rady", jak si zachránit kožich, by nám mohli dát nějaké lízátko ... :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod beet 12. 5. 2025 12:30

Dnes jsem si cvičně zkusil poslat peníze za SkipPay na účet. V kroku před odesláním mi to psalo poplatek 0Kč. Viz. printsceen.
Po popvrzení v mobilu mi strhli poplatek 200Kč. Už jsem psal reklamaci. Evidentně to zase nedotáhli. :-)

Capture.PNG
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 12. 5. 2025 15:53

Mně to normálně ten poplatek vypočítává v pořádku hned od prvního dne kdy byl uplatňován.
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod beet 12. 5. 2025 19:15

I na webu? Ten printscreen je z webu.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 12. 5. 2025 19:28

Ano, i na webu mi to funguje správně B)

Obrázek
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod beet 12. 5. 2025 19:31

Už jsem prisel na to kde maji chybu. A dela mi to stejne na webu i v apce. A jsem schopny to replikovat. Poplatek mam vzdy 0.

Uz jsem dostal odpoved z reklamacniho. Pisou, ze ty poplatky avizovali dopredu v zakone lhute a nic mi nevrati.

Ted je otazka jestli ma cenu vyhrožovat arbitrem, na zaklade prinscreenu kde jasne vidim, ze poplatek za poslani penez bude 0Kč.

-- 12. 5. 2025 19:36 --

.
Přílohy
Screenshot_20250512-193443.png
Screenshot
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stram 12. 5. 2025 19:46

Já bych to klidně zkusil, když stejná situace nastane v obchodě a u zboží je cenovka 100kč a na pokladně mi účtují 200kč, musí dodržet cenu na cenovce, která je u zboží.
Otázkou sice je jak to bude v tomhle případě a je mi jasné, že SkipPay, které mění podmínky za běhu uprostřed období asi nebude moc proklientské...

Ještě že už jsem je zrušil > převedl k mbank a mám 1% z plateb zpět i když i tam je to asi otázka času než to zkrouhnou :-(
Vypadá to na konec zajímavých kreditek v Čechách....
stram
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stepano 12. 5. 2025 20:31

No ale jejich ceník je směrodatný, tam ten poplatek jasně mají. Pokud se ta chyba na webu dá zreplikovat, tak bych je na to upozornil. Třeba se k tomu pak postaví čelem a ještě to poděkují za nalezení bugu.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dr.D 12. 5. 2025 21:37

Ta chyba je stejná na webu i v aplikaci, prostě když v historii klikneš na Zopakovat platbu a nezměníš částku, tak neproběhne script na výpočet poplatku. Protože u nové platby je defaultně nastavená nulová částka a uživatel ji musí nastavit a v reakci na to proběhne script. Není to žádná raketová věda. :-D
Dr.D
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka