Můj peněžní fond v Togu 9,6 milionu

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod redhaven 23. 12. 2019 00:18

Přišel mi mail mj.: "Je zřejmé, že jste neobdrželi svůj fond, který je ve výši 9,6 milionu USD z důvodu zkorumpovaných vládních úředníků............Národní ústřední úřad Interpolu posílený Organizací spojených národů a Federální úřad pro vyšetřování úspěšně předal mandát současnému prezidentovi Togo Jeho Excelence Faure Gnassingbé, aby posílil výkon zúčtování všech zahraničních dluhů vůči vám a dalším jednotlivcům a organizacím, které mají bylo zjištěno, že neobdrželi smluvní částku, loterii / hazard, dědičnost a podobné....
Jak byste nyní chtěli obdržet platbu? Protože máme dva způsoby platby, a to šekem Cashier nebo kartou Visa ATM?

VISA ATM CARD: Vydáme vám vlastní ATM kartu založenou na pinech, kterou budete používat k výběru až 10 000 $ za den z jakéhokoli bankomatu, na kterém je Logo Master karty a karta musí být obnovena v roce 2023. Také s kartou ATM budete moci převádět své prostředky na svůj místní bankovní účet. Karta ATM je dodávána s příručkou nebo příručkou, která vás poučí o tom, jak ji používat, i když nemáte bankovní účet."

V čem je podvodný fígl ? Praní špinavých peněz ? Nebo v dalším mailu by chtěli poplatky na právní služby zaplatit ? :D
Jako ale se.e mě že mám v Togu umrtvených i těch blbejch 9,6 milionu USD ..
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod yndezit 23. 12. 2019 00:35

Však jim napiš a uvidíš...
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 23. 12. 2019 00:56

fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod jaromir 23. 12. 2019 02:04

Figl je v tom, ze jde o klasickou variantu na Nigerijsky podvod, kde pak z lidi tahaji klidne stovky tisic Kc, samozrejme postupne, na ruzne poplatly aby se k tem penezum, ktere samozrejme neexistuji, jako dostali. Jde o podvod a tvori v Nigerii velkou cast hrubeho domaciho produktu, se tam tim zabyvaji cele skupiny, jde o organizovany business jak okradat lidi po cele planete... Beze srandy. Byla o tom natocena rada filmu a reportazi.

-- 23. 12. 2019 01:06 --

Jak me to poslali naposledy, dostal jsem jich aspon deset uz, tak jsem jim odpovedel, ze jim jako cesky kral narizuji, at mi penize okamzite vyplati, jinak je necham zbicovat :D!
jaromir
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 12. 2019 09:35

dobre ty! made my day
:lol: :lol: :lol:
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod redhaven 23. 12. 2019 10:17

Podle té češtiny to nevypadá na překladač a taky ve srovnání s jinými podvodnými maily ten text ale vyplnuje nějaký bývalý student "rozvojové pomoci 3. světu" co pilně studoval v česko. Také jméno prezidenta Togo je skutečné, dali si s tím práci. :-)
redhaven
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tomas3 30. 12. 2019 23:52

Nejlepší příběh je o Abacha Tundem, zapomenutým nigerijským astronautem ve vesmíru.
Tomas3
Mírně pokročilý